Miks on lugejate autode all põrnikas, põllurallikas ja estfield?
Sest need ON autod, ning enamustele foorumikasutajatele on neid projekte
huvitav lugeda! Need kes siin valjuhäälselt oma rollereid ja rekkasid nõuavad, neid on vaid näpuotsatäis!!! Kuna see foorum on niigi vaata et eesti üks suurimaid, ei näe mina küll mõtet seda totaalse offtopicuga lõhki ajada. Niigi on asjalikku tehnilist juttu siin vaid mingi
20%, ülejäänud on mõttetu irc-is ja msn-is räägitav möla!
Miks ei ole illegaalsete ürituste kuulutusi???
Tundub, et küsijad on veel nii noored ja ei teagi kuidas vanasti asjad käisid, kui siin olid iga nädal kutsed Piibele, Tihnikusse, Lakki, Roccasse jne jne... Mälu jah lühike ja ega te ei mäleta ka seda kuidas absoluutselt iga nädal oli telekas juttu streetraceritest, kes pidevalt käivad kusagil kihutamas, ja õnneksõnneks pole
veel keegi surma saanud. Rääkimata sellest, kuidas politseinukud pidevalt foorumis Ürituste all istusid ja siis õigel ajal reide korraldasid. Ja nii pidevalt, peedistati mõnuga! Ja mis te nagu tõesti arvate, et kitli peale said vaid need konkreetsed rullnokad? Ei, kõiges oli/on alati süüdi ka Streetrace.org! Streetrace.org on "korraldaja". Politsei, meedia, avalikkuse silmis on "korraldaja" alati Streetrace.org. Kui keegi kusagil enda öösel sodiks sõitis, tembeldati see streetraceks. Kui kusagil mingi suurem seltskond autosid koos oli, lendas kohale ka mitu mendibussitäit kollaveste. Õnneks mina mitte, kuid mõned selle lehe ja foorumi taga olevad mehed on seepärast ka politseisse vaibale kutsutud. Aru andma, miks "me" "korraldame".
Seega - mitte keegi meist ei taha ühtki õnnetust ega kellegi verd oma kätele sellega, et lubame teil siin pilduda üleskutseid ebaturvalistele üritustele, kus pole mitte ühtki vastutajat. Lugege nüüd siin lingi all olev läbi ja mõelge palun selle peale viewtopic.php?f=4&t=13
Siin teema esimeses postitus on mõte, et "
see foorum võiks mitmekesisem olla. Usun, et see muudaks seda kohta veelgi populaarsemaks." Kas me pole juba liialt populaarsed, kui tullakse, registreeritakse meie
autofoorumisse, ning
esimene postitus, mis tehakse, on arvuti remondi, telefoni müügi, või mingi reklaamiteemaline??? Te tavakasutajad ei pruugi seda märgata, aga ma olen selliseid teemasid oi kui palju kustutanud. Jääme autode, tuunimise ja streetrace juurde!

Ja - sorri, pidage mind ebaviisakaks ja ülbeks, aga... Tõesti tahaks mitu korda päevas mõnele öelda, et ära tõmble, närvirakud ei taastu, kui ei meeldi, mine minema ja tee just selline äge foorum, nagu sulle meeldib!