Krt ma ei saa aru. Las see luuk hetkel olla mäda, autol ju keretööd pooleli. Ise oleks ka nii teinud, et ennem toimiv lahendus aretada ja siis alles luugi plekitöö kallale.
Pildilt ei saa hästi aru, aga kas lukule korralikku auku ei anna puurida ja kasutada mõne auto õiget varrast selle traadi jama asemele. Painded ja asjad saad ju ise väänata milliseid vaja.
Ja soe soovitus sulle berg, kui alustasid esimese otsa keevitamisega, siis tee see lõpuni, mitte et ronid poole õmbluse pealt pagassi tümmi sisse aretama.
Tee oma asju järjest, tuleb tulemus ka kordi parem, kui natuke siit ja natuke sealt.
Ja teistele. Pole vahet, kas see auto hakkab driftima või rallit sõitma, mis oleks vähe tõenäolisem

siis mees ehitab seda autot ikkagi omale ja usun, et nii nagu oskab. Seega pole meie asi siin mõnitada, vaid kui kirjutamis vajadus, siis anda nõu kuidas asja paremini teha. Mitte keegi meist siin pole sündinud autoehitaja. Mõnel tuleb paremini välja, mõnel sitemini. Minu 200 on ka mulle minu esimeseks autoks, mida olen ehitanud ja algul ka väga palju mõtetut kooliraha maksnud, aga hetke lõpptulemus on täitsa söödav mu meelest.