mesak kirjutas:
Ma pesin ka üle poole aasta autot täna, tolmukaga istmed/põrand, mattidele keemiline, klaasid seest puhtaks, armatuur mingi jube hästi lõhnava möksiga, väljast leotus, survekas, pigieemaldus, survekas, shampoon, survekas, kuivatusvaha, survekas ja kõik ilusti kuivaks... ja kusjuures sellejaoks, et reedel Tartusse sõita

oopc kirjutas:
To ohutussaar ma soovitan tartusse jõudes autot pesta.
Kle ei ole enam tarvis pesta autot Tartusse jõudes- eile(kolmap.) sai asjaga klaar. Algul pidin jah nädalalõpu poole seda tegema, aga kuna ilmajaam ennustab vihma, siis tegin oma sõidu eile ära

- ja joppas- mitte ühtegi poripiiska ei jäänud. Ainuke loll koht oli see, kus Põltsamaale keeras, sealt jooksis Tartu poolt suunduvas sõidureast väike veelomp üle tee, aga sellest sai mööda põigata. Ja pesu poole pealt sai sarnane asi ette võetud väljast leotus, survekas, pigieemaldus, survekas, shampoon, survekas, kuivatusvaha, survekas ja kõik ilusti kuivaks (ainult see lõpujärjekord oli mul vist natuke teine). Nüüd kui auto pinda katsuda, siis nagu beebi perse pehme, ja esimesed paar nädalat saab jälle kerge pesuga(survekaga) hakkama, kuna vahatatud pinnale õnneks mustus kinni ei võta väga kõvasti- vähemasti minu sõiduki vaha on selline( ärge nüüd küsige seda vaha marki, kuna ise ei vahatanud vaid tuttav tegi töö ära ja ei oska öelda mis tehnikat/marki ta kasutab)