dellu kirjutas:
No kui pakid kaduma lähevad, siis lõpuks ei viitsi enam kulul saata. HV-s oli ka päris palju teemasid, kus on müüjale teavitatud, et pakk ei ole paari kuuga jõudnud. Saadetakse uus ja pärast jõuab teine ka. Siis kas jäetakse endale või mõni üksik annab müüjale teada ka, et sain siiski teise ka kätte. Enamasti keegi tagasi ei küsi, aga selge on see, et kui on riik kuhu pakid ei taha jõuda või niiöelda "jäetakse endale", siis lõpuks enam ei saadeta ka siia. Sama teema olen kuulnud ka kunagi saksamaalt eestisse käibemaksuta autode ostu kohta (ostetakse väidetavalt firmale, aga siia jõuab auto ikkagi nagu eraisiku ostuna - kes peaks KMi saksas ära maksma). Kunagi ühe auto ostsin ka oma firmale, siis oli ka jube piin, lõpuks ei saanudki ilma kmita. Nõuti firma templeid, äriregistri väljavõtteid jne, aga kuna ma polnud juhatuses (volitus küll oli aga mitte firma juhatuse liikme dok koopiaid jne), siis lõpuks jäigi katki. Pidin siit lisapabereid järgi saatma ja siis tagastati km (algul maksin kohapeal kõik ära). Ehk siis niikaua kui kaasmaalased meile head reklaami teevad ongi jamad majas.
Õhutranspordil saadetud asjad mis lähevad tolli... seal küll mingit "omale jätmist" ei toimu. Ja kui toimuks, ei kirjutaks ma hetkel siin vaid naudiks Bahama puhkust vms ;D