Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 29.05.2010 22:55 
Kasutaja avatar

Sinu antud lingil ei pakuta saatmist Eestisse, need näiteks http://tinyurl.com/2u4rokd on koos saatmisega $61
Krt, oleks pidanud su Pakrile täna kaasa võtma, oleksid auto vähe mudasemaks saanud. Puhas maastur on kole maastaur :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2010 23:06 

.Alar. kirjutas:
Sinu antud lingil ei pakuta saatmist Eestisse, need näiteks http://tinyurl.com/2u4rokd on koos saatmisega $61
Krt, oleks pidanud su Pakrile täna kaasa võtma, oleksid auto vähe mudasemaks saanud. Puhas maastur on kole maastaur :P

Alar, need sinu pakutud tuled lähevad minu jaoks "porr" kategooriasse. Paigaldan siiski tavalised valge klaasiga.
Ja tänane Pakri oleks vahele jäänud, kuna asun see nädalavahetus Viljandimaa metsade vahel.
Homme, olenevalt ilmast, tahan nahksisu ära hooldada - ja Alar, pane nüüd tähele :D - auto ära vahatada. :P

EDIT: mis sõna trükkida googelisse, et põdraraudasid leida?

Viimati muutis Harry_R, 29.05.2010 23:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2010 23:09 
Kasutaja avatar

Porri alla käivad nad niikuinii, ma niisama, hinna näitamiseks, transa on ca 30 taala. Kui välja toodud pole siis üle küsides võidakse olla nõus siia, nende jaoks galaktika sulgurlihase taha, saatma.

Sa muidu 4vedu proovida oled ikka jõudnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2010 23:11 

.Alar. kirjutas:
Porri alla käivad nad niikuinii, ma niisama, hinna näitamiseks, transa on ca 30 taala. Kui välja toodud pole siis üle küsides võidakse olla nõus siia, nende jaoks galaktika sulgurlihase taha, saatma.

Sa muidu 4vedu proovida oled ikka jõudnud?

Täna korra kesamaal lükkasin sisse, kui tagarattad tühja kippusid laskma, aga noh, mõhimõtteliselt ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2010 23:15 
Kasutaja avatar

Bullbar on võlusõna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2010 21:04 
Kasutaja avatar

Autot on tõstetud ka? IRL on ikka väga kõrge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2010 21:11 

Täna sai uuritud, miks katuseluuk ei tööta. Pistik oli lahti ühendatud, kokkupannes luuk iseenest toimis, aga mootor vist käib üle. Igatahes ragises üleval lõpus ja kinni pannes samamoodi. Kinni tõmmates jääb luugi üks nurk ka allapoole katuseserva, kui ise õigel ajal uuesti nuppu ei vajuta. Kas tal luuk peaks katusesse sisse ka jooksma? Teine põhjus oli arvatavasti see katkine plastosa ja sellel poolel jääb luugi serv hoopis kõrgemale:
Pilt
Pilt

Tükid olid siinide vahel olemas, ehk annab kuidagi parandada. Iseenest paneks uue detaili, aga kas seda on eraldi saadaval?

Natuke sai ka koristustöid tehtud. Proovisin värvitaastajat, mis iseenesest toimis, kuid minu jaoks polnud piisav, seetõttu tegin sellega ainult kapote ja ühe ukse. Peab poleerima vist.
Üks pool kapotest tehtud:
Pilt

Üldine pilt peale pesu:
Pilt
Pilt

Ilma toonklaasita. Täna panin auto persega päikese poole ja mõne ajapärast sain ka tagaklaasilt kile maha. Natuke liimi jäi nühkida, aga ootamatult lihtsalt käis see toiming. Nüüd peab aja panema, et uus kile paigaldada.
Pilt

Kiskusin ka tagaluugi plastiku maha, kuid teha ei saanud esialgu midagi nagina kaotamiseks. Nii palju sain targemaks, et mingi kleebitava aknatihendiga peaks selle vaiksemaks saama.

Ootaks ideid raadio kohta. Kas on sinna auku paigaldatav 2 din makk? Üldiselt ootan mõistlike lahendusi kasvõi selle originaal raadioga woofri ühendamiseks ja MP3 kuulamiseks.
Pilt

Ja imelik anomaalia oli täna maalt koju sõites. Kojamehed ei töödanud! Jõudsime linna, käisime poes ja pärast uuesti käivitades oli kõik OK jälle. On kellegi mõtteid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2010 21:17 

imola kirjutas:
Autot on tõstetud ka? IRL on ikka väga kõrge.

Eks tal rehvid ka päris kõrge profiiliga. Muud ei oska öelda. Kus sa IRL seda nägid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 09:23 
Kasutaja avatar

Makk on 1,5DIN, 1DIN maki jaoks sobivad raamid saadaval olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 11:11 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Palju nende kohale toomine võib maksma minna?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-99-00-04-CHEVY-S10-BLAZER-CLEAR-CORNER-BUMPER-LIGHTS-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35a9b64fb1QQitemZ230480564145QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Täna kiskusin lilla toonkile maha. Üllatavalt kergelt pääsesin, sest liimi nühkimist oli vähe. See külg, mis terve päeva päikse poole oli, tuli väga puhtalt maha.

kui vähegi normaalne müüja, siis vahemik võiks olla 10-15 usd pluss toll, käibekas ja deklareerimine (viimase saab ka ise teha)

mingi imelik värk, paps tellis 60usd maksva kaamerat autosse, ja sai ilusti kätte, ma talle ka ütlesin, et peab tollitama jne.. aga eesti post andis asja ilusti üle :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 19:17 

.Alar. kirjutas:
Makk on 1,5DIN, 1DIN maki jaoks sobivad raamid saadaval olema.

1DIN varianti tean, et saab raamid panna. Eks näis, mis sellest üritusest saab.
Homme arvatavasti klaasid toonimisse.
Ja täna taas kojamehed ei töödanud. Käega natuke aitasin, hakkas liikuma. Proovin hoovastiku ära puhastada ja määrida, ehk on selles asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 19:41 
Kasutaja avatar

Mul ka selline makk corvetist alles jäänud.

Sai küll ühendada wooferiga kuidagi,aga täpselt ei mäleta kuidas. Pead otsima vette või blazeri foorumitest ... mis poleks eesti omad :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 19:54 

Inferno kirjutas:
Mul ka selline makk corvetist alles jäänud.

Sai küll ühendada wooferiga kuidagi,aga täpselt ei mäleta kuidas. Pead otsima vette või blazeri foorumitest ... mis poleks eesti omad :P

Mul juba idee olemas, kuidas originaal raadio ikka alles jätta, samas kõike muid hüvesid kasutada - paigaldan vajadustele vastava maki kuhugi mujale. Idee poolest kasvõi pagassi, kui ees kuskil paremat kohta ei leia, kuna MP3 plaati väga tihti ma just ei vaheta.
Eelduste kohaselt tuleks ka uue aku peale mõelda, kuna nädalavahetusel suutis mõningane raadio kuulamine küürimise ajal aku suhtelist kuivale tõmmata. Pean uurima, mis tootja patarei Audi peal oli, sest see kannatas ka vähemalt 3 aasta vanusena pea pool päeva võimu ja woofri najal auto kallal toimetada, samuti polnud ka talvel kunagi probleeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 20:03 
Kasutaja avatar

Miks mitte see mõttetu originaal välja raiuda ? Pole mõtet elu raskemaks teha.... ega ta müües midagi just juurde ei anna, ma arvan...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 20:52 

kj kirjutas:
Miks mitte see mõttetu originaal välja raiuda ? Pole mõtet elu raskemaks teha.... ega ta müües midagi just juurde ei anna, ma arvan...

Selleks on 3 põhjust,et teda mitte välja raiuda. See mõtetu originaal on iseenest väga hea raadio. Liiga palju ei taha rääkida, kuna see on avalik foorum.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis