Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Aprillikuu boikoteerimine 2010: Statoil ja Neste
PostitusPostitatud: 01.04.2010 23:20 
Kasutaja avatar

Te kõik kaldute teemast päris kõrvale. Antud teemaks polnud arstiabi kättesaadavus. Põhiline siiski selles, et kütusemüüjad teenivad põhjendamatult suurt kasumit kütuselt. Kuskilt on meelde jäänud, et Statoilil oli, hoolimata masust, 2009 aastal suurem kasum kui 2008(või vähemalt polnud see väiksem). Selge on see, et riigil raha pole, aktsiise me muuta ei saa.

Samuti ei näe mõtet boikoteerida. Lihtsalt sõitke peaga, võimalikult ökonoomselt, mõelge sõidud läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 08:44 
Kasutaja avatar

Ise pole Statoilist elu sees tankinud, täpset põhjendust ei teagi, aga kui on näitex Stat. ja Olerex/Alexela vms. kõrvuti, olen ikka viimaste varjantide vahelt valinud. Nii, et Statoili boikot oleks minu poolt täiesti mõeldav, tõsi kohvi võtan ma ainult neilt :D .
Suur-Sõiamäe Nestest olen ikka aegamööda tankinud, kuna sealt saab võrreldes teiste, mistahes tanklakettidega kõige suuremat soodustust võrreldes postihinnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 14:12 
Kasutaja avatar

Statis on kütus mõtetult kallis, seega ei tangi sealt kunagi.
Neste jaamad ei satu teepeale, seega ei tarvita kumbagi teenuseid.
Kuna alexela kodu lähedal siis kõik vajaminev vedelik voolab paaki just sealt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 15:03 

Uno X on mul nagunii peamine tankla kuna kodu läheduses on neid piisavalt. Statoil ei saa minu käest kunagi kopikatki kui just otse Stat'i kõrval masin kuivale ei jää. Samas ei aita see boikott kedagi kuna kartell on kartell ja hinnad käivad ikka koos olenemata müüjafirma logost. Mõnetunnine mahajäämus hindade tõstmises ei ole ka mingi näitaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 20:44 

Ühesõnaga boikoteerin Stati veel senikaua kuniks auto uuesti liikuma saan :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 21:45 

Tõesti jube jama selle asjaga siin eesti riigis, aga mis teha ma olen juba ammu mõelnud sellele millal rahavs eestis hindade ja asjade pärast mässama hakkab, aga see on vist kauge tulevik või üldse ei tule sellist asja. Hinnad on siin eestis tõesti väga mööda, kuid igas riigis on omad röövlid ja need kõige suuremad on meie riigis tõesti seal mäe otsas Toompeal.
Mõte midagi korraldada on hea aga siis peaks ikka päris korralikult rahvast kokku saama, kuid tekib küsimus kas saab? kas me klubilised ja nende tuttavad kes kasutavad oma transporti on võimalik saada selline kooslus kokku, et kuskile meelt avaldama minna ma ei usu, sest nagu näha ei ole tänini rahval julgust olnud oma meelt korralikult avaldada me kirume ja kirume neid hindasid aga midagi toimuma pole hakanud. See läheb siin lihtsalt üle mõistuse, ma arvan et sellist asja ei oleks kui elatus tase oleks selliste hindade juures kõrgem, kuid jh lihtsalt jube kuidas eesti vähehaaval oma maad ära müüb ja siis räägitakse vabadusest ja oma riiklusest see kõik on üks keerutamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 04:59 
Kasutaja avatar

ma usun, kui enamus, kes selliste hindade vastu on, ka reaalselt midagi oleks nõus tegema, siis saaks päris arvestatava rahva kokku, et kuskile boikotiaktsiooni tegema minna. No mina- saaksin vabalt üks kümmekond autot oma tutvusringkonnast kokku, et kuskil midagi kisada, aga mina ja mu 10 tuttavat ei tee veel midagi ära. Saaks veel 99 inimest, kes võtaks 10 sõpra/tuttavat kaasa, oleks juba päris suur seltskond :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 13:42 
Kasutaja avatar

keegiveel kirjutas:
ma usun, kui enamus, kes selliste hindade vastu on, ka reaalselt midagi oleks nõus tegema, siis saaks päris arvestatava rahva kokku, et kuskile boikotiaktsiooni tegema minna. No mina- saaksin vabalt üks kümmekond autot oma tutvusringkonnast kokku, et kuskil midagi kisada, aga mina ja mu 10 tuttavat ei tee veel midagi ära. Saaks veel 99 inimest, kes võtaks 10 sõpra/tuttavat kaasa, oleks juba päris suur seltskond :hail

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 14:09 
Kasutaja avatar

5 aastat autot kasutanud ja sama pika aja jooksul sponsoreerinud ainult kodu ligidal olevat tanklat uno x

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 14:10 
Kasutaja avatar

jah, uno x on siiamaani kõige parem valik tundunud, nagunii on seal odavam kütus ja kliendi kaardiga saab veel 35 senti alla, nii et suht soodus värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 14:17 

dellu kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Veelkord, miks te PEATE kütust ostma, kui see liiga kallis on? Mugavus? Laiskus? Või midagi muud?

Mõtlesin just andres393 valguses sama asja. Kui ei suuda hakkama saada, siis äkki oleks ühistransport mõistlikum variant...

Elan maal ja siin ühistranspordiga liiklemine on ikka tunduvalt kallim kui autoga. Pealegi on lähim bussijaam kodust peaaegu 2 kilomeetri kaugusel. Ühistransport on rikkuritele. :/

Kuna siin läheduses ühtegi Statoili ega Nestet pole, siis nagunii nendes enamasti ei tangi (kuigi eile polnud linnas väga muud võimalust ja olin sunnitud nestes tankima :D).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 16:06 

keegiveel kirjutas:
.Alar. kirjutas:
näiteks taksod km hind on stabiilne juba aastake või rohkem olnud.

Isegi imestan selle üle. Aga taksojuht, tahtes klienti hoida, ei tõsta koguaeg hinda, kuna klient on hinnatundlik. Lepib väiksema kasumiga, või püüab lihtsalt ots-otsaga okku tulla. Tema (enamasti umbvenelane ja ilma hariduseta) saab aru, et hinda ei saa lakke ajada, muidu kliente ei ole. Kütusekartellidel on jumala suva, kuna paljudeks sjadeks on kütus möödapääsmatu ja ostetakse ikkagi. Kõige rohkem kaotab ikkagi "toiduahela" väikseim lüli - lihtinimene.

Kõige rohkem kannatab kütusehinna tõusu pärast toiduahela viimane lüli- "Striitreisser" :D

Normaalset liiklejat ei huvita isegi eriti kas hind on 15 või 18eek L.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 19:24 
Kasutaja avatar

kasparius kirjutas:
Kõige rohkem kannatab kütusehinna tõusu pärast toiduahela viimane lüli- "Striitreisser" :D

mina pole elus ühelgi (il)legaalsel võistlusel osalenud ja minule läheb 3.-eek hinnavahe liitrilt ikka korda küll :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 19:45 

kasparius kirjutas:

Päris imelik arvamus :D Mingi ''race'' olgu ta siis legaalne või mitte ei ole ikkagi mingi igapäevane nähtus vastupidiselt ''normaalse liikleja'' igapäevasele liiklemisele.
Aga husta mistahes aktsioon vajab organiseerimist nii et kui kellelgi on aega-tahtmist mingit aktsiooni korraldada siis osalejaid peaks nagu ikka leiduma. Rahvast on ju lollitatud piisavalt. Mingi põhjalik ja organiseeritud ummik kusagil strateegiliselt tähtsas punktis vms oleks ehk sobiv korraldada algatuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2010 20:15 
Kasutaja avatar

maxtor's kirjutas:
Mingi põhjalik ja organiseeritud ummik kusagil strateegiliselt tähtsas punktis vms oleks ehk sobiv korraldada algatuseks.

riigikogu ja/või kadrioru lossi ees, siis kui asjapulkadel on vaja liikuma hakata kuskile :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis