C4V6 kirjutas:
Ma ei saa vabsee aru mis kanitell toimub. 4st leheküljest 3lk on toodetud sitta millel ei tundu piire olema. Moderaatorid, kus on teise silmad ? Tanni teema oleks juba 10x lukus selle ajaga

mul on savi mida mõtlevad teised, ma suht iseseisav inimene, et kuulata inimesi, kellel kogemused piirduvad "naisedsaunasräägisid" (see puudub ka seda, et kas jaksab pidada jaguari

, enne Jaguari mul oli bemm E32, ja võin väita, et jagi on odavam pidada kui 750

)
Anti-L kirjutas:
No kui sellise teema sellisest autost teed portaali, kus valitsejakeppi hoiavad käes luksussedaanid ja sport-erivariandid, siis võtad endale teatava riski, et sinu auto võib tekitada vastakaid arvamusi.
Noh mul lisaks Yongile olemas Mitsubishi Galant 2.5i '97, MB 300TE Sportline W124 '93 jne.. aga ei näe erilist mõttet kirjutada siin autodest, mille rubriigis saad igavalt kirjutada: 250 000 km vahetasin õli, filtrid, 260 000 vahetasin õli ja filtrid, 270 000 km sama lugu

Point ong selles, et auto erineb hallist massist, mis on siin foorumis

muidu usu mind, mul oli ML230 ja sellest pole sõnagi kirjutanud, sest mida kirjutan, neid ML on sittaks linnas

Aga Musso-si selle aja jooksul mida sõidan sellega (juba 800 km) sai nähtud aint 1 kord

täna sai tehtud hooldus, uus õli (10L

), uued filrid, ainult, et krt kaupluses andi vale õhifiltri mulle, bmw 2.5TD oma, mitte W124 250D oma (sama mis Ssangil Musso 2.9TD)
ka täna sai mudas käidud.. ja traktori järgi kah