Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 45 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: LUKKU! Audi 80b3 2.0i 1989 Kubilius & 3lvis
PostitusPostitatud: 20.02.2010 16:25 
Kasutaja avatar

Copyn siis Kubiliuse jutu Fordi klubist.
Kuna sierra ega mondeo hetkel kumbki ei taha väga koostööd teha ja jala ka natuke nadi käia, siis sai soetatud kahepeale liikuriks Audi 80 b3 kerega ja 2.0 83kw mootoriga esiveolisena aastast 1989. Autol mõned pisivead ja iluvigu natuke ikka jagub, aga üllatavalt hea läbivusega on lumes, kui kinni jääb, siis ei ole küsimust - on põhjapeal. Muud moodi on teda suhteliselt keeruline kinni jätta kuhugi.

Mingi kala on sees külmkäivitusega- mingi nupp on salongi veetud, mida tuleb klõpsida ja gaasi peal hoida niikaua, kuni mootor soojaks läheb (soojana probleeme ei esine). Gaasiklapi juurest on miskisugune pistik lahti ühendatud, sinna uus pistik koos juhtmetega pandud mis tulevad salongis olevasse lülitisse.

Põhi on tal ideaalne, ei leidnud ühtegi isegi roostetäppi isegi. küll aga on väliselt iluvigu, kapotil natuke roostet, juhipoolne esitiib mäda, ja mõned pisemad mölgid ja roostetäpikesed veel siin-seal. Midagi tõsist ei ole, aga värvida on sellepärast palju vaja, kui peaks taastama hakkama. Ahjaa, mingi undamine tuleb ka kastist või siis difrist nüüd ei teagi, aga see pidi eelmise omaniku sõnul normaalne olema ja olevat koguaeg olnud (mida suurem kiirus, seda suurem undamine) :D

Positiivne on see, et palju silladetaile ja piduriosasid on vahetatud, niiet sellega esialgu probleeme pole.

Mõned pildikesed kah siis:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Viimati muutis 3lvis, 04.03.2010 20:10, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi 80b3 2.0i 1989 Kubilius & 3lvis
PostitusPostitatud: 20.02.2010 18:40 
Kasutaja avatar

väga kole ja ebamugav auto. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 18:49 
Kasutaja avatar

See eest roomab mööda hangesid, nii etvähe pole. Tegelt b3 kohta ei oska rääkida, aga b4 on üks hea asi ikka, talvel vähemalt ja seda kõigest pooleveolisena.
Hoidke siis teda :p

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 19:52 

B3 roomab ka üsna hästi, esistange on ka parajalt kiilukujuline, mis aitab sellele kõvasti kaasa. Mugavust seal tõesti väga pole, samas originaal sportistmetega on juba üsna talutav.

Edu igatahes!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 21:00 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
B3 roomab ka üsna hästi, esistange on ka parajalt kiilukujuline, mis aitab sellele kõvasti kaasa. Mugavust seal tõesti väga pole, samas originaal sportistmetega on juba üsna talutav.

Edu igatahes!

B3 roomab tõesti, sest ainuke võimalus kinni jäämiseks on põhjapeale jäämine nii, et rattad enam maad ei puudu. Muidugi põhjapeale pole ka just kõige kergem jääda kui paraja hooga lasta. Numbrimärgini lund lükkab küll :D Mugavust annab tõesti võrrelda bussiistmetega mis meil siin Pärnus on ja rooli võiks saada ka regullida.

Tänud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 21:29 
Kasutaja avatar

Tegelt peaks mingi sahamoodi asja ette meisterdama, siis ei saaks põhjapeale ka jääda enam :kill

Mugavuse kohta mul lihtsalt ei ole sõnu :uhoh
Istet saab liigutada edasi tagasi, see on mingi jube madalal, ettepoole kaldus ja räigelt ebamugav. Rooli ei saa mitte üheski suunas regullida, kõik mis liigub, liigub neegrimootoriga :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:12 

Paljudel autodel ei saa roolisammast reguleerida. See, et sa lühike ajukääbik oled, ei tähenda, et iste madal oleks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:15 

Linnavahel on siiski kordades mugavam kui sierra vms, kerge rool ning kergelt ja täpselt käivad käigud on hea pluss, ning kohaltvõtt on nagu unenägu sellise autoga, lihtsalt hüppab nina püsti kohalt minema. Rool ning iste on tõesti selle auto miinused, rohkem neid nagu polegi, sellepärast neid siia välja polegi toodud :) minu silmis on siiski b3-l üks lollusi pagasnik + bensupaak tagaistme taga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:16 

Kubilius kirjutas:
Tegelt peaks mingi sahamoodi asja ette meisterdama, siis ei saaks põhjapeale ka jääda enam :kill

Mugavuse kohta mul lihtsalt ei ole sõnu :uhoh
Istet saab liigutada edasi tagasi, see on mingi jube madalal, ettepoole kaldus ja räigelt ebamugav. Rooli ei saa mitte üheski suunas regullida, kõik mis liigub, liigub neegrimootoriga :waah

Tegijamatel variantidel saab üles-alla ka :hail. Pagasnikut laidan mina ka, imeliku kujuga ning vähegi pikemad esemed ära ei mahu. Mingeid spordikotte mahutab muidugi palju, neid ma panin sinna kunagi 6 tükk vist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:24 
Kasutaja avatar

to GTO

ennem närakas b3( ei ütle et kõneall olev isend seda on) kui mingi sierrari..

sa vist ainult teisi marke peale fordi maha laidadki...

aga ei b3 on täitsa vinge isend...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:36 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
, kerge rool ning kergelt ja täpselt käivad käigud on hea pluss, ning kohaltvõtt on nagu unenägu sellise autoga, lihtsalt hüppab nina püsti kohalt minema.

:err fail

see auto ei ole ei mugav ega kiire ega midagi vastik kohmakas mannetu peletis. täpsed käigud :bs kerge rool :D
njaa ei ladaga saab päris võrrelda vb 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:48 

GTO kirjutas:
Harri_K kirjutas:
, kerge rool ning kergelt ja täpselt käivad käigud on hea pluss, ning kohaltvõtt on nagu unenägu sellise autoga, lihtsalt hüppab nina püsti kohalt minema.

see auto ei ole ei mugav ega kiire ega midagi vastik kohmakas mannetu peletis. täpsed käigud :bs kerge rool :D

Ehk siis on see b3 rimakas, mingit faili siin pole. Keegi polegi öelnud et ta kiire on, mainisin kohaltvõttu. Täpseid käike võrdlesin siin siiski fordiga, eks audi jääb bemmile siiski alla jah käikude täpsuses aga siiski, ning audi Omab enam vähem kõik rooli kerguses(enda hinnaklassis).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2010 23:57 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
GTO kirjutas:
Harri_K kirjutas:

Ehk siis on see b3 rimakas, mingit faili siin pole. Keegi polegi öelnud et ta kiire on, mainisin kohaltvõttu. Täpseid käike võrdlesin siin siiski fordiga, eks audi jääb bemmile siiski alla jah käikude täpsuses aga siiski, ning audi Omab enam vähem kõik rooli kerguses(enda hinnaklassis).

korralikust käiguvahetusest saab hondade ja muude pilusilmade autode puhul rääkida. kuigi mina eelistan automaat kasti selle kaikaga vehkimise asemel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2010 00:04 

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=45832

Välimuse osas tuleks siit eeskuju võtta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2010 00:57 
Kasutaja avatar

hobuj6ud kirjutas:
Paljudel autodel ei saa roolisammast reguleerida. See, et sa lühike ajukääbik oled, ei tähenda, et iste madal oleks!

Ära kohe kisenda. See, et sa siin foorumis räuskad ei tähenda, et sa päriselus ka nii kõva mees oled. On vist piisavalt hea võrdlus? Nii nüüd mine tõmba kondoom pähe, saad m*nni riietumisstiili ka proovida ;)
Harri_K kirjutas:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=45832

Välimuse osas tuleks siit eeskuju võtta :D

Neid nahkistmeid tahaks küll proovida ja stanged tunduvad ka täitsa kenad olevat :)

Rimakas see b3 pole. Eelmine omanik ikkagi hoidis ja hoolitses auto eest. Ma olen ka varem üelnud, et Fordi ja Audit ei saa võrrelda ja kui keegi seda tegema peaks siis ma saan mõnuga naerda. Noo tegelt, kui sa ütled, et Audi on mugav... ausalt tule Pärnu ma lasen sul Fordi istuda ja siis räägime Audi mugavusest ;) Krt rooli kerguses tahaks ka kahelda, sest mina siiamaani selle autoga korraliku roolitunnetust pole saanud. Toome võrdluseks uuesti Fordi, kui Audi rool käib kergelt siis Fordi rool... p**si see läheb liiga komöödiaks ära. Aitab küll praeguseks Audi maha tegemisest. Eks Audilgi ole omad plussid :)
Aga kui keegi väidab veel, et Audi mugav siis tule Pärnu mu number on 5519956 ja ma lasen sul Fordi roolitaga istuda kui muud võimalust pole. :D

trykmann kirjutas:
Tegijamatel variantidel saab üles-alla ka :hail. Pagasnikut laidan mina ka, imeliku kujuga ning vähegi pikemad esemed ära ei mahu. Mingeid spordikotte mahutab muidugi palju, neid ma panin sinna kunagi 6 tükk vist :D

Eks selle paganikuga ole jah imelikud lood. Õnneks labidas läheb ilust täpselt sisse peale paari manöövrit. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 45 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis