oopc kirjutas:
Ütle külma närviga oma hind ja ,et siis viige emexisisse või kuhu ise soovite see mind ei huvita.

Kahju,et selliste asjadega tuleb kokku puutuda turul.Selliseid summasi tingitakse alla mida tingia pole elusees varem omanud.Tasuks teinekord ka panna vestluse käigus kauba hinnale see hind otsa mis kljent alla tingib ja siis süütute silmadega mõrtsuk tingiale silma vaadata.Igatahes tuleb vastavalt äkki suhtuda sellistesse huvilistesse jne jne.
Või siis ,et olgu ma olen nõus ,ütled selle summa mis soovid saada ja pakud triikrauda kauba peale

Peasi ,et müüa ja kliendi vahel tekkis üksteise mõistmine

Esiteks on selles jutus tugev point, teiseks hakkab sinu sõnavõtte lugedes ikka tuju heaks minema viimasel ajal.
Aga asjast - ma mainisin mokaotsast margifoorumis, et võibolla peaks enda õuelt ka ühe ära andma. See oli privaatsõnumina edastatud jutt, mingit kuulutamist või keerutamist mitte. Hinnaküsimise kohalt ei osanud midagi muud, kui auto24 ja enamvähem samasugused autod läbi kammida - no pakkusin siis numbri ka. Turul on selliseid autosid tublisti odavamalt saada pea 1/3 odavamalt.
Mees tuli Ida-Virust nädalavahetusel kohale, vaatas sisse, pani käima - ja lasi mul isikliku kola kokku korjata. Ma polnud nagu oodanuki, et keegi üldse laupäeval hakkab auto-ostmisega jamama. Ei tinginud, ei virisenud. Eks ma kirjeldasin olukorra muidugi varem ka võimalikult täpselt ära.
Ladus raha lauale ja sõitis õnnelikult minema, väga kasvatatud inimene oli
Auto ise suure bensumootoriga sakslane.