Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 18:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 24.03.2010 22:53 
Kasutaja avatar

_siim_ oli teil siis kuidagi kokku lepitud, et see või see kell oled kohal? Kuna veel helistasid, siis saan aru, et alles tahtsid plaanist teada anda. Minu arust on täitsa mõistlik, et esimesele huvilisele ära anda, kes ees see mees niiöelda. Siin teemas ju küll juba sellistest kindlatest ostjatest juttu olnud, kes kohe tulevad või siis kaabakaz näide, kus vend bussiga kohale tuli ja poolel teel ARKi "hulluks läks". Või siis nagu korduvalt öeldud, kindel ostja tehku siis mingi bronnimakse, kui tõesti huviline on.
Samas kui teil oli kokku lepitud, siis oleks loomulikult viisakas olnud tagasi helistada, aga kui selline kaudne jutt, et millalgi tulen, siis nagu ei näe probleemi. Inimesele peaks ikka oma saabumise ajast teada andma, et teine saaks ka oma aega planeerida.
Palju see telefoni kulu küll olla võis tänapäeva hindade juures :D?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2010 11:38 
Kasutaja avatar

Tunnistan ausalt et olen ka mina ostnud kellegi nina alt ühe auto nii ära ,et teine mees oli just pärnust liikuma hakanud ja õnneks vaid 5 KM. Aga lähtusin vaid sellest et omanik ise ka ütles: kes ees see mees!
Samas teine kodanik suhtus siiski rahuga ja sai aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2010 11:46 
Kasutaja avatar

Mina olen MB 124 kupee järgi korra Võrru sõitnud niimodi, et teine ostja hakkas enamvähem samal ajal Tallinnast tulema...ehk siis "kes ees-see mees" ja sain auto kätte 8) Raha makstud, hakkasin sõitma ja jõudis teine ostja. Tahtis kohe minult autot 3K kallimalt osta, aga ei saanud nii väikese kasumiga kaubale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2010 14:56 
Kasutaja avatar

ma olen autosi nii müünud, et tuleb keegi vaatama, sai öeldud, et veel huvilisi, kui sul tõsine huvi, siis jätta käsikas.. kutt ei maksa käsika, läheb teist rondi vaatama, sellel ajal tuleb teine inimene kes lubas tulla, kõik meeldis, ostab ära, sõidab minema, siis mingi 15 mindi pärast tuleb kutt, kes käis esimesena seda autot vaatamas, raha kaasas, ja hopsi, aga autot enam pole!! Siis hakkab kisa, aga mida sa kisad, kui sa pole käsikat maksnud, ja sulle öeldi, et kohe tuleb teine inimene vaatama..

üks pull juhtum oli täpselt 2 aastat tagasi, 18.03.2008
tuli Taanist selline auto, sellise too ajal hinnaga (suht soodne) http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... f941ea7dff

ja korraga tuli 3 või 4 ostjaid.. siis terve kampagas sisse ja proovisõidu tegema, siis mingi vend kes istus keskmises reas karjus välja, mina ostan ära :) ja saigi tema omanikuks, ma juba mõtlesin, et läheb enimpakumisele :) aga eks need olid nats teised ajad, präegu suht raske autot müüa, isegi kui müüd soodsa hinnaga, tuttav müüs sidruni c3, kõige soodsama hinnaga, ja auto oli väga korralik, oli vaja kiiresti autost lahti saada, ja siiski käidi ja taheta 10-15k eeki alla saada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 01:28 

dellu kirjutas:
no see korrasolek on ka väga suhteline mõiste. Kui on autovõõras inimene, siis tema jaoks ongi heas korras kuni mootor kokku jookseb või auk sisse tuleb keres. Selline inimene ei käi iga päev roostetäpikesi surumas, nii et sinna pärast auk sisse tuleb.
Näiteks müüsin eelmine aasta 2003 aasta Audi A4. Midagi ei kilisenud-kolisenud, vilisenud. Ometigi leidis Audihooldus 7000 eest võimalike detaile, mida tulevikus võiks vahetada (puksid hakkavad pragunema, piduriklotsid võiks järgmine poole aasta jooksul ära vahetada jne). Ehk siis sisuliselt võiks ju ka öelda, et valeandmeid esitanud auto korrasoleku kohta.
Muidugi sellised asjad, et a la radikas puudu on loomulikult vähe ekstreemsed. Samas äkki auto oligi heas korras (mootor, silladetailid jne), ainult radikas näiteks puruks. Muidugi vaatama tulles mitte öelda on suht nadi muidugi. Siis tulekski öelda, et muidu on heas korras, aga ära pead viima paela otsas või treilaga.
Mis puutub kuskil kaugel auto näitamisse, siis see on tõesti pigem müüja suur vastutulek. Niisama sõita on suht pointless. Siis peaks tõesti kas mingi käsiraha ära maksma, mis hiljem siis näitamise kuludeks läheb. Ise olen ühe auto tegelikult Tartusse viinud, aga siis oli jama selles, et inimesel selg haige (oli just opil käinud) ja ei saanud pikka otsa sõita. Sai telefonis kõik puudused ära räägitud ja jäi jutt, et kui tõesti midagi muud pole siis võtab ära ka. Aga niisama näitama enamasti küll ei viitsi sõita, kui tahad siis tuled ise vaatama. Viimase auto ostis ka inimene Narvast, aga ometi leidis sõbra, kes eelmine päeva auto siin üle vaatas. Hommikul oli bussiga kohal, viskas veel korra pilgu peale ja sõitsime ARKi.

Meenub ka sarnane juhtum, kus oma Audit müües vahetasin veel viimased sillaosad ära enne müüki ja omateada autoga kõik korras nüüd, esisild oli tõesti hea vaikne ja "tihe" pärast remonti ja üldse nagu enda teada mingeid kaebuseid ei tohiks olla ja.... uus omanik käis ka kuskil audihoolduses või ma ei tea kus ja esitati mingi räme hinnapakkumine...mul karp lahti - kuidas see võimalik on. Nende väitel ei olnud seal vist peaaegu mitte ühtegi korras osa, ometigi lasin enne müüki üle vaadata ja uus omanik tunnistas ise ka, et tõepoolest mingeid kolinaid ega midagi pole aga näe vat sealt õeldi, et asjad tuleb ära vahetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 09:48 
Kasutaja avatar

see võib olla ka kunstlikult tehtud.. isegi mul tuttaval on "oma" koht, kus ta käib "kontrolli" tegemas.. Tegelikkus on see, et tuleb auto, vaadatakse üle, pilgutatakse silma ja öeldakse müüjale suu sisse, et õõtsapuksid ja rooliotsad on vässud ja et mootoril on alt kolksu kuulda, et hinnad nii ja naasugused, et kui tahad ära müüa, siis kaalu hinna korrigeerimist.. ehk siis sunniviisiliselt vabatahtlikult peab müüja hinda mõned head kilod langetama..
Ei imesta, kui sinu auto ostjal oli ka seal käpp sees.. :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 19:01 

mario. kirjutas:
see võib olla ka kunstlikult tehtud.. isegi mul tuttaval on "oma" koht, kus ta käib "kontrolli" tegemas.. Tegelikkus on see, et tuleb auto, vaadatakse üle, pilgutatakse silma ja öeldakse müüjale suu sisse, et õõtsapuksid ja rooliotsad on vässud ja et mootoril on alt kolksu kuulda, et hinnad nii ja naasugused, et kui tahad ära müüa, siis kaalu hinna korrigeerimist.. ehk siis sunniviisiliselt vabatahtlikult peab müüja hinda mõned head kilod langetama..
Ei imesta, kui sinu auto ostjal oli ka seal käpp sees.. :D :D

no siis ütled et palun näidake mulle auto all kus need väsinud jupid on, kui ei ole nõus palud ostjal järgmise koha valida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 13:57 

Sai endal mingi aeg sugulasele auto toodud.
Inimene kelle käest ostsin oli teinud ennem seda sildadele ja pidurisüteemile remondi. Arved asjad olid tõestuseks näidata, ja kuna töö oli just tehtud ja peale seda sõitnud ala 20 km siis veendusin ka ise selles. Tsekke kaasa ei saanud, kuna firma nimele olid need.
Sõitis see inimene siis ca 400km, ja vaatas et viib igaksjuhuks ennem ülevaatust remonditöökotta ja laseb igaksjuhuks auto üle vaadata. Teda muidugi auto alla ei lastud. Aga hinnapakkumine tehti siis vist 6000.- ja remonti vajavad osad olid just nimelt need mis vana omanik oli ära lasknud vahetada- piduritorud, kettad, klotsid, puksid, jne jne.
Muidugi kiruti alguses mind, et näe nüüd ennem ülevaatuselt läbi ei saa kui oleme teinud 6k eest remonti jne.
Sai siis neile selgeks tehtud et asi pole päris õige ja mingu tehku ülevaatus ära. Ja seda tehtigi ja ilma ühegi probleemita.
Et jh igaühe juurde pole päris mõtet oma autot remontima viia, mina kasutan selle jaoks ca 2 kohta ja tuttavad on ees.
Ühegi võõra näo kätte oma ega ka kellegi teise autosid ei vii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 10:19 
Kasutaja avatar

Üks selline tore juhtum, sai sel pühapäeval(3 päeva tagasi siis) A24-ja müüki pandud üks 2005a auto, hinnaks sai pandud selline number, mis oli sama aasta omadest ligi 20000 krooni suurem ja sama, mis 2006-2007a faceliftitud mudelil. Eile tuli kõne, vanem meesterahvas telefoni otsas ja palus autoandmeid, et asi liisingusse võtta, summa peale pidi juba kindel vastus olemas ja võib öelda, et auto müüdud. Kokkuvõtteks, samasugustest ja samavanadest 20k kallim ning sai müüdud 2,5 päevaga. Kus asja konks on? Konks peitub 5 aastat vana auto, mille edasimüüja garantii lõppeb homme, läbisõidus:
Pilt
Kuulutus ise: http://www.auto24.ee/used/702138
Kui nüüd hakata arvestama protsentuaalselt, et palju auto oma vääringust on kaotanud (uue auto hind oli 135000.-) siis auto on kaotanud oma väärtuses aastas ca 8%. Vähe on autosid, mis suudavad oma väärtust nii palju hoida.

Ei oska nuriseda masu üle, viimased autod, mis müüdud, on kõik olnud üle keskmise, viimane tugevalt üle keskmise hinnaga aga müüdud on saadud loetud päevadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 11:45 
Kasutaja avatar

Alar, ma müüsin seda mersut, 2 päevaga, kuigi auto oli 20k eeki kirvem kui teised sama aasta arvuga :)
inimene tuli, ja ütles, et parem maksab 20k eeki ideaalses seisukorras auto eest, kui paneb remondi peale sama palju .. auto oli tõsiselt 5 pluss seisukorras.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... fe4cfd7aac

P.S. auto polnud eile müüdud, vaid paar aastat tagasi ikka, siis olid hinnad 100k ringis, präegu leiab sellist panni seisukorras loomulikult ka 30k eeki eest :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2010 18:00 

Eile kl 7 õhtul panin auto24 autokuulutuse. Täpselt sama hinna, sama aastaarvu, praktiliselt sama läbisõidu ja täpselt sama varustusega auto oli müügis ka Amservis. 10min peale kuulutuse sisestamist tuli kõne, kus öeldi, et homme võtan sula kaasa ja saame kokku. Saime kokku, millegi üle nuriseda polnud, tegime väikse tiiru ja lõime käed :D

samas polnud midagi ka salatseda, auto oli ideaalses korras, täielik hooldusajalugu olemas, suur hooldus tehtud 1000km tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 11:09 

Miks maha müüsid? midagi uut tulemas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 11:25 
Kasutaja avatar

Ma küsiks nii statistika mõttes, et MILLE sa maha müüsid? Nii kiirelt sinu valikust võis vist liikuda vaid Camry?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 13:10 
Kasutaja avatar

Ja kui ma ei eksi, siis oli sinu Camry 2004 aasta? Ülejäänud selles hinnaklassis on ju 2002 aasta omad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 18:28 

2004 Camry oli jah. A noh, need ülejäänud tahavadki seal ulme hindu, ma müüsin sellega, mis on reaalne. Loodan vähemalt. Ja ega venitada polnud ka mõtet.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis