Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 114 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Järjekordne petuskeem???
PostitusPostitatud: 15.04.2009 22:52 
Kasutaja avatar

päss1 kirjutas:
kõiki ingliskeelseid kirju ei maksa küll kohe ära kustutada, müüsin mingi 2 kuud tagasi auto soome, suhtlesime ingliskeeles, kuna ise väga soomekeelt ei puhu.tahtis veel et broneerin kindlasti auto temale, ettemaksu ei teinud, u 4-5 päeva pärast oligi kohal, läksin veel sadamasse vastugi. ja ladus papi peopeale ainus mis tegin läksin rahaga panka ja lasin masinast läbi, kõik oli okei, ja minema ta läkski.

Pakkus ta sulle poole rohkem raha ?
ja umkeelset viidet müüdavale esemele ?

Loen seda teemt ja mõtlen, kuhu on kadunud eestlaslik loogiline ja terav mõtlemine, scammist saab aru esimesest kirjast ju ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 23:07 

sedand küll, aga kõiki pole siiski mõtet kustutada, puru silma ajamisest saab küll jah esimesest kirjast aru, korraks peale visateski on see juba selge, reeglina on need nii pikad kirjad mida ma esiteks ei viitsigi lugeda, veel vähem sellise kirjaga kaasa minna ja vastata. aga mis teha, lolle leidub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 23:52 
Kasutaja avatar

Ei no kui auto24'st saadetakse kirisiis ka kirjas, et auto24 pealkirjas, muid asju ma ei loe. Hetkel ühtegi autot isiklikult ei müü aga homme läheb 2 audi a6 müüki firma kaudu(ehk siis viin autod parklasse ja mehed vaatavad ise mida teha).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 09:53 
Kasutaja avatar

Ma saan pealkirjast kohe aru, millega tegu, mõne kirja puhul vaatan korraks algulst ja siis delete, algust vaatan tavaliselt eesti keelsetel kirjadel, millest ka paljud on spämm.
Ma ei seedi neid nõmedaid reklaamipakkumisi, paljudel olen lasnud end maili listist maha võtta, aga igal pool see pole võimalik.
Osad saavad lampi ja jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 11:58 
Kasutaja avatar

enar666 kirjutas:
mulle tuli täna siuke kiri:

I am interested in your advert, contact me if still available for sale.

Mokhtar
4526718
mokhtarbin@gmail.com

arvatavasti mingi numbri teema et helistad siis maksab kõne mõnusa summa.ise kirjutasin vastu et helistagu tema mulle numeber ju olemas..

'
jeejee,ka mina sain sellise kirja täna :)
ei vaevu isegi vastama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 12:00 
Kasutaja avatar

Ma vastan alati nendele kirjadele, ja pöördun igal võimalusel saatja poole kasutades rassi iseloomustavat sõna nigger.

Siiani pole keegi mulle millegipärast vastanud :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 16:47 
Kasutaja avatar

Enamus kirju saadab laiali robot ja seda e-maili jäetakse kas siis ripakile või siis kustutatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 18:45 

I should provided that there is a post office in the area. In addition to that, I don't mind you doing all of the tasks during your spare time outside of work or school.. I wish I could meet up with you to talk about this job in person but i am currently away on for a Orphanages pedestrian construction project. I am in UK so there will be no interview..I am senior civil engr I will prepay you in advance to do my shopping and have my mails/packages forwarded to your address.If you will be unable to stay at home to get the mails, I can have them shipped to a post office near you and then you can pick them up at your convenience.
All errands will be in your city/town so It is not a must that you have a car for the job, you can go places by bus or taxi.

When you get my mails/packages; you are required to mail them to where I want them mailed to..You won't have to put money out of your pocket, all you have to do is have packages shipped to your house and do my shopping. You are allowed to open the packages to reveal the content. The content of the packages will be business and personal mails. All expenses and taxes will be covered by me....I will work between 15 and 20hrs a month. How much will you charge per month? I will pay 350pound per month. That is not a bad offer is it? I need your service because I am constantly out of town... I am senior civil engr. I will return to state in july so this process will be on going till then... If you don't mind, I will meet up with you when I return and then we can talk about the possibility of making this long term.
Well, I will have the mails sent to the post office however, the money to do my errands must be mailed directly to you. I will email you the list and pictures of what to shop for when I am ready. No heavy packages is involved! You can do the shopping at stores. You will be shopping for household items, Electronics and clothing's. I will provide you my UPS account number for Shipping. All you have to do is provide my account number to UPS and shipping charges will be applied into the account. I will provide clear set of instructions for each task I need done as well the funds to cover them. If I were to mail you money to do my errands plus upfront payment for your service, how should your name appear on the money? Where should I mail it to?Your phone number. I need your contact address for the money order to be mail to you. get back to me with the details below,

FULL NAME : THAT WILL APPEAR ON THE CHEQUE .
FULL ADDRESS
CITY
STATE
ZIP CODE
MOBILE NUMBER AND LAND LINE ..

Email me your details if you are able to handle the position..
Thanks for your time and accepting my offer

Nii, saadeti selline meil. Töökuulutuse peale. Kahtlane asi... kuidas nendega natukene mängida, lollitada neid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 23:01 
Kasutaja avatar

>> > From: alexandaralbert01@gmail.com>> > To: >> > Subject: NISSAN 100 NX GTI TARGA 2.0 R4 105 kW -92>> > Date: Mon, 29 Mar 2010 14:33:13 +0300>> >>> > You have been sent a request for more information from Kuldne Börs:>> >>> >

hello do you still have this vehicle for sale and how much is your asking price in euro please get back to me asap

>> On 3/29/10, <> wrote:>> >>> > Hi,>> >>> >>> >>> >

Yes i still have it. In euros is price 1118.- EUR.

>> Date: Mon, 29 Mar 2010 10:28:48 -0700>> Subject: Re: NISSAN 100 NX GTI TARGA 2.0 R4 105 kW -92>> From: alexandaralbert01@gmail.com>> To: >>>>

I am happy to read from you and I want you to know that am buying this for Dad......I would have prefer to come and inspect the item and pay>> you in cash but I can’t due to the nature of my work. I'm an>> oceanist, I am at sea right now, i am willing to pay you your asking>> price, I can only pay through my bank online(bank of canada transfer)or paypal at this moment as I do not have access to any>> other payment method,andthis is why i will be insisting in paying via>> the bank transfer.....all I will need is your bank account details or>> your paypal email address so i can log into my bank website online to>> transfer the funds.Also note that i will have a pick up agent that>> will come for the pick after payment has been sorted. P.S: I will really appreciate it if you can send me some photos of the car.

On 3/29/10, <> wrote:

Ok, First i need copy of ur passport or id-card and then we can move on.

> Date: Mon, 29 Mar 2010 11:39:59 -0700
> Subject: Re: NISSAN 100 NX GTI TARGA 2.0 R4 105 kW -92
> From: alexandaralbert01@gmail.com
> To:
>
> what do you want to use that for?

()
Saadetud: 29. märts 2010. a. 18:55:50
Adressaat: alexandaralbert01@gmail.com

For identification. When i get copy, then im sure that your offer is real.

Ja sellega suhtlus piirduski.

Viimati muutis DeLaBig, 18.01.2012 18:33, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 23:14 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:

For identification. When i get copy, then im sure that your offer is real.

Ja sellega suhtlus piirduski.

Siin sa tegid mängus väikse "vea" :P

Mina oleks mänguga lõpuni ikkaläinud, nagu ma kord juba teind ka olen :P
Mul siin tsekk 4K eurile siiani kuskil vedelemas :D

Paypaliga kasutavad fake teemat, ehk siis näed raha peal olevat nö 2-3 päeva, kantakse nii öelda ka kulleri raha sulle lisaks, mis tuleb siis kiiremas korras kulleri aadressile kanda.
3 päeva möödudes saad paypalilt lahedaid kirju ja kogu transaction on canseldatud, sest ostja kaebles liigse raha ülekande pärast vms

Elusees ei näita ennast ükski kuller näole, mina kasutasin õiget aadressi Norra päritolu onkliga, kes oli Ukrainas komandeeringus.

Õigse huvitav oli aga see, et kirjad olid postitempli järgi postitatud ukrainas Nprra onkli poolt, aga tsekk selle summa peale oli väljastatud Iirimaal Ulster pangas :D
Oh ja kuller tahtis pappi saada kuskile meerika maa kontole v oli see paypal ...

Kui hammustaks läbi selle paypali teema, teeks vastutünga ja selliselt, et nemad peaksid kulud katma, kui mina tühistan makse vms :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 23:16 
Kasutaja avatar

Läksin ykskord naljapärast tüübi jutuga kaasa :D saatsin talle mingi lambi konto nr ja lambi nime jne vend hakkas seletama et tal makse tehtud ja et ma pean arvuti ära saatma talle jne. Saatin sulle ähvarduskirju et kui ma ära ei saad aasja sis on mul mingi hiigel jama kaelas jne :D tema NÖ pank isegi saatis mulle mingi ähvarduskirja. Neil kõik makse tehtud ja ootavad kuna ma saadan neile mingi kinnituse et olen arvuti ära saatnud vms
Saatsin ka talle paar head sõna rohkem ta mulle kahjuks ei vastanud :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 15:15 
Kasutaja avatar

Ma just täpselt sama kirja sain. Kirjavahetus siis selline:

From: sp8096512@gmail.com [mailto:sp8096512@gmail.com]
Sent: Monday, April 12, 2010 4:06 PM
To: kristjan.lauge@gmail.com
Subject: RENAULT MEGANE GRANDTOUR GT 1.6 82 kW -07

You have been sent a request for more information from Kuldne Börs:
What is your asking price in euro??

From: Kristjan
To: "sp8096512@gmail.com"
Subject: RE: RENAULT MEGANE GRANDTOUR GT 1.6 82 kW -07
Date: 12. aprill 2010. a. 17:42:00

Hi, my asking price is 10 000 €

From: Paul Smith
To: Kristjan
Subject: Re: RENAULT MEGANE GRANDTOUR GT 1.6 82 kW -07
Date: 13. aprill 2010. a. 12:17:53

I am happy to read from you and I want you to know that am buying this for Dad......I would have prefer to come and inspect the item and pay you in cash but I can’t due to the nature of my work. I'm an oceanist, I am at sea right now, i am willing to pay you your asking price, I can only pay through my bank online(bank of canada transfer) or paypal online secured at the moment as I do not have access to any other payment method,and this is why i will be insisting in paying via the bank transfer.....all I will need is your bank account details so i can log into my bank website online to transfer the funds.Also note that i will have a pick up agent that will come for the pick up after payment has been sorted. N.B: I will need this bank details to transfer your money into your bank account
Your full Name:
Bank name:
IBAN:
BIC:
bank address:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 15:24 
Moderator
Kasutaja avatar

neh tulista pangaandmed siis alle ja kontrolli ikka ka kas kontole raha tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 01:35 

ma olen mitu mitu korda saanud kirja juba auto24 kaudu. samamoodi räägib et tahab autot isale ja on merepeal ei saa pangaülekannet teha ja blä blä blä.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 09:01 
Kasutaja avatar

KristoM kirjutas:
Aga kas ei tohi siis pangakonto numbrit anda või? Miks? Mida paha saab teha sellega, kui on teada pangakonto number... keegi ehk viitsiks seletada :?

Minu arust on sellest juba kas siin või kuskil teises foorumis juttu olnud. Keegi läks niiöelda kaasa ja lõpuks sai võltsitud paypali e-maili, et paypali makse on sooritatud. Paypal on siis nn rahavahetuskeskkond, kus saab krediitkaardilt krediitkaardile ülekandeid teha. Paypal võtab väikse % vahelt ja sul jäävad ära pankadevahelised ülekandetasud. Seega saadetakse sulle võltsitud e-mail (nagu ka originaalkeskkond laekumise korral saadab) ja loodetakse, et sa ei lähe kontrollima või arvad et ka paypalis pole kohe näha. Meiliaadress ei ole aga "ylekanne@paypal.com" vaid a la "ylekannne.paypal@mingisuvadomeen.com". Seal vist oli see teema, et sulle niiöelda kanti ka transpordi raha veel lisaks, aga sina pidid selle kohe omast taskust "transpordifirmale" ära maksma. Autot ennast vist isegi keegi ei tahtnud, seda nn transpordiraha jahitakse. Aga võimalik, et pidid auto ka kiirelt kuskile kasti panema ja merele saatma, kuna tal on vaja kohe kiirelt kätte saada ja pole aega oodata.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 114 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis