Mis 15 minutit

, ühe korraga tehakse külgpoks ära, kui õieti teha. Mulle räägiti ka, kuidas osades autokoolides soovitatakse tagaaknale kleepekaid panna jne

. Ma näen seda oma tööjuures parklas, mis toimub. Meil vähe kohti ja oluliselt rohkem parkijaid. Pargitakse kõik vahed täis ja kui vaja välja saada, siis helistad teistele. Küll seal parklas inimesi aidanud, kas ise auto välja ajanud või siis juhendanud. Kui ikka tükk aega ühe sama koha peal edasi tagasi punitatakse, siis pole ju mingit kasu. Piisab korra minna, paar väikest vihjet anda (väljast vajadusel juhendada) ja see sama auto on paarikümne sekundiga väljas, kuigi enne on mitu minutit juba punninud. Lihtsalt jääb mulje, et paljudel lihtsalt puudub loogiline mõtlemine, kuidas autot paigutada, nii et välja saaks. Ehk siis nn garaaziboksist välja saamiseks tuleb ikka tagaots kõigepealt õigesse kohta saada, et välja keerata (meil pargitakse nende auto taha risti). Ehk siis see külg kuhu tahad keerata, siis selle poole auto lähedale tuleb kõigepeal saata, siis jääb ka esiotsaga ruumi mängida.
Kõige hullem oli muidugi, kui ükskord mitte just väga vana E klassi auto sellisest kohast "välja tõin" juhendamise teel. Kuna sealt kitasast kohast juba väljas oli, siis hakkasin oma auto poole minema. Järgmine hetk silmaotsast nägin, et taga on veel üks väike kivimüür ja kohe on seal otsas, aga enam ei jõudnud midagi teha. Ausalt seda küll ei osanud eeldada, et kui sealt kitsast kohast on väljas, siis laiema koha peal ikka müüri üles leiab. Teine töökaaslane rääkis ka juhtumist, kus üritas ka ühte välja juhendada. Aga inimene nägi vist esimest korda sidurit ja niikui sidurit lasi, siis hüppas auto meetri edasi ja loomulikult kohe teisele sisse. Peale seda tema enam ei julge seal kedagi juhendada. Kas aitab ise ajada või siis las ootab kuni eest ära aetakse. Ise olen küll enamasti üritanud seletada, mida valesti tehakse, sest ise välja ajades on järgmine kord sama probleem jälle. Kohati jääb küll mulje, et kuidas küll inimesed load saavad, et kas autokoolis nagu üldse ei õpetata parkimist. Mina näiteks tegin üldse platsi kohe C1 masinaga, ja aknad olid ka veel jääs. Polnud nagu mingit probleemi ainult peeglitega hakkama saada. Külgpoksi puhul ongi peeglid märksõna. Selle abil ongi väga lihtne ajada auto kitsasse külgpoksi. Täpsemalt ei viitsi seletada, aga kui keegi tahab kihla vedada, kes suudab kitsamasse vahesse teha, siis palun. Olen väljakutseks valmis. Tagumise auto võin omalt poolt välja panna, mul hetkel üks katkise esistangega auto olemas, siis pole kahju kui keegi pihta sõidab.