Väga raske on startida.. mina stardin ala alla 2k rpm ja hoian päris pikalt väga õrnalt pedaali... mul muidugi kulunud pastel ka all veel, ühed garaasis ootamas oma aega juba. enne vanad vaja -1mm mustrisse ajada. Ega 5 käik ei võta mul midagi ringi,3-maski ei võta sest siis on seal kiirus 150-160 kandis juba.
siin ei saa võrrelda sama jõulisi väiksema mootoriga turbokaga seda autot - väänet on palju enam ja see on saadaval palju varem. Ma ei tea jah.. ega mul kellegiga suurt võrrelda siin pole autot ja võimsaim auto millega olen sõitnud on samuti Eduard Sangernebo omad, c4 mis oli ka 500hp ja c5 400hp samuti. Ega 1-ja 2-ne on ikka suht kiirelt põhjas.
tallinnas oleks lõbusam elada ikka selles mõttes..hobikatega tegelejaid rohkem.
Autod mis tehasest üle 500hp
http://editorial.autos.msn.com/article. ... tid=435332nii vaatad siis mersu on ikka julm performance autotootja tegelt

Ei aita need toyy proxiesid väga midagi - laius on oluline ja laiemat ,kui 9,5" velge mul preagu taga pole. Eestis oleks suht keeruline ka laiemaid osta. Usas muidu pannakse 335 näiteks vabalt alla. Sisemist plastikust koopaseina tuleb ainult lõigata - laiendada - easy.
Ja mis veel.. 350hp vahe ja 500hp vahe on päris suur..kuigi ainult 150 paberil.