Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2262 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 151  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Top Gear
PostitusPostitatud: 06.05.2010 23:55 

Need vanad kõbid teevadki Top Gearist selle, mis ta on, aga ilmselt sinu iq ei võimalda näha meelelahutusena midagi muud peale ilusate naiste. :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 00:21 
Kasutaja avatar

Krdi.lasteaed ikka küll.
Kui topgear ei meeldi siis ära vaata jumala eest.Või ei antud telekat ostes puldile manuali kaasa ja ei oska kanalit vahetada.
Minge istuge bussipeatusse maha ja vaadake isu täis ilusatest autodest ja mööduvatest tsikkidest.Äkki juhtub midagi naljakat kah päeva jooksul vastavalt IQ-le.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 00:43 
Kasutaja avatar

Mõnele naljamehele võiks küll banni lõpuks ära panna. Midagi tarka ikka ei räägi. Jutt käib kasutajast FastDrag.

Top Gear on IMO igatahes parem kui 5th gear või sinu lemmik saade mr. Bean.
Seal on rohkem igasugu katseid värke ka kui 5th gearis ning huvitavam jutt.
Pole küll 5th geari kunagi vaadanud huviga ( paar osa olen näinud läbi ) kuid ega see kutsu ka. Vaevalt et see paremaks on vahepeal läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 00:51 
Kasutaja avatar

noottaur kirjutas:
Mõnele naljamehele võiks küll banni lõpuks ära panna. Midagi tarka ikka ei räägi. Jutt käib kasutajast FastDrag.

Ahah, et siis sinu loogika pärast peaks panema inimestele bänni kes pole siin foorumis kasulikud ja ega targad? Demokraatiast oled ikka kuulnud muidu?
Samas siis võiks vist umbes 80% kasutajasi ära kustutada kuna nad tarka ei aja ja pole targad (loodan, et ei solva kedagi) sina ja mina ka nende hulgas ma usun.
Ja kui sa tark oleks olnud, siis oleksid sa varem lugenud ka teksti ja asi tuli kõik sellest mingist kodulehest kus taheti ära keelustada Top Gear saadet. Ju siis oli nii jura saade, et üritati keelustada vms. Siis saigi sõna võtta kuidas muuta saade lahedamaks mis võibolla ei tekitakse sellist keelamis teemat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 07:47 

FastDrag kirjutas:
No need naised võivad huvitavat juttu ka ajada ja kust sa netist ikka leiad ilusaid naisi ilusate autodega sõitmas jne. Internetis näeb vaid seisvaid pilte.

Sulle oleks siis abiks carstuckgirls. Krt ma pole suutnud 2 aastaga ka nii palju poste genereerida, kui mõni kahe nädalaga.
Top Gear on küll üle prahi. Viimane hooaeg oli nats lahja, kuid vanemaid osasid saab ikka ahel uuesti vaadatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 08:46 

FastDrag kirjutas:
Fifth Gearis vähemalt pandav tsikk. Kui top gear meelelahutus saade tahaks hea olla siis peaks need vanad kõbid sealt lahti lastma ja kenad tibid saatejuhtideks panema. Ilusad naised ja ilusad autod mmmmm Perfect meelelahutus. Eriti kui nad neid kiireid ja ilusaid autosi veel proovivad ka. :)

see läheks juba finantsiliselt kallimaks, sest need ilusad "tibid" sõidaks neid ferrusid, lambosid jms autosid seal päris mõnuga põõsastesse kui nad neid reaalselt testima hakkaks ja üleüldse on minu meelest top geari meeste puhul just hea asi see, et nad oskavad ülimalt hästi teha sellist eht britiliku huumorit mis kohati annab varjamisi eriti koomiliselt teatud asjadle hoopis teise pilgu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 09:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Tegelikult mina ikkagi astuks välja Vicki Butler-Hendersoni kaitseks. Väga normaalne "tsikk" on, oskab sõita ja oskab ka jutustada (hoolimata sellest, mis koolis ta käinud on, aga see on juba hoopis teise teema nali)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 10:35 

nojah aga ta pole siiski nii naljakas kui top geari saatejuhid 5-da käigu saates on küll palju huvitavat aga nad ei oska seda nalja minu meelest oma kuivade auto kirjeldustega kuidagi lõbusamaks teha nad alati räägivad kõigest ilusti mis auto see on ja kuidas ta liigub ning kuidas ta on aga terve aja ainult iga auto kohta jahuda, et see on imeline hakkab lõpuks panema uskuma, et need sõitjad panevad juba suht lampi igale autole millel on enam vähem suur mootor ja juhitavus, et kõik need autod on vapustavad :) aga see licalt minu arvmaus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 13:10 
Kasutaja avatar

FastDrag lihtsalt ei saa midagi inglisekeelest aru ja Tv3 tõlkijad on suudavad pooled laused tõlkimata jätta ja kõik naljad ära kaotada. Samas paljusid ei saagi tõlkida ja paljudest ei saa mitteinglased aru, sest tihti käivad nende igapäevapoliitika või siis mõne tähtsama sündmuse kohta.
Mr. Bean on sulle paras. Jää oma liistude juurde.

Top Gear on see, mis ta on ainult nende saatejuhtidega. Ükski tibi ega mees ei teeks seda saadet sama edukalt edasi.

See "star in a reasonably priced car" on selline lõik, mis täiesti oleneb külalisest.
Näiteks siis kui Michael McIntyre käis olid mul endal ka naermisest silmad märjad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 19:52 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
nojah aga ta pole siiski nii naljakas kui top geari saatejuhid 5-da käigu saates on küll palju huvitavat aga nad ei oska seda nalja minu meelest oma kuivade auto kirjeldustega kuidagi lõbusamaks teha nad alati räägivad kõigest ilusti mis auto see on ja kuidas ta liigub ning kuidas ta on aga terve aja ainult iga auto kohta jahuda, et see on imeline hakkab lõpuks panema uskuma, et need sõitjad panevad juba suht lampi igale autole millel on enam vähem suur mootor ja juhitavus, et kõik need autod on vapustavad :) aga see licalt minu arvmaus

Ega need saatejuhid top gearis ise ei provotseeri, neile lihtsalt tekst ette antud mida peavad rääkima ja kõik. Kui fifth gearis nende saatejuhtidel samat stsenaariumit kasutataske oleks nad sama lahedad kui teile praegu Top Gear on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2010 20:05 
Kasutaja avatar

FastDrag kirjutas:
FreeFaller kirjutas:

Ega need saatejuhid top gearis ise ei provotseeri, neile lihtsalt tekst ette antud mida peavad rääkima ja kõik. Kui fifth gearis nende saatejuhtidel samat stsenaariumit kasutataske oleks nad sama lahedad kui teile praegu Top Gear on.

Igale maitsele midagi. Aga ma arvan,et kõik, kes siin Top Geari kritiseerivad on selle saate vaatajad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 23:11 
Kasutaja avatar

Antakse tekst ette ? Arvad,et mingi lambi staarid kes seal käivad panevad teksti ja õpivad selle eelnevalt pähe ? Mina arvan vastupidi - palju sellest saatest on just improviseering. Või ma ei tea mis tekste sina mõtled... et õu clarkson , sõida nüüd ferruga ja siis kilju autos ? Vaevalt küll. Vahetud emotsioonid müüvad hästi. Üldiselt,ega pole mõtet spekuleerida. Osa asju
ja tegevusi loomulikult tehakse paberi järgi,aga palju ikka tuleb...tegemise käigus.

Fakt on see,et inglaseid ei oska nii häid saateid kindlasti teha,kui ameeriklased.
Võtame kasvõi suva gadget show - mingit 100-ndat osa tähistasid just.. ja kui vaadata üritan, no üldse ei lähe peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 23:15 
Kasutaja avatar

Samas kui vaadata kui soravalt kõike asju nad seal räägivad siis tuleb küll tunne, et nad just vägapalju ei improviseeri, sest muidu tuleks mingit mõttepausid vahele ja sõnade vead jne. Minigisugune script on neile kindlasti ette antud mis pähe tuubitud jne.
Kui tahad 100% improveerimist näha siis vaata TV3 tulevat saadet ''Vilde Tee'' ja näed kui mage on saade kus mingeid scripte ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2010 23:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Vilde tee on väga ok saade. Ja mida raadiomehed siis teevad? Kirjutavad õhtul tekstid/naljad valmis ning hommikuprogrammis siis loevad maha? See, et sinul jutt ei jookse, ei tähenda, et oma ala profidel ei jookse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2010 02:13 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:

Koolis õpetati ainult "et" ette koma panema?
Ega ma pahapärast, lihtsalt naljakas lugeda :)

Veits teemasse ka: Top Gearil otsest skripti pole, aga enne kui Action karjutakse, nad ikka mõtlevad läbi mismoodi seda autot vms sisse juhavavad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2262 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 151  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis