Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 09:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 22.02.2010 17:23 

OldCars kirjutas:
oopc kirjutas:
Lasnamäe selveri lähistel punane tänava või pae ei tea sealseid tänavaid alati 100 protsendiliselt kus lasna politsei jaoskond ja arsti keskus ning selver ,seal lähistel viiskakas söögiplats.

Ise ka midagi aru saad?

Ära torgi läheb haisema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 17:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tallinnlaste värk ,muulastel raske aru saada .Püüdsin puust ja punaselt ,et kellel kõht tühi suudab foorumit kasutades söögiplatsini orjenteeruda.Võtsin kätte ja läksin internetti ja nüüd siin link ka.Vaevalt ,et see nüüd üõllatus kellegile võibolla aga lasnamjäel täitsa võimalus viisakalt toituda.http://www.soogiplats.ee/est/maps.shtml

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 19:08 
Kasutaja avatar

olikul kirjutas:
Minu lemmik on ka söögiplatsi maxiburger, parim asi maailmas.

Millegipärast minu kõhule ei ole kunagi meeldinud räägupesa burger, võimalik, et laktoositalumatuse pärast.

Jaaa, kunagi sai tihti varahommikuti sealt maxiburger ananassi ja praemunaga võetud. Siiamaani üks helgemaid burgerikogemusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 21:31 
Kasutaja avatar

speed_devil kirjutas:
Mõtlesin, et lisan ka siis midagi siia.
Parimad kohad minu meelest:

Mõigu burx

Olen seda vist enne ka kirjutanud ja igakord kui sealt mööda sõidan imestan.Kuidas saab seal süüa,kui seal ei ole ei kanalisatsiooni,vett ja minumeelest ei ole seal pelleritki(või siis on välikäimla).Tekib küs,et kui "neiu" vetsus käib , raha vastu võtab vms ,siis kuidas saab ta käed puhtaks?Kokkamisvahendid lähevad paratamatult mustaks,kuidas need puhtaks saab!?Anyway ,Bon Apeti kõigile :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 21:35 
Kasutaja avatar

Võtsin täna Mäos Apelsiini majas munaga burger , sai rsk oli nagu saapatald, pidi ikka kopra moodi närima, et tükki kätte saada, ülejäänu oli ka kehvake antud hinna eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 22:02 

kaabakaz kirjutas:
Viimased aastad põhimõtselt iga päev mac-hes ja siiani pole veel kaalu andrus, pigem võiks mõned kilod julgelt juurde võtta, et tuul ära ei puhuks :D
Keegi võiks lasnamäele normaalse söögikoha teha, kus hommikuti kassiliha ei peaks tellima

Ma ei tea kui hommikut sa mõtled, aga Idakeskuses on mööbliosakonna juures mõnus baar/kohvik kus saab korralikult suure prae 70.- krooniga. Täitsa viisakas koht pealekauba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 22:12 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Võtsin täna Mäos Apelsiini majas munaga burger , sai rsk oli nagu saapatald, pidi ikka kopra moodi närima, et tükki kätte saada, ülejäänu oli ka kehvake antud hinna eest.

Rsk see oli si_t jah.Vähesellest,et sai nätske oli oli see kuidagi mustaks ka kõrvetatud.35 kulli päin pe_settä :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 12:30 

Nädalavahetusel sai käidud linnapiiril Pirosmani Gruusia restos. Majaesine oli X5-i täis ja kõva venekeelne möla käis ülepea, aga toidud olid küll väga head. Hinnad olid ka mõistlikud. Selleasemel, et ületee ilast purksi õgida, soovitan parem Pirosmani minna ja normaalset toitu süüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:12 

Eelmisel nädalal käisin TTÜ juures pirosmanis. Võtsin kebabi. Sitt mis sitt. Niivõrd prosta oli see toit lihtsalt. Okei, see kebabi junn oli sama maitsega, mis alati. Aga veel oli kõrval topsi sees mingi suht maitsetu tomatikaste, paistis autentne vähemalt. Veel mõned viilud kurki ja tomatit ja kartul oli vist ahju, aga selline ilane ja imelik, suht maitsetu pealekauba. Selline tunne oli, nagu tulle tuuakse tooraine ja pead sellest lauas istudes ise mingi toidu valmistama. Niivõrd lohakas nägi välja kuidagi. Sõber võttis supi, see oli ka täiesti mage olnud. Peab mingeid muid toite ründama teinekord. Ei väida, et kõik halb on, aga see junn-kebab ei kõlba küll kuskile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:14 

No ma sõin dönerit ahjukartulitega ja see oli küll väga mõnus. Jah, see punane tomatikaste oli küll väike möödapanek, küsisin selleasemel hoopis mingit valget hapukoore- ja maitseainetega kastet, mida niisama snäkkide kõrvale pakuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:16 
Kasutaja avatar

Tort kirjutas:
Eelmisel nädalal käisin TTÜ juures pirosmanis. Võtsin kebabi. Sitt mis sitt. Niivõrd prosta oli see toit lihtsalt. Okei, see kebabi junn oli sama maitsega, mis alati. Aga veel oli kõrval topsi sees mingi suht maitsetu tomatikaste, paistis autentne vähemalt. Veel mõned viilud kurki ja tomatit ja kartul oli vist ahju, aga selline ilane ja imelik, suht maitsetu pealekauba. Selline tunne oli, nagu tulle tuuakse tooraine ja pead sellest lauas istudes ise mingi toidu valmistama. Niivõrd lohakas nägi välja kuidagi. Sõber võttis supi, see oli ka täiesti mage olnud. Peab mingeid muid toite ründama teinekord. Ei väida, et kõik halb on, aga see junn-kebab ei kõlba küll kuskile.

Saslõkk on seal küll täitsa hea. Mulle endale meeldib rohkem Meremeeste haigla juures olev, aga sõbrale see Pirosmani. Nii et vahelduva eduga neid kohtades käinud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:23 

Mis ma tahtsin öelda, et liha oli okei, aga toit koosneb imho erinevatest osadest ja muu ei kannatanud mingit kriitikat. Eks peab teinekord tõesti midagi muud proovima, aga kui peale liha on kõik suhtkoht sama ka teiste praadide juures, siis minupoolt 3/10.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:27 
Kasutaja avatar

Anti-L kirjutas:
Nädalavahetusel sai käidud linnapiiril Pirosmani Gruusia restos. Majaesine oli X5-i täis ja kõva venekeelne möla käis ülepea, aga toidud olid küll väga head. Hinnad olid ka mõistlikud. Selleasemel, et ületee ilast purksi õgida, soovitan parem Pirosmani minna ja normaalset toitu süüa.

Elan Pirosmani ligidal suht,vahest saab ikka sõpradega seal istutud,väga viisakas venekeelne möla on olnud siis kui sõpradega oleme seal olnud,telkut saab ka alati vaadata kui tahad :P Natuke eemal on Peetri Kõrts,väga muhe koht :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 13:47 
Kasutaja avatar

Peetri kõrtsis käisin ca 2 aastat tagasi ja tollal kogetu põhjal ma ei roni sinna enam kungi, lihtsat praadi ootasime vist tund, kui mitte rohkem ja too lihtne praad oli omakoguse koht ikka s_taks kallis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 14:18 
Kasutaja avatar

ee ma ei tea... ma küll midagi ei kurdaks,vb selle 2 aastaga on asi paremuse poole läinud :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis