Selle voyageri teemaga meenub endalgi üks juhus.
Eelmine kevad pakuti ühe auto vastu diisel 98a. voyageri vahetuseks+minu poolne raha. Kuna auto oli mõni aeg tagasi läbinud mootori remondi, siis oli see summa natuke suurem.
Autod vaadatud ja peaaegu käsi löömas, helistati inimesele ja ei lubatud autot vahetada, ei tea miks ja ei uurinud ka. Jäi tehing pooleli.
Ca 1.5 kuud hiljem pakkus sama isik seda voyageri sulas ostmiseks mulle, aga ütles et hind natuke kallim kui ennem kuna mootor saanud ca 10000.- eest remonti. Jällegi vaatasin auto üle ja minu poolt OK kuid müüja ei saanud kellegi kolmanda isiku luba ja mina ei saanud seda autot ka seekord.
Kolmas kord helistati ca 3 nädalat hiljem ja pakuti jällegi sama isiku poolt seda sama diisel voyageri, kuna isikul oli kopp ees autost. Oli teinud jällegi remonti mootorile 3500.- eest + turbo vahetus.
Läksin ka seekord kohale

kuna olin samas linnas sellel hetkel. Vaatasin auto üle, ja seekord jäi minu poolt tehing pooleli, kuna mootor leemetas päris palju peale neid remonte ja ilmnes ka kasti rike autot proovides.
Inimesel olid tööde kohta kõik tsekid ja ise tegeles remondiga, selle võrra olid kulud väiksemad.
Peale seda ei võta müüki ühtegi voyageri(diisel)
Kaua sa ikka ühte autot poole aasta jooksul remondid.
Või oli tegemist lihtsalt õnnetu juhusega, ei oska öelda.