Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 09.03.2010 23:55 
Kasutaja avatar

Wilde pubi oli see. Kahjuks jäi üliõpilasena see nali tegemata aga jah ports oli tohutu ja auhinnaks oli kast õlut, maksis see portsjon ka muidugi üle 300 krooni. Pubi ise läks juba eelmisel aastal pankrotti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 00:32 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
a mina olen ka mingist burksist kuulnud mida keegi polevat suutnud ära süüa :D

Kus kohas? tahan proovida, siiani kõi suutnud pintslisse pista :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 00:41 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
tartus või pärnus, ei mäleta enam kummas heade mõtete linnas.

Nõuan aadressi, siiani kõik pinstlisse pand nii igasugused mäktdoonaldsid räägupesad mackid babybackid jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 00:57 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
no mäkis ja hessis pole ühtegi ületamatut asja, olin suht jumbu, 15 äkki kui kaks megaeinet ära sõin hessis, ühe coca jätsin alles kuna pole suure januga mees

Jah kuid ära aja kylajuttu kellel pikem ja kust saab, vaid ütle konkreetne koht :D Võin ka ju öelda,et mul ema jagab het kel tasuta miljoneid eestis aga kus täpsemalt seda ei ytle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 01:11 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
bljad, ma kirjutasin alguses konkreetselt, et ma ollla mingist kohast kuulnud, kursavennad midagi rääkisid ükskord, minuarust oli see ikka tartu. ehk on sama saatus mis selle kilose pihvigagi. aga ma soovitan sulle veski baari minna kohilase, seal pidi suur praad päris suur olema, ehk saad enda õigimis vajaduse rahuldatud, olen kuulnud, et tõsised mehed on jänni jäänd portsuga, ise pole veel maadlema läind

been there done that :D No offence :P . Kuigi jah vesksi on head toidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 11:46 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
C4V6 kirjutas:
no mäkis ja hessis pole ühtegi ületamatut asja, olin suht jumbu, 15 äkki kui kaks megaeinet ära sõin hessis, ühe coca jätsin alles kuna pole suure januga mees

Jah kuid ära aja kylajuttu kellel pikem ja kust saab, vaid ütle konkreetne koht :D Võin ka ju öelda,et mul ema jagab het kel tasuta miljoneid eestis aga kus täpsemalt seda ei ytle :D

kassu kirjutas:
Wilde pubi oli see. Kahjuks jäi üliõpilasena see nali tegemata aga jah ports oli tohutu ja auhinnaks oli kast õlut, maksis see portsjon ka muidugi üle 300 krooni. Pubi ise läks juba eelmisel aastal pankrotti.

Ja pankrot tuli meeletu üüri pärast :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 16:10 
Kasutaja avatar

control kirjutas:
Sai nädalavahetusel veits Tartu suunal ringi kolistatud ja Adavere tuulikust seda nö Eesti parimat burgerit maitstud. Õnneks/kahjuks polnud ta nii hea midagi, kui ootasin. Ilusti toodi ette muidugi ja välimus oli ka täitsa esindluslik jne, aga midagi nagu oli puudu. Samas see oli mu eluesimene grillburger ka vb selleks ma ei mõista asja :D
Annast sai ka burger võetud ja see tundus ka täitsa hea näljaga olevat :)

Alguses kui see Adavere burks tuli, siis oli hea. Väga hea. Millegipärast on kvaliteet langenud nüüdseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 18:48 
Kasutaja avatar

Kolm aastat Tartus elanud ja ei olnud palju kiidetud Metroose jõudnudki. Eile sai ära käidud. Väga hea, hetkel uus lemmik koht kohe kindlasti! Palju parem kui mängid mäki purksid jms.. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 20:36 

Noor24 kirjutas:
Kolm aastat Tartus elanud ja ei olnud palju kiidetud Metroose jõudnudki. Eile sai ära käidud. Väga hea, hetkel uus lemmik koht kohe kindlasti! Palju parem kui mängid mäki purksid jms.. :hail

Kui on burksi isu siis on ikka õiget burksi vaja :D
muidu jh Metro on kõvv..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 22:56 

Täna sai käidud siis Liivalaia tänaval, kohtumaja vastas Kathmandu hiinakas. Siiamaani olen külastanud Babood, ülemiste keskuse chopsticksi, bambood, ühte vanalinna hiinakat ja koplis ühte hiinakat ja tuleb tõdeda, et see liivalaia kathmandu oli küll parim. Toit oli super, rahvast polnud ja üldse oli mõnus hubane õhkkond. Teenindajal olid kerged probleemid eesti keelega aga saime ilusti hakkama ja jotsist päris ilma ei jätnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 20:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sai testitud VABADUSE PUIESTEEL JANSENI KAUBAMAJA juures olevast PITZATAKSO putkast purgerit.Burgerite hinnad 25-35eek.Võtsin kõige kallima burgerite tipu MEGAPURGERI 35eek .Päris suur oli ,saia pätsid suuremad ku iräägu omal ja sisu oli ka kuid maitse kohta ja üldise toote kohta ei oska midagi öelda .Et kes kõvemad degusteeriad on võiks käia hinnata sealseid tooteid.Seal samas lähedal on mingi apteek ja selle lähedal tiene maja , kohvik kus ka burgerit.Parkimise ruumi jagub .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 21:23 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Sai testitud VABADUSE PUIESTEEL JANSENI KAUBAMAJA juures olevast PITZATAKSO putkast purgerit.Burgerite hinnad 25-35eek.Võtsin kõige kallima burgerite tipu MEGAPURGERI 35eek .Päris suur oli ,saia pätsid suuremad ku iräägu omal ja sisu oli ka kuid maitse kohta ja üldise toote kohta ei oska midagi öelda .Et kes kõvemad degusteeriad on võiks käia hinnata sealseid tooteid.Seal samas lähedal on mingi apteek ja selle lähedal tiene maja , kohvik kus ka burgerit.Parkimise ruumi jagub .

No mis seal hinnata on... Kas oli maitsev burger või mitte? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 21:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mingi hinde anda keegi spets nagu seda tehti reporteri saates.Ma ei oska midagi öelda ,ma sõin ära ja tegu oli burgeriga ,nätuke nagu ei meeldinud aga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 22:49 
Kasutaja avatar

võhma ristis "toidutare" 30 kr ja noh jah. Käis sõjaajal ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 23:50 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
võhma ristis "toidutare" 30 kr ja noh jah. Käis sõjaajal ka.

Misasi ja ja käis kah on suht lai mõiste.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis