Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Aprillikuu boikoteerimine 2010: Statoil ja Neste
PostitusPostitatud: 31.03.2010 20:49 
Kasutaja avatar

Tegelikult sellise boikotti üks eesmärk olekski see et näidata oma rahulolematust kütusehinna ja elukvaliteedi suhtes.
Varsti riigijuhid vaatavad jäll et krt eelarves tuleb puudujääk, ah no paneme aktsiisi juurde, küll lambad maksavad või tõstame makse. Igasugu kilekoti, müügi ja muid makse tuleb nagu seeni peale vihma ja sissetulek aina kahaneb. Isegi poola ehitaja ei taha meile enam tulla, türklastest rääkimata :D
Lisaks mõjutab tõusev kütusehind ka paljusid muid tooteid (toit poes, ühistransport, jne). Et ei saa nii nagu ka väita, et "mul autot pole, mul savi", süüa-juua tahad ju ikka, ning vahel käid maal vanaemal ka külas 8)

Mis te arvate mis mõnes arenenud euroopa riigis juhtuks kui mõne kuu jooksul tõuseks kütusehind paar krooni :twisted: Täielik mäss :kill

.Alar. kirjutas:
Veelkord, miks te PEATE kütust ostma, kui see liiga kallis on? Mugavus? Laiskus? Või midagi muud?

ps. ei pea, aga poest toitu pean ning tööle pean ka talvel (suvel veel rattaga) kuidagi saama (st. bussiga). Tõusev kütusehind mõjutab paljude teenuste ja toodete kallinemist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 20:56 

dellu kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Veelkord, miks te PEATE kütust ostma, kui see liiga kallis on? Mugavus? Laiskus? Või midagi muud?

Mõtlesin just andres393 valguses sama asja. Kui ei suuda hakkama saada, siis äkki oleks ühistransport mõistlikum variant. See, et ma teenin nii vähe hala hakkab muidugi ära tüütama, selle kohta usku juba eelmises teemas tegi mõistliku märkuse. Eks ta on kui omal ajal ei viitsinud hariduse peale mõelda või ei oska leida kust ja kuidas teenida. Kui ikka raha pole, siis ei pea ju endale autosõitu lubama.

aga mis siis on kui haridus on alles poole peal ja, et ära elaks on tarvis käia tööl sellises kohas ja sellistel aegadel, et ühistranspordiga kuidagigi ei oleks võimalik ning teist töökohta ei ole võimalik võtta kuna rohkem palka nagunii ei saaks ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 20:58 

.Alar. kirjutas:

U made my day :hail :kill

Ilmselt kysid ka, et mix elekter ei võiks maksta 4 korda rohkem, kuna sa pm elad majas, kus on päikesepatarei katusel ja sul on suva? Pigem ongi teema sellest, et kytys ja elekter mõjutavad KÕIKE praktiliselt mis meie ymber on ja mida ei saa eirata...aga noh, 99% kindel olen mina selles, et kahjuks sellise aktsjooni mõju on 0 reaalsele kytsehinna kukkumisele, kuigi kindlasti tore ja vajalik ettevõtmine!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 20:59 

Ma boikoteerin eesti tanklaid juba päris pikka aega ja ühinen ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:00 
Eliit
Kasutaja avatar

madis23 kirjutas:
Mulle pole elus meeldinud statoilis tankimine just nende kabanossi ostjate pärast, kellepärast pean järjekorras seisma, aga mida ka mina tean :D :D

Statoili on tekkinud automaadid muide. Sa ei pea sisse maksma minemagi.
Mina ütlen, et sellest ei tule mitte midagi välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:00 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
dellu kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Mõtlesin just andres393 valguses sama asja. Kui ei suuda hakkama saada, siis äkki oleks ühistransport mõistlikum variant. See, et ma teenin nii vähe hala hakkab muidugi ära tüütama, selle kohta usku juba eelmises teemas tegi mõistliku märkuse. Eks ta on kui omal ajal ei viitsinud hariduse peale mõelda või ei oska leida kust ja kuidas teenida. Kui ikka raha pole, siis ei pea ju endale autosõitu lubama.

aga mis siis on kui haridus on alles poole peal ja, et ära elaks on tarvis käia tööl sellises kohas ja sellistel aegadel, et ühistranspordiga kuidagigi ei oleks võimalik ning teist töökohta ei ole võimalik võtta kuna rohkem palka nagunii ei saaks ?

No aga kui tööl käimine läheb kallimaks kui teenistus, siis on ju ka midagi valesti, peale pole ka mõtet maskta. Ega selles ei pea kohe riiki ja kütusemüüjaid süüdistama. Ma ei kaitse siin nüüd hinda, ise ostaks ka hea meelega odavamalt, aga praegused ideed on küll vähe mööda nagu.
Ma ei usu ka, et avataril olev auto kõige ökom oleks, ehk siis kui kütuseraha puudu jääb, siis äkki tuleks vaadata natuke ökonoomsem auto.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:01 

Protesti mõttes võiks näiteks Olerex lükata kütuse hinna odavaks ning pakkumise-nõudluse tõttu jookseksid kõik tarbijad sinna ning Neste ja Statoil jääks kuivale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:04 
Kasutaja avatar

Minuarust on ka nii, et kui Bensiini hinna tõus teile ei meeldi, siis sõitke bussiga, sest ega bussipileti hind ju ei tõuse koos kütusehinnaga. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:09 

hetkel on veel minu jaoks kõik talutav kuna igapäev ei pea selle avataril oleva autoga sõitma aga kui peaks veel see krti kütuse hind tõusma siis hakkab küll see töölkäimine hapuks muutuma
BussiJänes kirjutas:
Minuarust on ka nii, et kui Bensiini hinna tõus teile ei meeldi, siis sõitke bussiga, sest ega bussipileti hind ju ei tõuse koos kütusehinnaga. :hail

vaidleks vastu ega kui kütuse hind lendab üle 20-e siis usu küll need bussi pileti hinnad ka tõusevad

Viimati muutis FreeFaller, 31.03.2010 21:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:10 

BussiJänes kirjutas:

Kust otsast ta siis ei tõuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:13 

trykmann kirjutas:
Protesti mõttes võiks näiteks Olerex lükata kütuse hinna odavaks ning pakkumise-nõudluse tõttu jookseksid kõik tarbijad sinna ning Neste ja Statoil jääks kuivale.

iseenesest pole paha idee aga proovi sa kedagi veenda, et kui teised müüvad kallimalt siis miks peaks tema vähem kasumit saama :D ja ega see suur kütuse müük tanklale ka just kõige parem pole kuna usun, et need tanklad tõmmatakse siis suht kiiresti kuivaks ja mis nad siis teevad :D ? uue toomine võtab ikka mõnusalt aega 1-le tankla ketile oleks see liiga suur koormus ma usun :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:15 

Kui neil maailmaturu hinna kerkides kallim kütus 5 minutiga kohale jõuab, siis ei tohiks väga muret olla ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:17 
Kasutaja avatar

mina ei tangi ammu juba statis ja nestes kuna need kaks suurfirmad ajavad mind juba ammu närvi :D ma ühinen ka teiega!!!!!!!!!!!!!!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:24 
Kasutaja avatar

Polegi nendest tanklatest tankind.Saanud alexela tanklas tangitud aga ei tangi enam sealgi mitte :P
Viimases hädas tangin aga muidu liitun ka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2010 21:36 
Kasutaja avatar

Anonymic kirjutas:
BussiJänes kirjutas:

Kust otsast ta siis ei tõuse.

Arvan et see oli rohkem irooniaga öeldud :D

Ja neile kes väidavad et ei tule midagi välja - ärge olge nii pessimistid :D
Kas terve elu elate nii, et ah mis ma ikka ega siis midagi ei muutu... Ei muutu jah kui midagi ei tee :twisted:
Võibolla ei muutu ka siis kui midagi teed, aga vähemalt oled proovinud ja üritanud midagi teha, et elu paremaks muuta :)

Elu on selline nagu me ise ta teeme, keegi ei tee sinu eest midagi kui sa ise midagi ei tee (kõlab segaselt aga tõsi) :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis