Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 51  Järgmine

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 07.05.2010 17:54 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Umx kirjutas:
Siiski-siiski, sõidupäevik või mitte, aga auto valdaja peab hoidma mingi aja alles teavet, kes mingil ajahetkel autot kasutas.

Samas infidel toodud lingist tsiteerides:

Tsiteeri:
§ 11. Sõidukiomanik
(3) Kui mootorsõiduki omanik annab mootorsõiduki kasutada teisele isikule, peab ta säilitama mootorsõiduki kasutamise ajal ja teise isiku poolt mootorsõiduki kasutamise lõppemisest kuue kuu jooksul ja liiklusjärelevalve teostaja nõudmisel esitama järgmised andmed:
1) mootorsõidukit kasutanud isiku ees- ja perekonnanimi;
[RT I 2008, 54, 304 – jõust. 27.12.2008]

2) mootorsõidukit kasutanud isiku aadress;

3) mootorsõidukit kasutanud isiku juhiloa number;

4) mootorsõidukit kasutanud isiku sünniaeg või isikukood.

[RT I 2009, 62, 405 – jõust. 23.12.2009]

No ma tsiteerin teile siis uuesti 2 lehte tagasi tsiteeritu. Ei peagi mingit volitust 2-s eksemplaris hoidma. Sa pead endale märkmed tegema ja kuni 6 kuud säilitama.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 20:22 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Volituse asjandusest olen kuulnud liiklus saadetest ,et omanik peab siis ise mõtlema asja kui volitab kedagi ,et kas kindluse mõttes teeb kahes exemplaris siis ,et võimalikke jamasi tulevikus ära hoida.Kuidagi hästi on meeles kui räägiti volitusest,teisele kasutada andmisest ja sel ajal toimunud liiklus õnnetusest.Ja mingi spetsjalist ütles ,et tuleb mingi aeg säilitada volitust ja ma mõistan.Pole ,et kimad kaamerasse ja ütled mina roolis pold ja ongi elu lill ja see kõik tundub kuidagi loogiline ja lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 12:54 
Kasutaja avatar

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=30918985

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:01 
Kasutaja avatar

Sellest oli ka Roolivõimus jutt.. Alates esmaspäevast hakkavad siis numbritega postkaartid tulema :twisted:
Siiani saadeti lihtsalt pika mulaga pabereid.. Aga noh, kes siiani rikkunud, teeb seda ka edasi ja siis halab siin, et näeh, jälle sain trahvi, on ikka nahad.. A kesse käskis jalga põhja suruda?? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:05 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
Sellest oli ka Roolivõimus jutt.. Alates esmaspäevast hakkavad siis numbritega postkaartid tulema :twisted:
Siiani saadeti lihtsalt pika mulaga pabereid.. Aga noh, kes siiani rikkunud, teeb seda ka edasi ja siis halab siin, et näeh, jälle sain trahvi, on ikka nahad.. A kesse käskis jalga põhja suruda?? :D

alles üks ju kommenteeris, et kiirustas vanemate juurde. järelikult on ema süüdi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:11 
Moderator
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
Tsiteeri:
Ka välismaa numbrimärkidega autod pääsevad karistusest.

Mul naine hakkas vaikselt kodus protesteerima: "Miks välismaa numbriga autode kiiruseületamistega midagi ei tehta?", taibates hetk hiljem, et mul on kah välismaa numbriga auto... :)

Mis muidugi ei tähenda, et ma nüüd kaamerate juures lollilt lajatama hakkan (oma naiivsuses arvan siiski, et nad asja eest on üles pandud, mitte ainult trahvi tegemiseks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:32 
Kasutaja avatar

Need muidugi sellepärast pandud, et trahvi teha ja teine asi on see, et paljudes jõukades euroopariikides on need juba olema näiteks suurbritannia. Me tahame ka siin hiilata euroopaliidule,et oleme asjalikud. Sest meil tahetakse hädasti seda euroraha järgmine aasta kasutama hakkata siis oligi just sellist kaamerasüsti vaja, et lubataks vastuvõtta eurot ja oleme oma euro normid täitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:38 

käisin eile Tartus ja tagasi tulles Tallinnasse sõitis mul ees üks veok.Kuna järelhaagis keerutas pidevalt sita üles ja klaasipuhastaja uhasid pidevalt , et mingigi nähtavus säiliks (pluss veel asjaolu , et juht sõitis umbes 85 km/h) siis otsustasin teha möödumise.Kuna oli õhtune/öine aeg siis oli loomulikult pime ja kiiruskaamerat ma ei näinud.Sel hetkel kui olin jõudnud veoki kõrvale otsustas lugupeetud rekkamees(vürtsikamaid sõnu lisama ei hakka) gaasi lisada.Kuna vastassuunast hakkasid juba auto tuled paistma , siis mõtlesin veel ikkagi mööda sõitta (seda enam , et ma juba ükskord olin ennemalt proovinud).Ja just sel hetkel kui olin veokist mööda jõudnud käis miskine punane sähvakas (ehk siis fotosessioon oli alanud) ja minu tuju (nagu ka arvamus viisakatest ja mõistvatest juhtidest) langenud.Sain küll teada , et seekord piirdus asi hoiatusega vms, aga see näitas mulle , et siiski teeb see aparaat kõigest masinlikult trahve.Patrull oleks antud olukorras võibolla suhtunud inimlikumalt.Samuti oleks saanud kohapeal ära seletada, et miks ja kuidas.Ka on minuteada soliidne (kui mitte kohustuslik) hoog maha võtta ,kui teien sõiduk möödumas on.Elagu kaamerad. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 13:41 
Kasutaja avatar

Kui veokite piiraja on enamasti 89 peal, siis kuidas ta 85 pealt sai veel lisada kiirust. Äkki oli viga sellest, et lahja masin lihtsalt :). Möödasõitu tuleb ikka juba taga alustada mitte küljepealt. Tulin just Saksast 47kw diisliga ja ei olnud ka ühtegi probleemi möödasõitmisega.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 18:35 
Kasutaja avatar

oi saavad ja kuidas veel kiirust lisada ;)
vastu võeti selline seadus, et auto omanik saab trahvi. Näo pildi saad alles siis, kui otsuse kohtusse kaebad ja seal vaidlema hakkad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 19:07 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Laske nüüd ideedel tulla kuidas number mitte loetav oleks trassidel ja seda siis näiteks looduse poolt tekitatud mitte loetavus jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 19:30 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Laske nüüd ideedel tulla kuidas number mitte loetav oleks trassidel ja seda siis näiteks looduse poolt tekitatud mitte loetavus jne :D

http://www.youtube.com/watch?v=qS1eW3QlaQM
http://www.youtube.com/watch?v=ovLpMzMSj9w&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=l-vIdhIw ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=E3cLALy_vh4&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=oOdS_e3_ ... re=related
Ise teen vast selle LCD teema ära kui leian mingi meie reg numbri suuruse teema. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 21:47 
Kasutaja avatar

khm.. mingi hetk näidati telkus lausa sellist asja, mingit sorti lakksprei, mis sähvatusele reageerib selliselt, et pimestab kogu numbri fotosilma jaoks.. Trahv pidi üsna soolane olema neile, kes vahele jäävad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 21:49 
Kasutaja avatar

See mingi müügitrikk oli. Tegelikult teistiti meie kaameratega ka Eestis ja see ei aidanud midagi ja number jäi ikka hästi loetavaks. Vist pimedas pilti tehes jäi number natuke halvemini näha aga loetavaks jäi ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 21:53 

ja led plastiku kohapealt niipalju et määrus nr 50 sätestab et numbrimärki ei tohi katta mingine kate, ka sellel on trahv kopsakas... katte all siis möeldud ka pleksi klaasi, kuna nr märk peab helkima öieti kui ei helgi siis mendi treenind silm märkaab ilusti et veitsa valesti ja asub peatama...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 51  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis