Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 16.02.2010 23:23 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Auto vastu kõrvaklapid oli nalajakas pakkumine.Kas siinsed kommenteerijad tegelevad siis pidevalt selliste autode äriga ja nagu kuulda siis mõned sõidukid liiguvad ettevõtjate vahel tihedalt ,et kas siis keegi kannatab kahju ka ,sest iga ette võtja käeläbi kui hind tõuseb masinal mis siis saab.Ja kas kokkuvõttes on kasulik see äri kui ajakulu , muu juurde arvestada.Endaseisukohast pakuks ,et mingi hinna piiri juures on ühte sorti kauplemine ja omanikud ning ostjad aga teisel pool ühte hinna piiri teine elu.Põnev lugeda siin olukorrast.
Ja spidonumbreid ei usuta vaata ,et suuremas osas ikka olgugi mida nad näitavad ,kas väikest või suurt arvu.Odavate masinate puhul ei mõtleks üldse kui asi liigub ja tundub komplektne kui otsitakse sõitvat asja siis asi sobiks usutavasti.
Nagu juba siin mainitud on ,et ideaalse masina võid saada esindusest seda ka mitte 100 % .
Kasutatud asjade puhul olen ka toonitanud huvilisele ,et tegu o nkasutatud asjaga kui huviline pole sellest veel ise aru saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 00:36 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
MInu auto24 kuulutus järgmine:
VAHETUS VÕIMALUS PUUDUB!
Ida-virumaa mehe lugege ka see tekst läbi.

Asi selles, et ei soovi mingi hinna eest autot vahetada, aga mingid Vovad ja Vladimirid tuhamägede kandist pakuvad ikka sierrasid nii, et postkast kirju täis.

Sa vaata , et sa m6ne ida-viru mehe käest vastu tatti ei saa.
Edit : ma v6in tuua kümme näidet millised jobud Tartu kandis elavad , see ei tähenda , et kõik sellised on.

Viimati muutis Killer666, 17.02.2010 00:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 04:41 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
killer666 kirjutas:
audivana. kirjutas:
VAHETUS VÕIMALUS PUUDUB!

Asi selles, et ei soovi mingi hinna eest autot vahetada, aga mingid Vovad ja Vladimirid tuhamägede kandist pakuvad ikka sierrasid nii, et postkast kirju täis.

Miks?
Et ta nende sierrasid ei taha?

Killer666, kas võtsid südamesse kohe kuna ise paistad ka Ida-virust olema.
Pole öelnudki, et mujalgi normaalseid on, aga lihtsalt enamus autod, mida pakutakse on auto24 või kus iganes Ida-viru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 11:28 

killer666 kirjutas:
audivana. kirjutas:
VAHETUS VÕIMALUS PUUDUB!

Edit : ma v6in tuua kümme näidet millised jobud Tartu kandis elavad , see ei tähenda , et kõik sellised on.

hea näide on ka see, et enamus, kes vahetust pakuvad, on bemmikutid. ja mina pole ainus, kellele neid pakutakse. isegi lisainfosse kirjutatud tekst "bemmivennad, jätke oma rondid endale, ma ei taha vahetust" ei aita. kuidas selgeks teha neile?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 16:00 
Kasutaja avatar

Ma võtsin e-maili üldse maha kuulutusest.Kel ikkagi huvi see helistab.Ja ei ummista enam postkasti ei vahetuspakkumised ning alla minu hinna pakkumised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 13:35 
Kasutaja avatar

õigem ta on, ei e- maili ja lisada et ei soovi vahetusi. mida konkreetsem jutt seda vähem pasarästaid ja prügikalasid.
:rokib
sõber müütab mercuryt mis on veel õige usakas, tagavedune ja suur auto, vastu pakutakse igast jama , ala rollerit jne, vennal on müügist juba tõsine koblakas. rolleri pakkuja tahtis ta küll :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 14:28 
Kasutaja avatar

Vahetustega seoses, siis üks jama mida paljud ka auto24-s teevad on see, et vahetuse reale kirjutatakse stiilis "vahetus ainult raha vastu". Milleks see nende arvates hea on? Otsingust tuleb sellisel juhul see välja ja nii raistakase ka teiste aega. Samas jah, enamus kes vahetust pakuvad ei loe eriti kuulutusi. Ju siis on oma parsa müügiga nii hädas, et meeleheitlikult otsitakse vahetusvariante (otsingusse vahetuse valik sisse ja järjest muudkui oma auto lingiga tekst sisse ja kiri teele). Mulle näiteks on nädala jooksul üks kaks korda oma autot pakkunud. Mul kuulutuses kirjas, et kuni 5000 autod + vaheraha (oma auto hind kuskil 20000). Pakus autot, mis kuulutuses tal 6000 odavam, aga lõpuks pakkus vaherahaks ainult paar tuhat.
Aga mis puutub eelneva postitaja rollerisse, siis see võib täitsa hea pakkumine ju olla. Nagu aru saan pole vend pikema aja jooksul oma autost lahti saanud. Vaevalt täna mingite suure mootoriga ameeriklaste vastu eriti nõudmist on, kõik vaatavad ökonoomsemate autode poole. Ma olen kunagi ise ka ühe üleliigse auto rolleri vastu vahetanud, natuke sellega ringi vuranud ja siis maha müünud. Sai oluliselt lihtsamalt lahti kui autost, mida väga ei tahetud. Auto olen samuti motika vastu vahetanud ja selle sai ka paari nädalaga müüdud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 15:19 
Kasutaja avatar

Kasutaja noname ka paras tilganäppija, pidi täna kell 12 autot vaatama tulema ja ära viima.
Nüüdseks ei vasta telefonile ega helista ise.

Kaua ma siin auto juures ootama peaksin?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 17:18 
Kasutaja avatar

Aeti mind siis täna hommikul kell 9:00 üles. Helistati sellelt numbrilt:+37256741400

Õeldi, et tema hakkab nüüd bussiga Tartust tulema ja võtaks auto kohe ära.
Ütlesin, et autol kindlustus puudub, mille peale paluti, et ma selle ise ära teeks ja pärast antakse selle võrra rohkem raha auto eest.
Ma polnud sellega nõus, ning pakkusin variandi, et võtan ta oma igapäeva autoga bussijaamast peale ning läheme müüdava juurde ning samas kõrval saab kohe auto ise ära kindlustada. Mehele sobis diil.

Ise läksin kohe müüdava juurde, ostsin veel kanistriga kütust kaasa, et ostja hiljem kuhugile teepeale autoga ei jääks.

12:30 helistasin talle ja küsisin, mis kell jõuab, et tulen bussikasse selleks ajaks. Ütles, et buss jõuab 13:30 jaama.
Kuna ise ei ela Tallinnas, siis hakkasin kohe liikuma, ning ootasin jaamas 40min. Kell juba 13:45.
Helistasin korduvalt kuid kõnedele enam ei vastatud. Saatsin sõnumeid stiilis: "Oled mees või ei ole, kui helistada ei julge, saada vähemalt sõnumgi".
Mitte midagi, siiani ei vastata telefonile.

Ehk siis üleskutse müüjatele, kui mingid kindlad ostjad tulevad, siis küsige nende isikukoodid, elukohad ja kõik selline...minul isiklikult kopp ees sellistest.
Varem olen samuti sellistega kokku puutunud.
Kus ühel päeval näitasin tunnike autot, testiti ja prooviti ning leppisime kokku, et 10:00 järgneva päeva hommikul ARK`s. Mis te arvate, kaua ma seal omaette ootasin ja kes kohale ei ilmunud ning ei helistanud-sõnumineerinud?

On tõesti raske sõnum saata või helistada?? Ma ei tapa kedagi selle peale ära, aga kui ei kontakteeruta ega midagi, siis täitsa mõtlen juba sellele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:08 
Kasutaja avatar

Delabig, lase number googlest läbi :)

http://74.125.77.132/search?q=cache:-T75Qwdd0owJ:www.kuulutused.ee/index.php%3Fcategory%3D21%26location%3D3%26search%3D%26day%3D2010-02-01+56741400&cd=2&hl=et&ct=clnk&gl=ee kirjutas:
№ 36268, 10. märts 2009
Keskkütte ja soojatrasside soojustamine, töö kiire ja kvaliteetne.
Hinnas saame kindlasti kokkuleppele, tehtud töödele garantii
Ainar, tel. 56741400

http://www.kuuluta24.ee/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=2769&text_search=&order=0&limit=10&limitstart=0&expand=1&Itemid=20 kirjutas:
Pööningute koristus ja soojustamine
Vaata kõiki kuulutusi mis on sisestanud kasutaja rbk
Soojustame erinevate materjalidega laepealseid seinu ja pööningu.
Samas veame ära ka vana ja seisma jäänud kola. Hinnas saame kokkuleppele.
Küsi lisa.
Nimi: jaan
Aadress:
Telefon: 56741400
Saada privaatsõnum kasutajale rbk
Lisatud: 02-12-2009
Aegub: 22-03-2010
Vaatamisi: 56

Rohkem ei viitsinud otsida. Viimane kuulutus peaks ka aktiivne olema, nii et kutsu ta ka kuskile pinda üle vaatama, et koristada. Helista mingilt teiselt numbrilt, näiteks mingi 20 km Tartust väljas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:34 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Rohkem ei viitsinud otsida. Viimane kuulutus peaks ka aktiivne olema, nii et kutsu ta ka kuskile pinda üle vaatama, et koristada. Helista mingilt teiselt numbrilt, näiteks mingi 20 km Tartust väljas.

Viga vist minus, aga ise ma ei leidnud midagi googliga. :)
Mees suutis hommikul muidu mainida, et läheb õhtul Soome. Ei tea kui tõsi seegi on.
Igaljuhul homsest hakkan talle "tööd pakkuma" ja kaugemale kui 20km.

Suured tänud, dellu.

:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:39 
Kasutaja avatar

ma võtsin +372 eest ära, ülejäänud number ühes jorus kõik (ilma tühikuteta).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:51 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:

Puhas/tark poisu ta pole, numbri järgi sain nimegi, milleks on Kert Helme.
Küll otsib politsei taga, küll korduvalt karistatud jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:54 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
dellu kirjutas:

Puhas/tark poisu ta pole, numbri järgi sain nimegi, milleks on Kert Helme.
Küll otsib politsei taga, küll korduvalt karistatud jne.

Tundub kahtlane jah, sest juba minu 2-s esimeses leius on iga kord eri nimi. Seda Kerti nägin ise ka veel kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2010 13:01 
Kasutaja avatar

Endal selline asi tõi muige suule.
Müün motorsis audi 80 93 a. 2.3 automaati 17k. ja vahetus varjant ainult audi 80 quattro 2.6 või 2.8.
Ja mingi tüüp pakkus oma vahetuseks 89a. audi 80 1.8 karpa automaati esiveolist mida ta müüb 25000ga ja ütles et kui ma vahetada ei taha siis võib ta mulle selle 20k ära ka müüa.
Ma ei osanudki millegi nii dibiilse peale midagi vastata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis