Blackwoodi ringrajaga lõppes SRL3 meistrivõistlused
Foto: Martin SeppamSRL3 meistrivõistluste tänavuse hooaja viimane etapp sõideti sel neljapäeval. Kaasa tegi 3,3 kilomeetri pikkusel Blackwoodi ringrajal peetud võidusõidu kokku 10 osalejat.Hommikul oli rada lausa kohati jääs, kuid päike tegi ruttu oma töö ja ülejäänud päeva oli rada võrdlemisi kuiv, kuigi oli ka üksikuid libedaid kohti.
Ajasõidu võitis uhkelt TheTransporter ning teisena sai parima aja kirja klassi üks favoriitidest rollerdaja. Kolmanda aja sai kirja Amper. Finaalsõidu võitiski TheTransporter ning teisena ületas finišijoone napilt rollerdaja. Kolmandaks jäi Pokemon, kes kahjuks vaevles tehniliste probleemide käes seoses uue paigldatud mootoriga.
“Tänases sõidus ainukene asi, mis mind alt vedas olin mina ise. Kvalifikatsioonis oleks tahtnud saada natukene parema aja, aga olulist muutust see poleks toonud, sest võit tuli nii kui nii." sõnas etapivõitja TheTransporter. “Muidu, need etapid, mis kaasa olen teinud on väga hästi läinud ja olen rahule jäänud.“
Hooaja kokkuvõttes kuulub esikoht rollerdajale, teise koha sai Pokemon 2p kaotusega ning kolmas oli Amper.
Üldvõitja kommentaar 3. SRL hooajale: "Hooaja algus tundus kohutav. Jäin esimene etapp vist lausa kümnendaks. Kuna teadsin, et antud hooajal on rajal palju kiireid mehi, siis püüdsin lihtsalt positsiooni parandama hakata. Kui tõusin juba kolmandaks ning vähendasin jõudsalt Amperiga vahet, tundus, et kiirust nagu on, aga vastupidavust vähe. Kuna Stroom jättis 2 etappi vahele, kus ma kiire olin, lootsin sealt kõrged punktid tuua, kuid selle lootuse nurjas TheTransporter, võites mõlemad etapid. Enne viimast etappi olin seega viigis Stroomiga. Täna võitsin mina. Oli minu päev, kui nii võib öelda. Kuuldavasti oli siis vast pealeistutatud Stroomi mootoril probleeme, sellest ka minu parem koht," sõnas rollerdaja. "Üldkokkuvõttes jään rahule!"