Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 95 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Land Rover Defender 110 TD5 102kW 2003.a, Lihapirukas
PostitusPostitatud: 27.02.2010 22:27 

Sain autoga kaasa selle, pole ise midagi valinud. Tegelikult ei saa isegi kurta, et auto liiga külm on. Kui kellelgi on pakkuda sellele küttekehale juhtmekimpu, võib märku anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 22:32 
Kasutaja avatar

Krt, sellise autole tümpsu külgekruvimine on justkui vanaema olümpiale iluuisutajaks saatmine...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 22:49 
Kasutaja avatar

Sellele juhtmekimpu vaevalt kellegil pakkuda on. Parem osta näiteks siit:
http://richter-standheizungen.de/2c9b6d96a70e0200d/2b9fa096b10a8f308/index.php
Ise olen sealt tellinud kahel korral ja alati rahule jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 23:01 

GTIDriver kirjutas:

Infost oli väga palju abi, suured tänud :)

.Alar. kirjutas:
Krt, sellise autole tümpsu külgekruvimine on justkui vanaema olümpiale iluuisutajaks saatmine...

Kui tümps koos juhtmetega riiulil tolmu kogub, on parem variant? Pealegi on originaalkõlarid mõlema raadioga täiesti talutavad, mingi müra tuleb alles volüümi 40'st edasi, reaalselt kasutan max 30.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 23:52 
Kasutaja avatar

Lihapirukas kirjutas:
GTIDriver kirjutas:

Infost oli väga palju abi, suured tänud :)

.Alar. kirjutas:

Kui tümps koos juhtmetega riiulil tolmu kogub, on parem variant? Pealegi on originaalkõlarid mõlema raadioga täiesti talutavad, mingi müra tuleb alles volüümi 40'st edasi, reaalselt kasutan max 30.

Tegemist selle autoga parasjagu on, aga seda sa tahtsidki. Küll aga mainin ära selle et see volüümi number ei näita küll midagi, igal raadiol võib see erineda ju. Minu autos oleva LG raadioga saab maksimum numbriks ainult 30. Liiga valju on aga juba 20 juures. Kuulatav on näiteks kuskil 14-15 peal. Sinu raadio aga selliste numbrite juures vist ei tee veel piiksugi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 00:12 
Kasutaja avatar

See vist ainuke auto maailmas millel seeriatootmises on veel uksehinged väljaspool ust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 01:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei mulle meeldib ,selline robustne,jõuline,stiilne ja mida kõike veel.Nagu G mersud ja hummerid ,midagi on neis sellist mis minule igatahes meeldib.Seest võiks olla tänapäevasem nagu seda on G mersu.Viimased mudelid on juba sellest ka sisustuselt juba paremad.Välimuse osas annaks seda muidugi ka kohendada selliseks MATCHOlikumaks ,mina kohendaks.Esi raud on asjalik kuid eemaldaks,iluvõre kere värvi äkki või mingi custom ,täis toonklaasi ring ,viisakas velg ja külje peeglid paneks ka mingid G mersu styled ja kui tulesi oleks ka saada luupe G mersu stye siis ka need.Palju polegi teha ,et väga karm,uhke sõiduvahend valmiks ,vähemalt minu nägemuses.Hetkel tundub ka täitsa kobe piltidelt ,pole nagu väga sihipäraselt kasutatud vist.
Pilt
Selliste rehvidega nagu siin plaanitakse soetada võib vist suht ebameeldiv sõita olla kui suuremalt jaolt kasutatakse asvaldil seda masinat.Korralikust mingist tsiviliseeritud rehvist usutavasti ka tolku ja see masin peaks vist ka ilma rehvideta ennast suht häda olukordadest välja päästma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 01:52 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ei mulle meeldib ,selline robustne,jõuline,stiilne ja mida kõike veel.Nagu G mersud ja hummerid ,midagi on neis sellist mis minule igatahes meeldib.Seest võiks olla tänapäevasem nagu seda on G mersu.Viimased mudelid on juba sellest ka sisustuselt juba paremad.Välimuse osas annaks seda muidugi ka kohendada selliseks MATCHOlikumaks ,mina kohendaks.Esi raud on asjalik kuid eemaldaks,iluvõre kere värvi äkki või mingi custom ,täis toonklaasi ring ,viisakas velg ja külje peeglid paneks ka mingid G mersu styled ja kui tulesi oleks ka saada luupe G mersu stye siis ka need.Palju polegi teha ,et väga karm,uhke sõiduvahend valmiks ,vähemalt minu nägemuses.Hetkel tundub ka täitsa kobe piltidelt ,pole nagu väga sihipäraselt kasutatud vist.

1356 postitust Eesti ühes popimas autoportaalis & ikka selline jutt.. Mees, kas sinu aastavahetus kestab ikka veel ? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 02:05 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Võta omale mu postituste number.Mis sellest foorumist muidu saaks ku ikeegi ei postitaks või ei julgeks teha teemasi kartes postitada.Mul on kogunenud selline arv postitusi.Eks neid võiks kindlasti ka vähem olla või siis äkki isegi rohkem aga ma ei muretse selle pärast.Sulle tuli nüüd kül üks võibolla ülearune postitus oma listi aga ära selle pärast muretse.
Ma ju ei tea millist juttu ma sinu tarbeks peaksin kirjutama ja sellega poleks äkki keegi teine rahul.
Las igaüks elab oma elu ja kui ei meeldi teise elu ära tee välja ,sest antud olukorras ma ustavasti siiski sind füüsiliselt või otseselt ei sega.Või umbes niimoodi.
Niimoodi need postitused tekivad ,nüüd jälle minul juurde tulnud tänu kaasfoorumlasele selgitades ja selliseid juhtumeid palju kuigi see pole minu kohus.
PALUN PÖÖRDUGE ISIKLIKE PROBLEEMIDEGA PS-I väga suurel vajadusel kui sellest sõltub midagi väga tähtsat ,tähtsmat kui inim elu.Ma ei nuta kui sul on selline arv postitusi ,nüüd huvi pärast vaatasin ,võibolla vaatan ,et mida sa postitanud oled ka nüüd puht huvist äkki.
Aga milleks jumalkül.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 11:04 

See Pimp Rover täitsa meeldib, aga auto on mul siiski ka väliselt sihipäraselt kasutatud ja saab seda veel. Püksirihmasid rehvideks ei soovi, sest juba lamellidega on talvel sügavas lumes peaaegu lootusetu, suvel ehk saaks hakkama.
Avastasin küll eile, et summutist tuleb kõrgetel pööretel sinist suitsu, et ilmselt peab turborõhku tõstma natuke.

Minugipoolest postitage nii palju, kui ise soovite. Ideed on alati teretulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:06 
Kasutaja avatar

oligi aeg maasturisse üle istuda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 01:44 

AMD kirjutas:
oligi aeg maasturisse üle istuda

Mis kalendrit vaatasid, et nüüd järsku aeg on? :D
Ma ise lihtsalt tüdinesin sellest mõttetusest, et pool aastat on lumi maas ja ligi 300 hobust eriti koostööd teha ei taha, rääkimata kütusekulust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 13:03 
Kasutaja avatar

thunder kirjutas:
Normaalne masin, aga see väljalaske aasta pealkirjas võiks samahästi olematta ka olla, sest ega väliselt vahet ei tee kas auto on aastast 1980 või 2007.

esiotsad on erinevad, konstruktsioon on ka erinev.. LR Series III, Defender-it pole omanud, aga midagi nende kohta ikka tean :)

ega see, et rool on liga akna juures ei häiri sõitmist? olen talvel LR 130ga sõitnud, seljas oli hea paks jope, ja autot sai juhtida aint parema käega :)

Viimati muutis Scorpio Ghia, 01.03.2010 13:07, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 13:04 
Kasutaja avatar

Lihapirukas, edu ja paksu rahakotti :)
Konkreetse isendi kohti nii palju, et sain olla Lihapiruka autojuht 2 päeva. Muhe pill on. Rattad on natuke pisikesed aga muidu igati vägev. See talv oleks tahtnud endale kah midagi sama hea läbivusega, oleks saanud kasvõi rahulikult parkida Tallinnas kodutänaval :D
Muide, mul üks hüpotees selle kohta, miks see tropp e34ga otsa tagurdas: äkki ta nägi auto alt läbi, kui küljepeeglisse vaatas? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2010 20:00 

Rooli asend ei sega absoluutselt, teeb parkimise imelihtsaks ja maastikul ka abiks :)

Üldiselt sain paar päeva tagaistmetel läbustada ja imemugavad on. Pagasnikus on küll oht pead ära lüüa, aga rahulikul maanteesõidul hea kohvi juua vms ja küljeaknast ilma nautida, samuti oleks tore nende istmete vahele mingi lauakene kruttida, olekski söögituba valmis. Keskmine istmerida on esimesest kõrgemal ja vaade on kuninglik ka pikemat kasvu juhi puhul :D Auto igaks elujuhtumiks (väljaarvatud ringrada) :)
Mis ma veel öelda oskan väikese avarii kohta Tallinnas...Kui BMW on olemas, pole silmi vaja :D Küll see tobu võis pärast kiruda, kui oma stange pooleks tagurdas ja meie ainult irvitades lahkusime :D
Rahakoti kohta mainin seda, et hakkab vaikselt kosuma peale BMW kodumaale saatmist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 95 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis