Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: NB! Bensiinivargad
PostitusPostitatud: 15.03.2010 23:40 
Kasutaja avatar

Ei tea,kas mul on vedanud või on asi selles,et elan suht väikeses kohas,aga minu autosid pole enam torgitud.Viimane kord oli sügisel oktoobris,ku üritati mu tööauto Scania paaki tühjendada,mille peale juhtusin täiesti juhuslikult ja see lõppes vargale valusa tinalätakaga.Asi oli nii,et hommikul vara mingi nelja paiku läks lihtsalt uni ära ja läksin akna peale suitsu tegema ja kuulsin,et keegi miskit nokitseb auto juures,läksin ryttu esikusse,võtsin kapist öhupüssi ja lasin öhe nätaka auto paagi juures oleva kogu pihta,kostus ainult kerge karjatus ja läinud rsk oligi,oleks riides olnud,siis oleks ka välja läinud.Peale seda pole enam üritatud,ju siis jutt levis,et hull valvab püssiga autot vms.Noh väike küla ja jutud levivad kiiresti,samas vähe kaugemal kaob rekkadest pidevalt küte ära ja raiskasid pole veel kätte saadud,ehk õnnestub siis kui soojemaks läheb ja mõni juhtidest autosse ööbima jääb.Usun,et varastele erilist armu ei anta :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 00:53 
Kasutaja avatar

kurat mäletan kuidas meil külas eksis ära poola rekkajuht,tra seda teab kuidas ta meie külla eksis aga küsis ühe parmu köest teed aga see näitas vale tee kätte ja seal teepeal see rekka välja ei keeranud ja nii ta kraamis oli.Mina ja sõber kui hea usklikud viisime juhi pärnu kraanat otsima mis rekka välja tõstaks kraavist aga selle ajaga mis tagasi jõudsime olid kohalikud kraed,teinud mõlemad paagid tühjaks,dvd playeri pihta lasknud,kõlarid masinast välja kruvinud ja lällari ära varastanud.Mõni päev hiljem nägin juba lällarit juba ühes kohalike autos kipsikruviga laes :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 10:43 
Kasutaja avatar

Eelmine nädal üritati ka minu autost küttet varastada, hommikul tööle minnes avastasin pensupaagi luuk lahti ja kork vedeles ratta all, seda siis mustamäel Ehitajate teel. Tra kätte saaks tõmbaks kelku raiskadele. :twisted: politseid pole mõtet selliste pisiasjadega tüüdata, nagunii need ei jõua kuhugile õigeks ajaks. !!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 11:28 

Kui ei teata politseisse, ei oska politsei ka midagi ette võtta. Kui vargused toimuvad, aga ei teatata, siis arvab politsei, et kuritegevus langenud ja võib natuke rihma lõdvemaks lasta(loodetavasti mitte). Kui aga on teated enamvähem samast piirkonnast kasvõin näiteks samast bensiini vargustest, on neil millele tähelepanu pöörata. Loodan, et mõte sai selgelt seletatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 17:11 
Kasutaja avatar

Mul siin Pärnus käib vabsee asi nii ,et iga nädal juba käiakse korra või paar autolt kütust võtmas!Täna öösel jälle kallal käidud :ouh
Politseisse pole ise avaldust teind kuna naaber mingi aeg tegi ja siis oli asjalood nii ,et sõideti paar korda läbi ja kõik.Sinna paika see asi jäi.Ei kujuta ette kas siis tõesti ei taheta või ei jõuta omale kütust osta.Mina olen läinud seda teed ,et ei osta enam autosse üle 10L korraga.Juhul kui vaja pikemale sõidule minna siis ostan rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:18 
Kasutaja avatar

whitestallion kirjutas:
Mul siin Pärnus käib vabsee asi nii ,et iga nädal juba käiakse korra või paar autolt kütust võtmas!Täna öösel jälle kallal käidud :ouh
Politseisse pole ise avaldust teind kuna naaber mingi aeg tegi ja siis oli asjalood nii ,et sõideti paar korda läbi ja kõik.Sinna paika see asi jäi.Ei kujuta ette kas siis tõesti ei taheta või ei jõuta omale kütust osta.Mina olen läinud seda teed ,et ei osta enam autosse üle 10L korraga.Juhul kui vaja pikemale sõidule minna siis ostan rohkem.

Kus kandis Pärnus muidu? Endal õnneks garaaž olemas ja sinna vist ei tulda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:24 
Kasutaja avatar

Rumal küsimus aga kuidas nad paagist ültse seda kõtust kätte saavad ? Paljutel autodel on klapp vahel ja sada muud jura. Suht võimatu ültse voolikut paaki ajada ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:30 
Kasutaja avatar

Asub Ülejõel Uus-sauga tänaval...
Ei kujuta ette kuidas kätte saavad.Huvitav kas siis 5-esel bemul pole sellist klappi või sõela ,et jube lihtsalt kätte saavad :(
Aga on kellelgi mingeid nõuandeid mida teha näiteks auto juures ,et saaks võimalikult minimaalseks selle kütuse varastamise:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:35 

whitestallion kirjutas:
Asub Ülejõel Uus-sauga tänaval...
Ei kujuta ette kuidas kätte saavad.Huvitav kas siis 5-esel bemul pole sellist klappi või sõela ,et jube lihtsalt kätte saavad :(
Aga on kellelgi mingeid nõuandeid mida teha näiteks auto juures ,et saaks võimalikult minimaalseks selle kütuse varastamise:(

:D tangi alles hommikul näiteks hoia kanistrit pagassis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 18:37 
Kasutaja avatar

Kanister on ka igaksjuhuks pagassi visatud kuna ei tea kunagi kui kuivale paak imetud :(
Kuskil 3-5 liitrit sõidab nüüd koguaeg pagassis kaasas :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 19:26 
Kasutaja avatar

Mina tangin ka nüüd nädala sees max 10l kuna linna sisesed sõidud ja tanklad suht iga nurga peal, ei kavatse enam oma kütet mingi debiiliga jagada. Kõige hullem ongi see et s¤tta sellest bensust, aga raisad vigastavad ja lõhuvad ju autot/värvi ka bensu kätte saamiseks paagist. Krt see tallinn on üks jube koht.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 19:35 
Kasutaja avatar

Kahjuks suudavad nad jah igatepidi oma jälgi peale jätta.Päris algul kui sees käidi murti ka luuk küljest mis tuli asendada ja muidugi värvile on tehtud natuke kahju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 19:45 
Kasutaja avatar

whitestallion kirjutas:
Kahjuks suudavad nad jah igatepidi oma jälgi peale jätta.Päris algul kui sees käidi murti ka luuk küljest mis tuli asendada ja muidugi värvile on tehtud natuke kahju.

Oled proovinud vahti ka pidada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 19:50 
Kasutaja avatar

Risto88 kirjutas:
whitestallion kirjutas:

Kahjuks ei ole saand ise otseselt pidada kuna majal aknad teisel pool ja auto maja ees :(
Aga olen rääkinud maja memmedega aga nad pole ka kahjuks midagi kahtlast näind öösel.Mis veel kõigehullem on see ,et parkla maja ees pime:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 20:11 

whitestallion kirjutas:
Risto88 kirjutas:
whitestallion kirjutas:

Kahjuks ei ole saand ise otseselt pidada kuna majal aknad teisel pool ja auto maja ees :(
Aga olen rääkinud maja memmedega aga nad pole ka kahjuks midagi kahtlast näind öösel.Mis veel kõigehullem on see ,et parkla maja ees pime:(

Bensupaagiluuk käib niisama lahti? Muidu kui seal mingi trossi süsteem on siis saab ju panna signa alla... Kui ei ole siis saab ise aretada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis