Eeee... elustaks seda teemat ka siin

Aega on päris palju mööda läinud.
Esiteks, üle elatud on ränk talv, mil auto igapäevakana, ja seda tõesti igapäevaselt, oma rasket leiba teenis. Ei peatanud teda räige külm, lumehanged ega politseipatrull. Aga mis sest, talv on läbi! Talvel veeres ta muidu korralikel 14" pudelikorkidel koos uute Bridgestone rehvidega. See selleks.
Siis ühel ilusal oktoobripäeval, pigem siis õhtul juhtus äpardus, mille tagajärjed siiani koristamata. Avarii, mille tagajärjel mõlkisin tiiva, rikkusin põlle ja stange. Nojah, olgu see mulle taaskord õpetuseks
Talvel sai auto remonti ka mõnikord tunda. Vahetatud on eestpoolt alates: 1xsisemine ja 1x välimine rooliots, 1x stabikakont, 1x õõtsapuks, (kasutatud, ent korralikud) amordi tugilaagrid, stabika puksid, püstakud (51mm), (k, e k

) esiamordid bilstein (b6 vist), -60mm madaldusvedrud, roolikardaan (kek), pidurivedelik, mootoriõli-filter kaks korda (iga 8000 tagant), tagumised stabikakondid, tagasilla kandepuksid, madaldusvedrud -40mm, difri kandepuks. Midagi kindlasti veel. Pidurid said hooldust, kojamehed ka uued, kindlasti veel miskit mis meelde ei tule.
Pilte:
Sellisena läks siis talvele vastu...

Talv kiusas rullikut nagu jaksas, küll lume ja külmaga.

Aga kevadepoole tuli autot korrastama hakata, sai ka veljed ette valmistatud ja rehvid tellitud. Velg ehk ebatavalist karva aga mulle meeldib

Veljed on siis ise poleeritud, värvitud ja lastud Türil sirutada. Rehvimõõt 195/45 kerge stretchina.

Amort ja püstak. Püstakud olid ennem ka 51mm aga polnud võimalust autot seisma panna leiutamise ajaks ja seepärast sai soetatud kasutatud püstakud. Korralikud rattalaagrid sain ka, mul üks loksus juba.

Niisiis. H8trs gonna h8

Esituled täitsa tumedaks:

Kõrgusega just ei hiilga: 6L vs. e30

Räsitud oleku vastu on loodetavasti ka rohtu: sile tiib on olemas ent otsin veel põlle ja põllelisa...
Jaa lõpetuseks: kauaotsitud sportistmed ka lõpuks olemas. Lappida saab neid loodetavasti ka, mõtted selles suunas juba liiguvad:) Igaks juhuks sai teine komplekt veel varuks ostetud, mis oli närumas seisus kuid sealt sai vajalikke puuduvaid plastosi. Mõnusad istmed, peaks mainima!

Mõnus masin on:) Talvel oli igasugust muud jebimist ka vahel, lukud külmusid, võti läks pooleks, bensiini üritati varastada... aga jah, kõik on õnnelikult lõppenud siiani.
Läbisõit 407 000 km
Ouver and aut