Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 22:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 72 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Galant GTI 2.0 (DOCH) 107 kw 4X4 " ArturŠ "
PostitusPostitatud: 10.02.2010 22:12 

Öelge ausalt kas keegi on näinud kunagi tehasest välja tulnud Galant GTI-d nelikveolisena...hmm ma millegi pärast arvan, et päris vähesed ainult ehk youtubest näinud vr4,aga mitte GTI-d see on haruldus. Ja kui rääkida sakslasetest ei saa ma öelda,et nad mulle ei meeldi,aga neid on lihtsalt igaühel ja neid on liiga palju(on ka erandeid näiteks s2 igaühel ei ole ka üsna haruldus veel Eesti pinnal).

See on tõsi olgem ausad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2010 23:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Igaüks arvaku mis arvab.Mina antud teema masina omaniku poolel.Pole nüüd nii asjatundja aga suht väiksest peale on mulle just ka selle kerega galant gti meeldinud ja olen teadlik ka 4 vedulisest ja aastate jooksul on ühteist silma jäänud lugemisega ,nägemisega ja igal muul moel ,et antud masin on ka endale jätnud ka üldiselt autode seas erilisema tähenduse ja seda kindlasti mitsude ridades .Kunagi ol i antud tehnika kohta lugemist mitsu clubis kus ka arutati ja värk i,et palj uneid üldse eesti s jne aga enam üles ei leidnud seda teemat.Pole ka nii karm iuuringut viitsinud teha ,et mis ajalug u konkreetselt räägib.Eesti tundub neid väga vähe olema ja kui kasvõi nüüd youtubest huvi pärast otsides siis gti 4 vedulisi nagu ei olegi väga.Jälle mingi teine autotootja võrdluses ,millejaoks.See on konkreetne masin ja nii las olla.Keegi viitsib võib siia vista kirjandust ku imidag i põnevat leiab internetist sellise isendi kohta.lEndale nagu midagi meenuks ,et sellisel tagurattad keerasid ka tsipa.
Nüüd leidsin ühe soome testi youtubest kus räägitakse rohkem masinast.
http://www.youtube.com/watch?v=Bkb0CjuH ... re=related
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DIGdoxN4ZtRA
http://www.youtube.com/watch?v=UE4GQfJL ... re=related

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 11:51 

oopc kirjutas:
Igaüks arvaku mis arvab.Mina antud teema masina omaniku poolel.Pole nüüd nii asjatundja aga suht väiksest peale on mulle just ka selle kerega galant gti meeldinud ja olen teadlik ka 4 vedulisest ja aastate jooksul on ühteist silma jäänud lugemisega ,nägemisega ja igal muul moel ,et antud masin on ka endale jätnud ka üldiselt autode seas erilisema tähenduse ja seda kindlasti mitsude ridades .Kunagi ol i antud tehnika kohta lugemist mitsu clubis kus ka arutati ja värk i,et palj uneid üldse eesti s jne aga enam üles ei leidnud seda teemat.Pole ka nii karm iuuringut viitsinud teha ,et mis ajalug u konkreetselt räägib.Eesti tundub neid väga vähe olema ja kui kasvõi nüüd youtubest huvi pärast otsides siis gti 4 vedulisi nagu ei olegi väga.Jälle mingi teine autotootja võrdluses ,millejaoks.See on konkreetne masin ja nii las olla.Keegi viitsib võib siia vista kirjandust ku imidag i põnevat leiab internetist sellise isendi kohta.lEndale nagu midagi meenuks ,et sellisel tagurattad keerasid ka tsipa.
Nüüd leidsin ühe soome testi youtubest kus räägitakse rohkem masinast.
http://www.youtube.com/watch?v=Bkb0CjuH ... re=related
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DIGdoxN4ZtRA
http://www.youtube.com/watch?v=UE4GQfJL ... re=related

Sul on täitsa õigus kogu selle jutuga ja ka selle jutuga,et nelikveolisel GTI-l taga rattad keeravad veidi. Täitsa kahtlane tundus mulle ja ulmelisena see ennem aga pärast vaatasin ka ise järgi ja sain ka targemaks :think selle kohapealt,et ka mõnedel autodel ka tagarattad keeravad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 11:53 

usku kirjutas:
mis sa nüüd räägid? GTI on iga kell kordi tavalisem. VR4 on galanti tänavaversioon ralliautost, mida tuleb müüa 5000 eksemplari, et saada ralliautoga rallidel osalema, muidu seda rahvale ilmselt müüki paisatud ei olekski. Vr4 on nö tipp-galant turbo ja nelikveoga. Nelikvedu pakuti ka mitte-VR4-le ja siis pandi ta just GTI peale. Ehk siis neliveduseid galante on kas VR4 või GTI. Mitte-GTI-le nelivedu ei saanud. VR4 on haruldane ning samamoodi on haruldane AMG poolt tuunitud GTI. Loomulikult pole see selline auto, mida palju ja igal pool tänaval näeks, kuid ära nüüd ennast mingi harulduse omamisega kah hellita :)

VI generatsiooni galanti sai kolme võimsusega 2.0 mootoriga

2.0 L 102 hp (76 kW) - nö tavaline räim
2.0 L 135 hp (101 kW) - GTI
2.0 L 197 hp (147 kW - VR4

Ei hellitagi aga jh wikipedia päästis vist su jälle välja selle kohapealt vähemalt ikka haruldasem on minu auto kui mõne venna M-buumer ehk :D või mingi audi S-id :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 12:02 

mul äkki nurgataga mädanenud erkroosa ascona, seda ka igalühel pole. on see haruldus siis? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 12:11 

infrenal kirjutas:
mul äkki nurgataga mädanenud erkroosa ascona, seda ka igalühel pole. on see haruldus siis? :D

Ikka on neid ju vähe :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 12:31 

usku kirjutas:
Arturš kirjutas:
Ei hellitagi aga jh wikipedia päästis vist su jälle välja selle kohapealt vähemalt ikka haruldasem on minu auto kui mõne venna M-buumer ehk :D või mingi audi S-id :D

Wikipediast sain ainult mootorite loetelu, muus osas olen niisama kursis, kuna enne fordi olin mitsumees (Colt) ja nende fänn :) ja ma ei kavatsegi öelda, et sul lahe ja eriline auto pole - need lihtsalt ralliradadel räimeks sõidetud enamuses. mõned aastad tagasi sain sõbra sellise Galantiga natuke jäärada sõita ja niisama ringi ning sain sealt sellise pisiku külge, et enne omegate soetamist vurasin mõned kuud samasugusega ringi. Siiamaani kripeldab ja mõtlen, et poleks pidanud edasi müüma, aga lihtsalt piisavalt häid eksemplare ei ole kätte sattunud. Lahja pole ta kohe kindlasti, mis puudutab igapäevakasutust ning sõidurõõm on see peamine rõõm. Ja ma ei saa endiselt aru nendest lahja mootori inimestest. See on lahja üksnes asfaldil kummi vilistamiseks ja suitsetamiseks, aga kellele kurat seda vaja on?

Seda minagi mina sain endale piisavalt võimsa auto ja ei ole ta lahja nii midagi,et asfaldil paigalt minema lipsata ja kõik kaugele jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 13:38 
Kasutaja avatar

Võimas!
Fiat Uno peaks ka vist juba haruldus olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 13:39 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
Võimas!
Fiat Uno peaks ka vist juba haruldus olema.
Turbo unn kindlasti jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 22:06 

:D ulme kus nüüd ikka palju kära tühjast asjast,minumeelest 4x4 galant ikka törts haruldasem kui quattro audid või ix bmwd :D aga nuh olen masinat ise ligidalt näid ja käega katsund tip top masin :evil: prääguste ilmadega puhas fun sellega ringi vurada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 22:23 

Ikka vanemad autod on haruldasemad,kui uuemad kuigi uued ka haruldased,sest paljud ei suuda endale uusi seotada.
Ja olen kuulnud kuidas üks tark inimene on öelnud,et uued autod ei ela pooltki nii vanaks, kui vanad autod juba elanud on. :rokib ja see on tõsi minumeelest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 15:48 

Mõnus loom on see masin tglt. Mitte mineku vaid oleku ja sõidumõnu.
Päris õige see ka pole, et GTI 4wd-d on haruldused. Haruldased on nad euroopas küll, kuid tehas tootis päris si**a kanti erinevaid modifikatsioone.

2.0 mootoritest siis jutt:
80kw(mõne meelest tavaline räim) oli ka 4wd-ainuke vahe 107kw see,et 4ws puudub.
107kw tehti nii FWD kui ka 4WD. Olenevalt riigist GTI ja GSR mudel. GTI mudelitel on tglt õhkvedrustus ka peal.
107kw FWD turbokas on olemas tehasest ehk siis 147kw kokku. Ja ka 4wd turbokas ehk siis VR-4, kus on 147kw ja WS.
Ning 4 rattakeeramine on ainult sedaan kerega mudelitel. Luukpäradel see puudus.
Ning kui haruldusest rääkida, siis otsige parem luukpära 4WD turbokas kuskilt.Tehase oma.

Ise oman ka GTI-d, kuid pelgalt FWD :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 03:49 
Kasutaja avatar

Küll nüüd vaidlus käib alles jh !
Ma oleks pidanud vopsjee õunapuu otsa õnnest jooksma vist. Kui mul nelivedu civic oli talvel :D
Kusagilt kuulsin, et see olevat eestis ainuke sõitev arvatavasti. Nüüd see kasutaja 100cc käes :)
http://www.youtube.com/watch?v=sERn2A-bfNI
Eelmine aasta oli ka nelivedu scorpa... mida enam kh vägapalju alles pole mis toimiksid korralikult tehnika poolest. Ei teagi mis tast saanud on, ilma dokumentideta rändab ringi kusagil :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 15:24 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Antud margi ja mudeli põlvkonna kohta ollakse erutatud ,see pole päris nii usutavst i igasuguste autotootjate kohta kel mingil mudelil 4wd jne umbes.GALANT GTi 4wd .lihtsalt eri markidel on mudelid mis rohkem põnevad jne rääkimata siis piirkonnast kus masin asub võib erutus erineda.
Aga kas galantiga midagi vahepoeal toimunud ka ,mingeid uuemaid pilte vahelduseks äkki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 19:08 
Kasutaja avatar

Ära sega, ehitus käib. Kiirendustele vaja ju jõuda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 72 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis