Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 12:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 30.05.2010 23:28 

talon kirjutas:
Mix alati BMW omanikud nii käima läevad kui jutt on BMWst? Teema ongi ,mis autot ei ostax, nahh...i on vaja kohe tõmblema hakata. Ise kah hoian Bemmist eemale. Lisaks ei taha yhtegi prantslast, pole yhtegi positiivset kogemust. Vene autodest hoian suuure kaarega eemale.

Aga miks sina pisarates ropendad?

Üks debiilik teise otsa..

Ei läinud ju ühestki otsast "käima" ent ikka tuleb ärplev "talon" kes bemmist eemale hoides patja märgab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2010 23:34 

Ragnar74 kirjutas:
Aga miks sina pisarates ropendad?

Üks debiilik teise otsa..

Ei läinud ju ühestki otsast "käima" ent ikka tuleb ärplev "talon" kes bemmist eemale hoides patja märgab.

jube... :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2010 23:35 
Kasutaja avatar

Mina pole käima läind. A lihtsalt haiglane kui iga bemmi teema peale tulevad bmw omanikud ja akkavad tõmblema. Yxki prantsuse auto mees pole veel tõmblend siin kuigi omajagu kriitikat saand v ziksi mees. Ja mujal kah sama probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 00:03 

Ei vaata marki. Kui omadused sobivad, välimus meeldib ja on ka vajadus ning ressurss, läheb ostuks. Kui nt Citroen hakkaks tootma võimsaid tagaveoliseid, vaataks kindlasti nii mõnigi mees oma maitse ümber.

Veidi totter on jätta muidu sobiv masin soetamata, kuna märk ei meeldi. Isegi rumal.
Lihtsalt siinse foorumi rahvas vaatab kiivalt veidi võimsamate masinate poole ja kahjuks kitseneb siis valik just nende markide kasuks mida siin kõige rohkem on välja hõigatud. Midagi pole teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 10:30 

yup, väga õige. VAATAB võimsamate masinate poole aga tegelikkuses sõidab suurem osa bussiga, kuna pole veel lubade jaoks vanus täis või sis nuiab emalt 1,4 corollat et külapoe eest kaapsu tõmmata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 10:52 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
yup, väga õige. VAATAB võimsamate masinate poole aga tegelikkuses sõidab suurem osa bussiga, kuna pole veel lubade jaoks vanus täis või sis nuiab emalt 1,4 corollat et külapoe eest kaapsu tõmmata

Koomiline jah, et seesama kampaania on siin teemas põhiline sõnavõtja ja BMW-d kunagi ei osta.
Moded võiks natuke tööd teha ja mõned aktiivsemad pubekad puhkusele saata, kes foorumit pigem mingiks MSN-iks või muuks taoliseks jutukaks peavad.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 11:23 
Kasutaja avatar

Ma kahjuks ka ei saa sellest "ma ei osta bmw" seltskonnast aru. Okei, 90ndate aastate toodang näeb välja nagu romuhunnik aga lõpupoole hakkasid ju ilusa disainiga masinad ka tulema ning kui hästi turgu sõeluda, siis leiab ka korralikke masinaid... mulle nt E46 kerega kolmene küll sümpatiseerib.

See "ma ei osta iial BMW" on kuidagi vastupidine sellele, et "ainult ostan BMW" :D

Muidugi, kui silmaring piirdub 93 aasta roostes kolmesega, siis tõesti ei ostaks BMW

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 11:27 

No ma ei ütleks just romuhunnik, ses osas et 90ndate alguse masinate kohta võib suurema osa kohta romuhunnik öelda selle loogika järgi. Ja vaadates suuresti mis rahvas sellega ringi hoorab/hooras pm siis võib öelda, et see bemm on vist maailma vastupidavam masin :D Ma ikka mäletan neid 3seid rulle, mis olid nii ptsi sõidetud aga ikka lasid veel 360 poe parklas, 5 matsi sees :D ja pärast müüdi veel normaalse raha eest maha. Aga omad vead bemmilgi ja igayhel on õigus oma arvamusele....aga mõttetu hypoteetiline teema. Ma võiksin öelda, et ma ei ostaks suuremat osa autosid millega ma sõitnud pole vähemalt nädalat. aga see arvamus on pole väga adekvaatne kahjuks....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 11:30 
Kasutaja avatar

Aga ausalt, lugedes rubriiki "Lugejate autod" siis üle ühe teema tuleb ette situatsioone kus vend tahtis kuskile sõitma minna ja siis kukub mingi jupp ära ning siis lapitakse seda mingi kolme kihi teibi ning silikooniga. Pigem üldistaks siis kogu seda teemat siin jälle ja ütleks, et ei ostaks hooldamata autot.

Ja karusell pöörleb jälle edasi....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 12:10 

ck- kirjutas:
... ütleks, et ei ostaks hooldamata autot.

Ja õnneks on nimetatud kriteeriumi täitmist kontrollida vägagi lihtne ;) Ja tavaliselt ei avasta inimesed peale ostu, et äsja heas korras tundunud autol miski kohe saba annab või ära kukub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 12:25 

Raha muidugi Bemmi osta ei ole aga minu jaoks on väga inetud autod kõik uued BMWd - 1ne, 3ne, 5ne, 6ne, 7ne ning X1, X3, X5, X6. Vanematest on jubedad E36, E39

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:30 

ookuitore kirjutas:
Raha muidugi Bemmi osta ei ole aga minu jaoks on väga inetud autod kõik uued BMWd - 1ne, 3ne, 5ne, 6ne, 7ne ning X1, X3, X5, X6. Vanematest on jubedad E36, E39

Usu mind, kui sul raha piisavalt oleks, siis muutuks need autod ja ka oluliselt ilusamaks-Siuke hapud viinamarjad teema rohkem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:32 

tomcraft kirjutas:
ookuitore kirjutas:

Usu mind, kui sul raha piisavalt oleks, siis muutuks need autod ja ka oluliselt ilusamaks-Siuke hapud viinamarjad teema rohkem

usu mind et esimene seeria ei lähe ka siis kui raha on ilusaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 13:43 

okok minu jaoks mitte jah....:D
Lihtsalt jutu mõte oli see, et milline auto on niikaua kole ja mõtetu kui sa ise hakkad kunagi millist autost ostma ja proovid kõiki neid ja võib juhtuda et see kole on lõpuks kõige omasem ja käepärasem ja lähebki loosi....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 14:50 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:

esimest ja kuuendat seeriat ning x3`e ei ostaks tõesti vist pekstes ka:D

või no see esimese seeria coupe (kui neid ka reaalselt tehakse, pole uurinud) nägi täitsa söödav välja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis