Mis siin pikalt ikka keerutada. Kvalli võit ja mõlemas sõidus esikoht.
Laupäevased trennid näitasid et auto on siga kiire. Viimases õhtuses trennis sõitsin kaheliitrise klassi Opel Astra sabas välja terve nädalavahetuse parima aja mis on 1:35,45. Peale sellist kihutamist tuli mingi vibra keresse. Kahtlustasin mingit kardaaniga seonduvat probleemi mis lahkamisel ka osaliselt tõeseks osutus. Nimelt oli vulgist vahti vibreerinud kardaani tugilaagri pukk, mis omakorda mõjus kardaani leevendile meiepoolt lisatud metallrõngale fataalselt. Viskasime pooleks läinud metallrõnga minema ja asendasime puki uuega. Hommikul esimeses trennis oli kõik hea ja sai aegu sõita.
Kvallis tegin võimalikult vähe ringe, et mitte rehve raisata ja tulin maha kui sain aja alla 1:36. Hiljem selgus, et sellest oli rohkem kui küll et kvall võita,sest järgmine Super1600 auto kaotas ringipeale 2sekundiga

.
Starti minnes oli närv päris püsti ja käperdasin veidi stardi ära mille tulemusena üks konkurent mööda pääses. Paar ringi hiljem pääsesin temast mööda ja tõmbasin vahe sisse. Finishis oli edu II koha ees 20sek. Rohkem midagi väga põnevat ei juhtunudki.
Teise starti läksin samuti Super1600 arvestuses esikohalt. Start läks juba paremini kui esimene kord ja suutsin liidrikoha säilitada. Esimene kurv möödus ka suuremate eksessideta. Sõidu keskosas jäi ette üks vabaklassi E36 M3 millest õnnestus mööda sõita

. Mõni ring hiljem suutis ta hoogu koguda ja minust uuesti mööduda, aga kuna kurvides ja pidurdustel oli ta aeglasem jäi ta uuesti jalgu. Õnneks kohtunikud määrasid talle Stop&Go karistuse valestardi eest, mis mulle tähendas sõidu jätkamist vabas vees. Kogu jämm tolle bemmiga mängis aga kaardid Hallile peaaegu kätte, kes mind järk järgult püüdis. Õnneks oli temalgi segajaid ja ta ei saanud oma täit kiirust näidata. Viimasel ringil oleks Karu mulle peaaegu karuteene

teinud, kui temast ringiga üleeelviimases kurvis mööduma hakkasin. Nimelt olid tema autol rehvid täiesti läbi ja kurvis temast mööda sõites tema auto ei allunud roolile ja kippus mulle peale vajuma. Õnneks pidi ka Hall tempot langetama ja ei saanud päris ohtlikult lähedale.
Lõpp hea kõik hea.
Fotosüüdistused