Iff kirjutas:
Viimaselajal on ära keeranud see asi. Kuuaega tagasi oli kõik OK veel. Aga noh, oleneb kuidas nendega läbi saada, minul on seni hästi läinud ja Vectrat ma otseselt ei karda ka. Pärnu JUPO käib ka tihti siin ning eelmine nädala lõpp kui nad siin olid, siis oli põhiteema veokad. Aga minul seisab 2 komplekti xenoone nüüd kapis, sest pole neid enam kuskile panna. Mustaks lakitud ÜHE KÜLJESUUNATULE pärast sain ka diskot juba

Mani, kiirust ületad sa siin täpselt niikaua kuni Ristil näiteks +20ga radarisse satud ning Vectra tüübid sulle kui võõrale maximumi väänavad ilma järele andmata. Neil kohalike silma paistvamate autode numbrid ka armatuuril üles kirjutatud jms.. (Vectra käib meil remondis, seetõttu saan nendega hästi läbi ka

)
Ma olin 30 Jaanuar haapsalus ja nägin politseid patrullimas vectraga, lasi statoilist ikka päris mitu tiiru läbi kui me seal olime. Ise juba arvasin et 100% võetaks maha, aga ei midagi. Mul polnud mitte ühtegi dokumenti kaasas. Ja mul polnud isegi aimu kellele võis see auto kuuluda millega ma sõitsin
Ristis oli politsei tookord väljas ja peatas haapsalu poolt tulnud auto kinni. Nii, et seisis paremal pool teepeenral ja pargid põlesid, maha võttis taskulambiga. ( 30 oli räige tuisk) To kuradi miilits võib õnnelik olla, et elus on.
Ja ma pole enesetapja, sõidan kuidas märgid lubavad. Suvel tunnen end vabamalt ja vahel teen neile pikka nina.
Siinkohal mainiks kaa ära teile, et tunnistan alati enda süüd kui tunnen et süüdi olen.
Ja muidudeks, Tann sulle oleks seda 100% vaja
http://www.das.ee/D.A.S.-ist/id/30/ Aga kuna Tann fordi armastuse lõpetab ja midagi edevamat võtab?