R-go kirjutas:
Kui sa Dellu nüüd natuke püüdlikumalt vaatad ,siis näed Mazda tagaratta juures valget joont.
Järelikult on Matu7 ikka üsna õigesti parkinud,võib olla esiratas on 10-15 cm joonest kaugemal kui tagumine

.
Seda mõtlesingi, et ta võib küll kastis sees olla, aga jumala viltu on küll (eriti hästi on seda näha vastas parkivate autode järgi). Sedasi parkida ka eriti viisakas ei ole. Ei ole ju keeruline parema kaarega ühe korraga ilusti sisse keerata või siis korra tagasi lasta ja otseks keerata. Üks sellise parkimise ere näide on stockmanni parkimismaja, sealt annab ka otsida sirgelt parkivat autot. Kui mina olen nüüd ainuke loll, kes korralikult pargib, siis pärast pean autosse pugema, sest kõrval parkija arvas, et las jääda nii, olen ju oma kastis. Antud näitel on tõesti ka Mazda täiesti joone peal, arvatavasti teisel pool ka auto üle joone. Kunagi oli sarnane näide ühes parklas, kus parkisin ka auto ilusti otse ära, järgmine hetk sõitis kõrvale üks auto jumala diagonaalis (tagumine ots jäi tema juhi poolt peaaegu vastu minu autot). Tänu sellele ei mahtunud minu autost enam inimesed hästi tagant välja ja kui uks vastu tema autot läks siis kukkus lõugama. See miks ta nii parkis oli see, et teiselt poolt last välja võtta. Kui sul on selline probleem, et rohkem ruumi vaja toimetamiseks, siis pane kuskile kaugemale, kus rohkem ruumi.