BussiJänes kirjutas:
Kindlustus, suunatuli ja stopmärk on asjad, millega võib kogemata eksida, või ära unustada, Udutulesid ei saa põlema unustada, et need põlema panna, peab tegema spetsiaalse pingutuse, et neid süüdata, seega rikutakse iga kord tahtlikult ja teadlikult seadust, selle eest võik minupoolest iga kord täis trahvi teha (põhimõtteliselt juht ju ise avaldab soovi trahvi maksta).
Jah, unustan ära, et sooritan kohe manöövri ning ei meenu kohe, et siis peab suunatuld näitama, eriti kohas kus on STOP märk olnud vähemalt viimased 15 aastat ning kohas kus ma sõidan igapäev läbi.. Enamustel autodel paraku saab udukad pidevasse ON asendisse lükata, kaasaarvatud BMWl, nii, et süüte sissekeeramisel udukad kohe süttivad. Tean kuna puutun igapäev kokku erinevate autodega ning pean neil igapäevaselt tulesi kontrollima.
ck- kirjutas:
Oli äge või oli pedetuunitud nagu 99% risudest mis eestis vuravad ja bmw märki kannavad?
Täiesti stock, isegi toonklaasi polnud, tehniliselt väga väga heas korras. 95a facelift siis mitte 88a ront. Aga mida sina ka tead.. Sinule mulle kohe meeldib öelda, et JAH ma olen liiklushuligaan ka muide.. jah ma ületan kiirust, ma olen saanud ka selle eest trahvi (asulas +40 AGA EI, see EI õpetanud mind), jah ma pargin meelega parklas üle joonte 2 auto kohale sest nii ma väldin selliseid kes ei mõista auto ustega mõistlikult ümber käia. Jah ma ei viitsi igalpool suunatuld näidata ja mida kõike veel.. ahjaa, ma sõitsin täna kaks korda punase tule alt läbi, teadlikult ning meelega. Ja muide, am ei viitsi iga sebra juures ootava inimese pärast peatuda, tüütu on.

Ausalt.