olikul kirjutas:
Te totud seda ei tea, et natukene rohkem raha investeerides enda auto pesusse, kus lastakse peale ka kuivatusvaha säilib auto mitmeid kordi kauem puhtana.
Praegu kus mul endal pesulat pole olnud juba üle aasta olen ka ise sunnitud külastama erinevaid pesulaid, hetke lemmik on madara 33a cleanservice. Korralik täispesu iga paari nädala tagant (pigileotus, tavaleotus, shampoonipesi, kuivatusvaha, põhjalik kuivatus) ja uskuge mind auto on märksa kauem puhas selliste ilmadega.
Kuni tänaseni polnud ma mitte kunagi üheski käsipesulas käinud. Mul on alati olnud eelarvamus käsipesulate kohta, ei meeldi eriti, et keegi teine oma nustikuga mu autot kraabib, seega olen alati käinud statis v Jazzi pesutänavas. Statiga olen peaaegu alati rahul olnud, sest tavaliselt ei ole mul auto nii sitane olnud, et puhtaks ei saa. Siis aga vaatasin, et stati kuldpesu 180 ja extra kaardiga saab ainult 9 kulli alla, vanasti sai 20-25 vist.
Viskas kopa ette ja kuna sa peaksid pesemisest nii mõndagi teadma ja Cleanservice'it kiitsid siin usinasti, siis proovisin ka nende teenust ja tulemusega olen kenasti rahul, 450 eeki eest tehti korralik talvine välipesu ja sisepesu.
Elusees ei laseks oma autot kuskil alla 100 eeki pesta, eriti veel mingi 30 eeki eest

tra ma ei taha teada mis vahendite ja mis suhtumisega need töötajad seal on. Pmst kui pesu on 39 eeki ja kui töötaja peaks saama 50% pesu eest, siis tahaks teada kes peseb autot hoolsalt ja korralikult 20 eeki eest ?