jan021 kirjutas:
Marko, juttu ei olnud ainult pikkusest, vaid ka laiusest. Ma usun, et sinu jalgrattaraamitoru läbimõõduga keha võib tõesti mahtuda ka nii vanemasse, kui ka uuemasse länkarisse probleemideta, kuid 120+ kg on veidikene teine teema ikkagist...
On ikka pisikesed teised siis

Vaatasin nii huvi pärast selle hinnaklassi autosi ja mis mulle silma jäi:
Chevy Blazer
Mitsu Pajero
Mitsu Patrol
Opel Frontera
Toyota 4runner
Ärge tulge mulle nüüd rääkima ninasarviku maastiku suutlikusest siin kohal ... Ja mootor oli neil tõesti patendi järgi järele tehtud, mille kvaliteet ei kannata kuskil interneti avarustes kriitikat ...
Valikut on, olgugi, et paar v mõni aasta vanemad, jupid võibolla ka 2 x kallimad, aga see eest kulub neid 4 x vähem ja noh .... Nagu siin enamus targutavad, et aastaarvu ja läbisõidu järgi autot ei osteta ....
Kokkuvõttes minu kommentaar ja viimane siin teemas: peab ikka päris valusalt kukkunud ärimees olema (mitmeti mõistetav ja mitmeti ka mõtlesin), kui sellist ninasarvikut omale ostma peaks ....
99a auto ja luuk taastamatu ... selline kommentaar räägib juba enda eest ise ....
Kunagi öeldi kuldsed sõnad, "ma pole nii rikas et osta odavat asja ... "
Kas Aleks väärib respekki ainult selle eest, et ta kauaaegne ja tõesti tore foorumi kaaslane on meile paljudele olnud või tõesti selle küna eest, mis ta viimasena soetas omale ? Get real lads

Edit: Saan aru, kui see masin anti kätte 10 tuhandega ...