Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 17.03.2010 21:55 
Kasutaja avatar

Närin just Koti Pizza Quattro Stagionit, mil lasin tuunikala põhjapõdra liha vastu vahetada aga ka see ära hakitud Rudolf ei suuda õigustada seda kõrget hinda - kaasa võtmisega sai -10%, kuid hind ikka 114 krooni ja pizza tunduvalt väiksem, kui Peetri Pizza suur/õhuke...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 01:09 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Närin just Koti Pizza Quattro Stagionit, mil lasin tuunikala põhjapõdra liha vastu vahetada aga ka see ära hakitud Rudolf ei suuda õigustada seda kõrget hinda - kaasa võtmisega sai -10%, kuid hind ikka 114 krooni ja pizza tunduvalt väiksem, kui Peetri Pizza suur/õhuke...

ka mina olen selle koha pitsadega väga pettunud, nyyd on Tallinnas ka opera pitsa kus suur pitsa maksab keskmiselt 60 eeku. Minu lemmik maksab 56 eeku ja saan perse normaalselt täis. asub nimelt kotka tänaval :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 15:15 
Kasutaja avatar

Mõned leheküljed tagasi mainis keegi (vist kasutaja oopc) Jannseni kaubamaja kõrval asuvat putkat. Kuna täna tuli mõõdukas burgeriisu ja kõnealune koht pole ülearuselt kaugel, saigi seal käidud. Järgneb absoluutselt ebaobjektiivne hinnang:

Vabaduse puiesteel vasakpööret lubavat foorituld oodates hindasin võimalikke parkimiskohti. Putka ees oli näha vaid üht suurt lumehange. Pärast pöörde sooritamist selgus, et sealsamas hange taga oli parkimiseks täiesti sobiv koht olemas, ruumi praegustes oludes 4-6 autole. Minu saabudes oli üks koht hõivatud - see auto sealt ei lahkunud ka, ilmselt kuulub töötajale. Putka esine oli inimtühi, arusaadav, masu aeg ja kliente vähe. Tõsi, siis kui auto juurde tagasi läksin, saabus veel üks näljane.
Teenindaja reageerimiskiirus jäi taluvuspiiridesse - aken avati paari minuti pärast. Valisin menüüst nähtuse, millele oli antud nimeks Megaburger, hinnaks 35 krooni. Selle valmistamiseks kulus ~5 minutit. Ka täiesti talutav aeg.
Aga kuna ma ei läinud sinna teenindaja kiirust ega putka välimust hindama, siis edasi kõige olulisemast - mis jurakas sealt kätte anti:
Klassikalisesse taskusse majutatud (lisaks paar salvrätti - täiesti piisav kogus) burger koosnes kahest pihvist (teate küll, selline porganditükkidega) ja juustuviilust, mille ümber keskmisest pisut suurem sai ja üpriski tavaline natuke hapukas kaste. Seda viimast oli täpselt parajalt, nii et kannatas inimese moodi süüa. Salatit asjana iseeneses polnud, märgata võis paari kurgikildu. Pihv oli parajalt soe, mingit erilist maitseelamust ei pakkunud, kuid polnud seejuures sugugi halb. Sai oli krõbedaks lastud, mille kohta ei teagi, kas tegu on standardprotseduuriga või erakorralise teguviisiga puhuks kui sai hakkab ilmutama vananemise märke (kuna palju kliente ei paistnud, siis täiesti võimalik). Õnneks oli krõbestamine hästi õnnestunud, nii et selle eesmärk polegi oluline.

Kokkuvõttes:
Maitse 7/10 Sellest paremaid on ikka vähem kui halvemaid
Suurus 9/10 Oluliselt suuremaid eriti ei leia
Hinna-kvaliteedi suhe 6/10 Sama raha eest saab ka paremaid
Hinna-kvantiteedi suhe 9/10 Sama raha eest nii suurt on raske leida

Kuna kliente ei paistnud eriti olevat, siis tuleb arvestada sellega, et iga sealne burger on pigem ainueksemplar kui seeriatoode ning mul võis lihtsalt enda omaga õnneks minna. Samas polnud tegu sugugi halva kogemusega ja järgmise burksinälja ajal suundun ka ilmselt just sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 15:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Seal pitsaputkas on jah suht talutavad burksid, aga sinna teise ei soovita küll minna. Kaste on seal jälk ja burks kuiv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 15:56 

Kus ma tallinnas korraliku kebabi saaks?

Kõht läks tyhjaks seda teemat natuke sirvides. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 16:12 
Kasutaja avatar

Circa kirjutas:
Kus ma tallinnas korraliku kebabi saaks?

Kõht läks tyhjaks seda teemat natuke sirvides. :D

Osman Tammsaare teel, Kebab House kesklinnas ja täitsa ok kebab on ka Rocca keskuse teisel korrusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 17:40 

Võtsin Tartus "Fastersist" ljuba kebabi prae, mis ise enesest ei olnud otseselt halb aga kebabi asemel anti mulle 2 pulga otsa aetud kotletti. :kill
Sain täiesti aru miks "Siriuse" juures ei olnud ühtki vaba parkimise kohta ja ilmselt järgmine kord kui mul lõuna ajal tuleb tahtmine midagi kiirelt süüa, siis tuleb ikkagi minna "Siriuse" juurde trügima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 18:52 
Kasutaja avatar

rio kirjutas:
Võtsin Tartus "Fastersist" ljuba kebabi prae, mis ise enesest ei olnud otseselt halb aga kebabi asemel anti mulle 2 pulga otsa aetud kotletti. :kill
Sain täiesti aru miks "Siriuse" juures ei olnud ühtki vaba parkimise kohta ja ilmselt järgmine kord kui mul lõuna ajal tuleb tahtmine midagi kiirelt süüa, siis tuleb ikkagi minna "Siriuse" juurde trügima.

Sõna otses mõttes kotlet :D?
Midagi sellist peakski muidu ju olema http://www.krabibowling.ee/menu/shashlyk-01-kebab.jpg

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 21:23 
Kasutaja avatar

Ma mäletan et selle nimi oli Ljulja Kebab ja see ongi selline pikk kotlett :) See isegi Staabi menüüs olemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 21:28 

Jep, osmanis ka lulja kotletlilaadne asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 21:35 

See tavaline kotlett on väga kaugel õigest Ljulja-kebabist. Säästumarketist sai vahepeal külmletist õiget ljulja-kebabi, enam pole märganud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 22:04 

Käisin ka siis täna "Teises kohas" (see putka Tartu kesklinnas, kus enne oli kasiino). Väga mõistlik, hamburger on 25.-. Koosneb see saiast ja pihvist ning ülejäänud lisad saab ise valida (kaste ja salatimaterjal). Ise võtsin prae, 40.-, koosneb friikartulitest, mis olid väga mõnusad, lihavalikust ja jällegi, kaste-ja salatimaterjali valikust. Lihavalikus on lihapihvid, tuunikala, kananagitsad ja midagi oli kindlasti veel, aga kahjuks ei jäänud meelde. Peale selle on seal ka mingeid wrape saada, aga nendesse eriti ei süübinud.

Toit ise maitses väga hästi, praest sai kõhu täis küll. Külastan teine kordki seda kohta. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2010 19:43 

sai tallinnasse tuldud siin mitmeks päevaks enne rootsi trippi ja ka siis reporteri võiduburks ära proovitud. räägupesa topeltburger. mulle maitses hea ja hind sobiv. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2010 20:05 
Kasutaja avatar

Mäletan, kuidas sügisel sai öösel Rakverre sõidetud ning siis sealt mööda Narva mnt.'d tagasi sõites tegime umbes 20-30km Rakverest Tallinna poole (ei mäleta, keskmine kiirus oli u. 150km/h) pausi ühes mõnusas burksiputkas. Ei mäleta enam selle koha nime, aga päris palju toole-laudu oli väljas ja burger oli rohke salatiga ja mõnusate tomativiiludega :)
Keegi, kes aru sai, mis kohast räägin, võiks kommenteerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2010 20:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Viitna burksiga ega tegu polnud. :D
Kas keegi on lasknud heamaitsta kohas tallinnas viimsi haigla juures kus busside alg ja lõpp peatus.Seal on ratastega putka ja päris laia menüüga ,burgsid jäid hinna poolest silma ,maxi purger 23.- jne.Kahjuks jäi söömata ,sest puudus kaardimakse võimalus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis