olles ise sõitnud Honda-baasil Roveritega, siis kui mootorid välja jätta, on tegu küllaltki normaalse autoga.
75 kohta räägitakse nii ja naasuguseid jutte. Eks iga käestlastud masin tahab hoolt. Kunagise klassiõe vend omab kahte sellist. Üks on 1.8 turbo ja teine on BMW-diisliga 2.0. Ütles, et väga head masinad. Eelmised omanikud on hoolikad olnud ja autod on peaaegu probleemivabad. Juppide hinnad on nii ja naasuguseid, kõige odavamat ta siiski osta ei soovta, eriti mis puudutab kuluosasid.
Roostekindlus on üllatavalt hea, kui pole olnud tõsisemat avariid või kui on juhtunud siia-sinna mõni kraaps ja jäetud niisama, siis on rebasepoiss usinalt kallal.
Minu jaoks meenutab ta kergelt BMW E36, just oma ruumikuse (või siis õigemini selle puudumise poolest), kuid asi on pigem subjektiivne, kuna ma tundsin seal rooli taga, et jalgu pole kuhugi panna.. Ma 180cm pikk ka muidugi..
Üldiselt dünaamikat jagub. Aga hoolega jälgida enne ostu, et veermikus poleks lokse, ega muid anomaaliaid üldiselt. Elektroonikavigu juhtub samuti.