üks V70 oli kadakal müügis, mida ma ei oleks soovitanud osta, aga juba keegi ostis ära selle, palju õnne
taheti osta läbi minu kontori järelmaksuga, naiste rahvas... kui nägin pilte, siis viskas silma see, et esituled liiga kaugel iluvõrelt, IRL tuligi välja, et see raam, kus on tuled kinni oli venitatud sirgeks, ja kõik tuled olid TYC omad, ja liiga värsked, kuid ehmatas rohkem see, et kui tegin õlikorgi lahti oli kondens peal, ise autosi pikkalt müünud, ja tean, kui auto kaua seisnud, ja külmaga käima panna, siis korgi all võib tekkida selline kondens, kuid kui tõmbasin ülivarda välja siis oli kõik arusaadav, sama kollane emulsioon, paisupaak oli ka selline nagu keegi valas sinna õli sisse, ja kahjuks oli mul just 2 kuud enne seda üks kutt samuti kadakast ostnud sama mootoriga awd v70 ja same shit, ilmus välja, konkreetne kogemus - 2 Volvo V70 AWD 2.4 turbo mootoriga, ja mõlemadel mootor pees.. kuidas silla osa jm peab vastu ei oska öelda, enda sõbral mingi 5 aastat tagumiku all olnud S70 AWD turbo, ja probleeme sellega polnud