ck- kirjutas:
noh, naisel autost kopp ees, et juba müügis?
ma ühe aktiivse kuulutusega müüsin 2 sõidukit ära, jäi mingi 3-4 päeva aktviiset veel, katsun huvi selle auto kohta, müüma ei hakka, kuna Euroopas pole midagi võtta isegi 60k eeki eest, see et Eestis hinnad nii maas, ei tähenda seda, et ka mujal need autod on nii allahinnatud, leidsin ühe korraliku Daimler Six 1994 (tahan ainult XJ40 ja ainult 1994 aasta oma, ma oleks saanud osta 32k eeki eest järgmise põlvkonna jaguari - X300, aga krt ma olen selline jobu kellele see eriti ei meeldi

)
Seega kuulutus jookseb veel tänani või homseni, aga müügi soovi pole

Nimetame seda turu uuringuks

VW kirjutas:
Mille jaoks need nupud vasakul on? Sellise kandilise pinna peal

nii vasakut kätt on tulede juhtplokk:
nurga peal on tulede lülitamine (ma seda ei kasuta, automaatsed päevatuled autol)
siis on ohutuled, esimesed udutuled (suht haruldane lisa kusjuures

), ja tagumised udutuled.
roolilt paremal poolt on ka üks suurem plokk:
kompuuter, kus on igasuguseid nuppe, mida ma ei vitsi vajutada, kuna saab neid läbi vaatada sunatulede varra abil, vajutad ja siis kompuuter näitab sulle sama, ainult teatud järjekorras..
lisaks autol olemas VCM süsteem, ehks siis diagnostika, seda autot ei pea esindusse viima, et el.diagnostikat teha, auto ise näitab koodide järgi, nt mul põleb präegu Fail23, kuid see tähendab et Lambda läbi, samas autol suht väike kütusekulu (11.9l) ja lambda oli ka täitsa korras kui käisin ülevaatusel, CO näitaja ja Л näitajad olid täitsa paigas