hobuj6ud kirjutas:
Paljudel autodel ei saa roolisammast reguleerida. See, et sa lühike ajukääbik oled, ei tähenda, et iste madal oleks!
Ära kohe kisenda. See, et sa siin foorumis räuskad ei tähenda, et sa päriselus ka nii kõva mees oled. On vist piisavalt hea võrdlus? Nii nüüd mine tõmba kondoom pähe, saad m*nni riietumisstiili ka proovida

Harri_K kirjutas:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=45832
Välimuse osas tuleks siit eeskuju võtta

Neid nahkistmeid tahaks küll proovida ja stanged tunduvad ka täitsa kenad olevat

Rimakas see b3 pole. Eelmine omanik ikkagi hoidis ja hoolitses auto eest. Ma olen ka varem üelnud, et Fordi ja Audit ei saa võrrelda ja kui keegi seda tegema peaks siis ma saan mõnuga naerda. Noo tegelt, kui sa ütled, et Audi on mugav... ausalt tule Pärnu ma lasen sul Fordi istuda ja siis räägime Audi mugavusest

Krt rooli kerguses tahaks ka kahelda, sest mina siiamaani selle autoga korraliku roolitunnetust pole saanud. Toome võrdluseks uuesti Fordi, kui Audi rool käib kergelt siis Fordi rool... p**si see läheb liiga komöödiaks ära. Aitab küll praeguseks Audi maha tegemisest. Eks Audilgi ole omad plussid

Aga kui keegi väidab veel, et Audi mugav siis tule Pärnu mu number on 5519956 ja ma lasen sul Fordi roolitaga istuda kui muud võimalust pole.

trykmann kirjutas:
Tegijamatel variantidel saab üles-alla ka

. Pagasnikut laidan mina ka, imeliku kujuga ning vähegi pikemad esemed ära ei mahu. Mingeid spordikotte mahutab muidugi palju, neid ma panin sinna kunagi 6 tükk vist

Eks selle paganikuga ole jah imelikud lood. Õnneks labidas läheb ilust täpselt sisse peale paari manöövrit.