Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 09:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 22.02.2010 09:47 
Kasutaja avatar

krt nagu ka missivõistlustel saab võitja ju see, kellel kõik olemas.
Räägupesa selged plussid:
soe koht kus süüa,
WC võimalus,
suurim burger selle raha eest, mis maitseb väga hästi.
parkimisvõimalus.
jne...

mida siin edasi juurelda?
aga noh, peale seda testi, mina enam igas lambi kohas söömas ei käi...
see avas korralikult silmad...öelgu inimesed mida tahes meie kohta aga siiski soovitan tõsiselt jälgida ikka, mida ja kuidas teile valmistatakse toitu sellistes burgeriputkades...

intsident. mida võin jagada TTÜ burgeri putkaga. mis on pärisõudne:

Esiteks, räme troika hais valdab koguseda ümbrust.
bussipeatuses lällavad purjus venenoorukid teevad võistlust sifka kaugelesülitamises.
kui saime löögile lõpuks peale 3-4min. ootamist kuniks müüja räägib enda sõbrannaga juttu hakkas kätekäik müüjatel järgmiselt toimuma:
võttis raha vastu, pani kassase. haaras burgeri saiad ja veel muu mandi, ning hakkas kokkama. siis koputas ta uksele mustamäel elav asotsiaal, kes oli räpasest räpasem samasugune oli ka ta pudel, mille ta palus müüjal soojaveega täita. Müüja haaras pudeli. täitis sooja veega ja andis tagasi selle asotsiaalile, u samal hetkel tegi mikrolaine ahi piiksu ja oli aeg meie burger välja võtta. panna see paberite vahele ja toppida sinna salatit jms. vahele.. burger valmis, hops läbi akna meile ja oma sõbrannaga edasi jutustama...
kes siis aru ei saanud, ei kasutanud ta kindaid,ei pestnud käsi ega muud sellist....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 10:26 
Kasutaja avatar

Lõpuks jõuate ka sinna, mille kohta mõned lehed tagasi pärisin, kuna tundus, et siin süüakse kõike ja kõikjal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 10:28 
Kasutaja avatar

Minu arvates on Räägupesa vs Staap puhtalt maitse küsimus. Mulle näiteks Räägu kastmest viimasest proovimisest nii kustumatud mälestused et käin Räägus vaid praade söömas, burxil käin Staabis. Üldpildis eks nad suht win-win on mõlemad.. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 11:40 

Ma ei tea kas mul on väga väärastunud maitsemeel, kuid minu lemmik on Söögiplatsi Maxiburger, mida siin kordagi mainitud pole.
Räägu ja Staabi burksid on minu meelest kastmega liiga üle valatud ja nende söömine on alati paras keberniit.

Kui keegi soovib nostalgilist mälestust ja burksi noa ja kahvliga järada, siis soovitan Haabneeme kohvikut Viimsis. Väga humoorikas koht, kus laupäeva/pühapäeva hommikul pead parandada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 11:47 

Minu lemmik on ka söögiplatsi maxiburger, parim asi maailmas.

Millegipärast minu kõhule ei ole kunagi meeldinud räägupesa burger, võimalik, et laktoositalumatuse pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 12:44 

Mõtlesin, et lisan ka siis midagi siia.
Parimad kohad minu meelest:
Veska burx - mega suur ja hea
Mõigu burx
Räägu, seal söön rohkem ka praade, sest burxil meeletult heina.
Staabis just grill burx
Viitnal saab mega head retro burxi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 12:48 

Oleks pidanud kanal 2 proletariaadiuudiste saatega Mõigus ka käima. Seal on ka see põlvini spanjeli kõrvadega memm, kes teeb suitsu uksejuures ja siis tuleb sulle burksi meisterdama, käsi ei pesta loomulikult. Võetakse raha ja lüüakse juust sama käega burksi vahele. Kui ma veel noor burksihuviline olin eelmise kümnendi alguses, siis sai Räägus käidud ikka aegajalt, Staap ei astunud mingi valemiga kannale. Ja eelmise kümnendi keskpaiku ei meeldinud paljudele Löögiplatsi kaste - ma ei tea, mulle väga istus just. Aga üldiselt, päris õudne ikka. Ma millegipärast ei näe enam mingit ilu kuskil -10c juures püstijalu teiste jõmmidega jalalt jalale hüpates burksi näsida, nii et kõrvuni koos. Vanus, mis muud. Ja üks härra sööb paar burksi päevas :D :D . Jõudu tööle!

Edit: Imestan sellepärast, et kas siis sõpradega istumas ei käida kuskil või? Noh et väike söök ja mõned kaljad kõrvale. Tundub et burks näkku ja siis keegi on kainekas ja ülejäänud joovad pilkut autos hollika ringil. Minge kasvõi Vana Villemisse, seal head suured praed ja normaalsed hinnad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 13:27 

Eiei, ma ei räägi üldse, et burksil ei võiks mõnikord heamaitsta lasta või et peaks kuskil restos mingit metsiku riisi kuplit ühe tilga kastmega 200 eeki eest söömas käima, aga et teinekord võiks ju katus ka peakohal olla ja oma laud ja kõik ja puha jne. Mulje on selline, et ainult burksi süüaksegi, jalalt jalale rämeda tuisu sees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 13:37 

bomsch kirjutas:
Joppab, et Tartus ei ela, muidu käiks ka iga päev Siriuses kanaburksi ilmselt söömas.
Aga, Tort see on tegelikult nii, et millest kopp ees just on. Ma olen neid igasuguseid kvaliteetseid praade 9a järjest söönud ja hing ihkab just sellist burksi-saasta. Kunagi kokana töötades ma ei saanud inimestest aru, kes prae kõrvale friikaid tellisid. Nüüd on endal ka selline friikate isu, et pangu põlema oma ürdiriisid ja küüslaugukartulid :D Pizza on ka vist vähe tihemini kui keskmisel eestlasel menüüs.

Sekundeerin sinu jutule siga hea asi ikka :rokib
Jutt käib siis Siriuse kanaburksist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 13:50 

bomsch kirjutas:
No, aga enamus 20a tüüpide emad ju ei oskagi süüa teha enam kodus. Pole ime, et lapsed kusagil putka armust elavad. Imeline näide on õhtusöök 5.-le. Vaata ja naera. Polnud küll kõigi episoodide jälgija, aga vist mingi 5-6. osale trehvasin kokku peale. No igasugused kokad ja koka õpilased jne olid seal hulgas. No neile ma oleks kinnisilmi ka mütsi pähe tõmmanud. Burksiga peab ikka vaeva nägema ja maitseid kombineerima. Praadi peaks ikka iga loll teha mõistma. Seal ju särr, särr pannil sisefilee mõlemalt poolt 2 minutit ja olemas :D

Tead kui sa saate tegelikkusest ja kokkulepetest midagi ei tea siis ole parem vait,
Osalesin seal saates ja ei väida et superkokk oleksin aga need punktid mis tookord sain olid ebareaalsed.

edit: nähvati nende kallal kellel olid kokapaberid jne.
Ja nii tore oli leierdada mu öeldut, parem olla autopede kui niisama pede. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 14:03 

Olikul, sa oled morn lihtsalt et sa Anu "Ajusaagim" Saagimiga (59) vanni ei saanud minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 14:03 
Kasutaja avatar

Tort kirjutas:
Olikul, sa oled morn lihtsalt et sa Anu "Ajusaagim" Saagimiga (59) vanni ei saanud minna.

Ma arvan ka,et seeon kindlasti see põhjus :D :D . EI teg elt räägupesas burx kui ka täidetud kotlett on viimasepeal asjad :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 14:48 

No ma ise söön päris sööki aga kuna mulle magus ei maitse, siis mõnikord võtan snäkiks mingi burksi või kabanossi. Aga laias plaanis maksab ikka mõelda oma söömisharjumuste peale. Kui liikuda ja rabeleda, siis on muidugi savi kehakaalu mõttes, kuigi süda saab ikka kolesteroolipõntsu, aga kui auto on perse külge kinni kasvanud, siis 4 aasta pärast vaatame, mis teist saanud on. Kõht on kenasti lookas üle püksirihma ja kui nii veel edasi läheb, siis olete Kaalu Andrused. Hiiliv on see värk. Varsti nagu Etkaril, oma riista näeb ainult peegliga.

Edit: Eelmisel aastal käisin Mõigu burksis. Siis vuras ette mingi tüüpiline "Aruküla" perekond. Mees oli mingi siuke 160 kilone ja naine 110 kilone, ukerdasid putkani ja võtsid kõige suuremad burksid. Siuke ilus perekond. See oli oode ma arvan, kodus läks veel vaaritamiseks. Kaugele oli seda ähkimist kuulda, mille 10 meetri kõndimine mehel esile tõi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 17:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Lasnamäe selveri lähistel punane tänava või pae ei tea sealseid tänavaid alati 100 protsendiliselt kus lasna politsei jaoskond ja arsti keskus ning selver ,seal lähistel viiskakas söögiplats.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 17:19 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Lasnamäe selveri lähistel punane tänava või pae ei tea sealseid tänavaid alati 100 protsendiliselt kus lasna politsei jaoskond ja arsti keskus ning selver ,seal lähistel viiskakas söögiplats.

Ise ka midagi aru saad?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis