Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:14 
Eliit
Kasutaja avatar

Jube pirtsakad neiud siin kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:22 
Kasutaja avatar

Loen ja imestan, et enamus siin jalamehi või lasevad võrridega ringi, et ükski auto ei istu. :D Ainus auto millega ise ei sõidaks on vene sapikas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:23 

Ma ostaks endale sõitmiseks ükskõik mis masina kui hind vastav on. Siiani liigeldud moskvitsist bemmini ja kõik masinad on omamoodi head olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:27 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Enamuste BMW vihkajate teema seisneb selles, et inteligentsed ja haritud inimesed ütlevad, et nendega sõidavad ainult idoodid, rullnokad, madalalaubalised, nende autode maine on maas ja kui sa sellisega sõidad siis ei ole sa mittekeegi...

Ja enamus riikides on BMW maine väga hea,kuna ei teatagi,mis asi see rullnokk bmwga on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:42 
Kasutaja avatar

vanemaid riisikaid ei ostaks ... kahju rohken neist kui kasu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:45 

Ei ostaks endale kunagi planku autot(kehtib igasuguste markide/mudelite kohta), samuti nagu keegi eespool mainis, ei ostaks eales pooletoobiseid linna-/pargimaastureid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mis siin ikka vabandusi otsida .Ühtedel on näiteks BMW ga kogemused kui väga halvast autost igas mõttes ja üldse ei sobi oma olemuselt jne ehk vihkavad neid jne.Ja seda kõike eri markide kohta.
Ja üldse mis kasu on teadmisest ,mida keegi vihkab või mida keegi ei ostaks ,kõigil omad arvamused.Kõige hullem kui mingid auto saated kus mingi üks tegelane kujundab oma meele järgi suure maailma ees mingist autost kas siis koleda pildi jne.Peaks ära keelama sellised asjad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 14:56 

jep peale eestlaste ei ütle tõesti keegi Bmw kui auto kohta mitte midagi halba seega võib eeldada, et kõigil on mingi eeldused ehk eeldage mida te tahate aga mina ütlen seda, et on väheseid autosid mida ma omale ei ostaks üks näide oleks Toyota IQ ja Aygo ning muud Pesukoti 106-ed ning Sidrunite C1-ed kuna esiteks on minujaoks auto siiski lisaks sõiduvahendile ka transport ehk kui ma juba kasutan era transporti bussi asemel siis mida mugavam see on seda parem see on :) ja samuti kahtlen selles, et ma omale kunagi ostan Dacia :D igalühel meist on mingid piirid aga samas igale autole on olemas kusagil omanik seega usun, et selline teema kus kõik kõvatavad, et mina ei ostaks seda ja toda jne on suhteliselt mõtetu igalühel on oma maitse ja arvamus mõnest autost ja see lihtsalt kisub siin vimma üles nende vahel kes on eneses kindlad, et bemmide roolist pole kedagi muud leida peale mõne rullnoka v siis niisama lühikese m-iga mees kes üritab ennast "tõestada" v mis iganes :kill kes olete teie arvustama neid kes sõidavad mingi autoga ning omavad enda vaateid maailmast, te ju isegi ei tunne neid inimesi kuidas te siis saate öelda, et ta on jumal teab kes ühesõnaga :bs (ei ütle, et pole olemas bemmi vendasid v muude autodega liiklevaid, kes on endaarvates üli lahedad rullnokad ega debiilikuid leidub ju igal pool)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:04 
Kasutaja avatar

Lada,bmw(va e38 ja uuemad),prantsuse käkerdised,opel.Aeg on näidanud et bmw´ga rahulikult liigelda ei saa(ilma et politsei sind iga nuka peal kinni peaks),oplid roostetavad ja väljanägemine ei ole just kiita.
Mis sunnib sellist autot ostma :err http://www.auto24.ee/used/690362

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:07 

Midagi ebapraktilist ei ostaks. Vähemalt 4 (mitte 2+2) istekohta, pagasnik vähemalt 400L, mootor alates 1.5L, taga-või nelikvedu peab olema, käimakast pole oluline. Kõik, mis ei vasta nendele nõuetele, on automaatselt saast minu jaoks. Opel Calibra on üks eredaim näide, mis välja langeb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:09 
Kasutaja avatar

Kindlat marki ega mudelit küll ei saa öelda, aga kõige üldisem vastus võiks olla vast: ei ostaks autot mis mulle ei meeldi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:10 
Kasutaja avatar

Pohlamoos19 kirjutas:
Lada,bmw(va e38 ja uuemad),prantsuse käkerdised,opel.Aeg on näidanud et bmw´ga rahulikult liigelda ei saa(ilma et politsei sind iga nuka peal kinni peaks),oplid roostetavad ja väljanägemine ei ole just kiita.

Selline inimene, kel vanust piisavalt, et mitte välja teha pubekate arvamustest erinevates foorumites, naabri arvamusest, kel mõni BMW või mõne muu kolmanda isiku arvamusest.
Ausaltöeldes, sellist autot pole, mille ees risti ette lööks ja kisades minema jookseb. Igat autot võib osta, kui tegu piisavalt soodse ja hea diiliga.
Itsitan pihku ja loen neid Opeli vihkajaid, olen omanud S4sid, 5. bemme jms muid nö eliitmarke ja peab ütlema, et mu 97a Vectra oli neist kõige vastupidavam, roostevabam ja igatipidi kõige muretum auto, mis ma omanud olen, nüüd on murevabaim teine pilkealune mark - Hyundai. Vanemad sõidavad 04 Zafiraga juba 2 aastat ilma muredeta, tehes vaid korralisi hooldusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:27 

.Alar. kirjutas:
Pohlamoos19 kirjutas:

Selline inimene, kel vanust piisavalt, et mitte välja teha pubekate arvamustest erinevates foorumites, naabri arvamusest, kel mõni BMW või mõne muu kolmanda isiku arvamusest.
Ausaltöeldes, sellist autot pole, mille ees risti ette lööks ja kisades minema jookseb. Igat autot võib osta, kui tegu piisavalt soodse ja hea diiliga.
Itsitan pihku ja loen neid Opeli vihkajaid, olen omanud S4sid, 5. bemme jms muid nö eliitmarke ja peab ütlema, et mu 97a Vectra oli neist kõige vastupidavam, roostevabam ja igatipidi kõige muretum auto, mis ma omanud olen, nüüd on murevabaim teine pilkealune mark - Hyundai. Vanemad sõidavad 04 Zafiraga juba 2 aastat ilma muredeta, tehes vaid korralisi hooldusi.

ise ka sellise arvamuse juures, et Opel pole küll mu esimene valik aga autona ta küll halb pole ja selline pesukott kui ausalt öelda on isegi täitsa ilus mu meelest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:54 
Kasutaja avatar

Ära osta autot mida sa lükata ei jaksa! - Al Bundy

Ei ostaks autot, mis mingeid emotsioone esile ei kutsu... ja see ei välista iseenesest midagi. Odava ja lihtsa tehnikaga masinatega saab ka väga palju "suu kõrvuni" elamusi, see oleks ehk peamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 16:04 
Kasutaja avatar

Vend oma 98a 2.0 16v ecotec vms vectraga peast juba hall,ostis siis lendasid klapid pähe,ja oma 4a jooksul on ta rohkem remondis istunud sellega kui sõita saanud,roostetab kah nagu vana loom :uhoh
Rohkem ma oplist kuulda ei taha 8)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis