Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: bmw 324 E30 1987.a- madis23
PostitusPostitatud: 06.03.2010 14:51 
Kasutaja avatar

Copin oma auto teema siis siina E30 klubist, äkki keegi tahab veel kritiseerida. :D :D

Tere Kirjutan ka veidi siia oma igapäeva liikurist natuke.
Kuna sain oma Nissani rümaka maha müüdud, siis oli vaja uut autot millega liikuda. Kuna vend pakkus head diili siis ostsin talt E30 324d ära.
Auto on seisnud enne mind paar aastat väljas ja sellest on ka tingitud suhteliselt küllaltlane pindmine rooste ustel ja esitiibade all.
Karbid ja põhi on üllatavalt heas korras selle vanuse kohta.
Tagapaneel on ainuke asi mis on suhteliselt ära roostetanud. :roll:
Aga kuna talv on tulekul siis tagaveoga on mõnus sõita.
Mootor on sis 2.4 ilma turbota varjant 63kw. Käigukast on manuaal ja mõlemad töötavad laitmatult. Õnneks oli eelmine omanik tal selle leevendiga hooratta ära vahetanud enne seismajätmist ning sellega muret ei tohiks tulla.
Tuliuue hooratta oli ta kunagi UM'ist ostnud 8000k eest :P Ja nüüdseks on se sõitnud mingi 30k km.
Lisasid tal peale elektri peeglite vist ei olegi
Sisu poolest nipalju, et eelmine omanik oli istmed katnud sinise valenahaga. Eks ma ise lisan ka sisinst värvi nahka talle salongi, aga se alles tuleviku poole.
Lisan paar pilti ka algsest seisukorrast milline ta välja nägi.
Pilt

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Suuri plaane mul temaga ei ole, pigem hoian teda ilusti sõidukorras ja remondin mida vaja. Keretõid arvatavasti ette ei võta kuna rahaline seis ei luba.
Pigem teen väikest viisi uuendusi salongis ja natuke ka väljast.
Eks lisan pilte jälle kui midagi uut teinud olen.
Hetkel olen teinud nipalju et, tagaakendele panin toonkile, käigukanginaha olen ära vahetanud :D , talverehvid panin alla, neerud ja esistange värvisin mustaks, suunatulede sisse lisasin parktuled, piduri klotsid vahetasin ära, maki asukohta muutsin.
Panen siis mõned pildid hetke olukorrast.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Kuna üleeile enam auto käima ei tahtnud minna, hakkasin viga otsima ja lõpuks selgus et küttefilter oli umbes, käisin ostsin Automaailmast uue 95eek
:D ja nüüd töötab jälle laitmatult.
Sai siis eileõhtul digikat laenatud ja paar pilti tehtud.
Pilt
Pilt
Piltg
Pilt
Pilt
Paar pilti sisust kh:
Pilt
Pilt
Pilt
Selle pildi peal nyyd näha mismoodi ma rooli olen nahaga katnud :lol:
Pilt

Siiamaani on auto ainult sõidurõõmu pakkunud ja suuremaid vigasid pole olnud ja loodan et ei tule ka.
Kunagi lähiajal peaks ühe šarniiri ja kondi ära vahetama siis peax sillad ka korras olema.

Tegin kerge küljeavarii vahepeal ka :waah
Pilt
Pilt
Kui kuskilt rahalaev tuleb siis värvin ka ta ära ja selle tagatiiva äärega peaks ka midagi ette võtma, vana ära lõigata ja uus keevitada v saab vb sirgemaks venitada, et päris silma ei hakkaks karjuma :D

Nii, vahepeal on juhtunud autoga nipalju et olen ukse ära värvinud siniseks, küll aerosooliga aga ikka parem kui hõbedane uks. Natuke poleerimist ja peaks olema sama värvi küll.
Eile vahetasin mootoris õli ja õli filtri ka ära, tundub nagu mootor töötax kohe natuke vaiksemalt.
Summuti sai ka ära keevitatud, nüüd tuleb toss ikka õigest kohast ja mitte kuskilt põhja alt või tagaratta koopast. :D
Panen paar pilti kh mis täna tegin.
Pilt
Pilt
Pilt

Pole ka kaua aega midagi eriti bemmil teinud, vahelduva eduga on mul auto seisnud pea 3 nädalat kuna sellise pakasega nagu siin on (-15kuni -30 ) ei hakka ma autot üldse käima proovimagi. Aku on kah suhtp...s omadega ja hetkel raha pole et uut ka osta.
Vahepeal siin ikka panin teda käima ja sõitsin aga siis oli selline asi et sõitis mingiaeg siis lambist jäi seisma ja pidin käima tõmbama, läks käima ning natukese ajapärast suri ära jälle:S Võtsin küttefiltri maha ja sulatasin üles, pool sees olevast vedelikult oli vesi :lol: :lol:
Siis lasin ilusti kõik vee sealt välja panin kylge ja käima, sain mingi 30km sõita ja jälle katkes ära. Tõmbasin käima ning sõitsin koju ära, kodus võtsin paagistr tasemeanduri välja ja seal se sõel oli sõnaotseses mõttes sitta täis. :x :x Nyyd puhastasin tolle ära ja kytte filtri kh, aga käima pole saanud panna veel, kuna mul ikka suvekyte sees :oops:Eile siis Devil86 toonis esimesed suunatuled ning tumedamaks said tehtud ka tagatuled.
Paar pilti kah:
Pilt
Pilt
Pilt

Siis eile võtsin istmed seest välja ja kakkusin neilt selle nn "naha" maha :lol: Alt vaatas vastu suhteliselt korralikud istmed, vb kunagi tulevikus saavad päris naha endale peale.
Veel paar pilti:
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: bmw 324 E30 1987.a- madis23
PostitusPostitatud: 06.03.2010 18:08 
Kasutaja avatar

Misasi seal maki asemel augus pesitseb, et makk sinna alla viidud on ?
Ja nagu näha, oli ka neiu sinu auto sisuga kooskõlas kui sul vee need nahast katted peal olid :D
Hoidis stiili 8)

Küsiks veel ära, kuidas kütusekulu ka on tal ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2010 18:50 
Kasutaja avatar

maki asemel on selline sahtel-karp asjade hoidmiseks (suicud, nätsud jms) Kytusekulu on hetkel lume ja jääga ni 9-10l kanti aga ma ikka korralikult painutan ka. Normaalselt suvel sõitsin siis kuni 7l/100 oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 20:59 
Kasutaja avatar

Lisaks veel seda et tavaliselt nädalavahetustel aga vahel ka nädala sees tiirutan linnas ringi ja kui kellegil vaja kiirelt kuskile tartu piires saada siis väikse kyte raha eest võib vabalt ühendust võtta. Kasvõi reede v laupäeva õhtul klubisse :D
Võin ka tartust välja sõita, aga siis summa kokkuleppel, odavam kindlasti kui taksoga.
:D :D
Lisan enda teise numbri ka siis 58221244, kui se number on sees siis järelikult liigun kuskil linnas ringi ja võin teiega väikse sõidu teha. kokku auto peale koos juhiga üle 4ja inimese võtta ei tahaks. 8) 8)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis