krss kirjutas:
woush kirjutas:
Mida ise vaadanud olen : vw passat 1,9TDi 96kw 4wd 6kmanual, hele nahksisu, suur ekraan ees pluss muud vigurid.
Volvo 70 seeria 4wd diislid, audisi olen ka vaadanud, kuid ei ole minule seal sobivat mootorit, ei soovi neid lagunevaid 2,5v6 diisleid, 3.0 bensiin jääb jälle natuke suureks.
Paar tuttavat sõidavad sellise passat 96kw TDI 4-veoga ja kurdavad, et uskumatult janune vanema versiooniga võrreldes (samas muidugi vastupidavam, võimsam jne). Audide puhul peaks selle raha eest saama kätte juba ka mittelaguneva põlvkonna V6 diisli, kuid ka see pole mingi ökopill. Volvo on libanelivedu ja libedal käitumine on üsna kummaline normaalse neliveoga harjunule, st enne ostmist proovi sellist autot kindlasti ka LIBEDAL. Muus osas pigem maitseasi, maitsed ongi inimestel erinevad. Ainult et poolikuveolist ei soovita, seda kiiremini lihtsalt oleksid jälle autot vahetamas, neliveolise vastu

8 kuuga 1.9tdi 96kw sõitnud 40 000km ja kütusekulu olen maksimaalselt 6,2l/100km saanud.
Keskmine jääb 5,5l/100km kohta. Huvitav on veel see, et linnaklulu tundub kohati isegi väiksem olevat maanteekulust.
Ideaalseades (orig. 15" rattad) näitab mntl 90km/h liigeldes kuluks 3,8-4,5l/100km.
Autol ka vähe kangem soft 96kw 310nm - 117kw 380nm ja 17" rattad 235 laiuste rehvidega.
Keskmine kulu arvestatud alati vanamoodsalt, paak täis-paak tühjaks ja uuesti täis.
Mingeid probleeme mootoriga pole olnud peale eelsüüteküünalde, mis maksavad 160.-/per tk.