Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 15:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 31.05.2010 15:20 
Kasutaja avatar

Vaatasin, et pekstakse palju prantsuse autosid, ma just olen muuseas valimas firmale uut autot ja proovitud on järmised autod:
Škoda Octavia, 1,2 turbomootor
Citroen Berlingo 1,6HDI
Renault Megane 1,6
Renault Kangoo 1,5dci
Ford Focus 1,6

Neist sai välja valitud Kangoo, mis oli kõigist eelloetletuist seest kõige vaiksem, mugava vedrustusega ja sellise hinna eest (ca 210000EEK) kõige paremini varustatud(aut. kliima, püsikas, vihmaandur jne)
Kõige suurema pettumuse valmistas Škoda, millega pinnatud teel sõitmiseks oleks vaja kõrvaklappe, samuti oli sellel sisutus kõige lakoonilisem ja kehvemi antud nimekirjas varustatud.
Terve nädalavahetuse proovisin Ford Focust, uimasuse ja suure küttekulu võib vast kirjutada läbisõidu - 350km, arvele, kuid paljukiidetud Fordi head ja täpset juhitavust ma ei märganud. Kehvemal maanteel, nagu seda nt Viljandi mnt on, vajas Ford pidevat suuna korrigeerimist, pikipraod tuntavalt muutsid auto kurssi, st rool reageeris neile väga tundlikult, samas kui prantslased neist rahumeeli üle triikisid. OK, kurvides pole prantslastest Fordile ega Škodale vastast aga kes sellise autoga ikka kiiret kurvisõitu harrastab.
Isiklikult eeltooduist oleks valinud endale Megane GrandTouri, ma küll universaali asemel testisin fäänsit variaatorkastiga kupeed, kuid see andis suht hea pildi autost endast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 16:24 

Ei ostaks golf 3 või vanemat passatit, väga ülehinnatud masinad mis just oma vastupidavusega ei hiilga, samuti on nende salong igav ja kole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 17:19 

aitäh kõigile tulihingelistele bemmifännidele põhjaliku tagasiside (ja iseloomustuste) eest. kuid ikkagi ei ostaks BMWd. nüüd veel kindlamalt.
kogu bmw teema - lihtsalt not my cup of tea. :) ärge palun solvuge

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 18:02 

CTX kirjutas:
Ei ostaks golf 3 või vanemat passatit, väga ülehinnatud masinad mis just oma vastupidavusega ei hiilga, samuti on nende salong igav ja kole.

Sry, aga ma võiks öelda, et kui 2 asja mis nad kohe kindlasti pole on ylehinnatud ja ja mitte kestvad :? salon on nagu on....rahvaautol pole seal kunagi maru vaimustavat leidunud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:06 
Kasutaja avatar

Miks moded seda Bemmimeeste vinguvat OT`d ei kustuta? Rääkige mida te ei ostaks, mitte mis on hea teie arust!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:18 

Varastatud autot ei ostaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:20 
Kasutaja avatar

See Audi vs BMW omanike kraaklemine on nagu Ansipi ja Savisaare vaheline mudaloopimine, Ma igaksjuhuks ei ütle, et kumba marki ma Savisaareks pean :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 23:12 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
CTX kirjutas:

Sry, aga ma võiks öelda, et kui 2 asja mis nad kohe kindlasti pole on ylehinnatud ja ja mitte kestvad :? salon on nagu on....rahvaautol pole seal kunagi maru vaimustavat leidunud

huvitaks kaa just, et mis golfidel nii mitte vastupidav on? Ja b3 passat ostaks kindlasti, kui oleks vaja mingit universaalkerega autot odavalt. Jupid odavad, salongis ruumi sittakanti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 23:21 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
huvitaks kaa just, et mis golfidel nii mitte vastupidav on? Ja b3 passat ostaks kindlasti, kui oleks vaja mingit universaalkerega autot odavalt. Jupid odavad, salongis ruumi sittakanti.

Pigem tekib küsimus, et kas autod, mis enamvähem metalli hinnaga müügis on, saavad üldse mingiski mõttes ÜLEhinnatud olla :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 00:30 

Mõned tähelepanekud Audide ja BMW omanike kohta, mis on margifoorumites ning oma tutvusringkonnas silma jäänud. Endale tunduvad mõlemad margid sümpaatsed.

Tõelised audifännid muud marki ei tunnista ning igal võimalikul juhul teevad BMW-d maha. Olgugi, et reaalsed kogemused antud automargiga puuduvad. Audimehed tunduvad veidi silmaklappidega olevat, kui mõni foorumis julgeb sõna võtta alajuhitavusest või üldse puudulikust juhitavusest(on proovinud teisi autosid peale audide), siis saab kohe kurja sõimu põliste audimeeste poolt. BMW on igatahes out.

Tõelised BMW fännid teisi marke väga maha teha ei viitsigi, aga kui keegi miskit bmw suhtes halvasti ütleb, siis on sõda kui palju :D. Üldjuhul on teiste markide suhtes tolerantsemad ning ei viitsi väga BMW kiitmisega vaeva näha.

Endale isiklikult ei ostaks odavaid säästujunne, mille armatuur on vanadest limonaadipudelitest ringi sulatatud, Daciad jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 01:03 
Kasutaja avatar

Samuti ei ole täheldanud, et keegi AC`s BMW`sid maha teeks, pigem just kiidetakse võimekaid diiselmootoreid ja fantaseeritakse Audi kerest, mil BMW diisel-süda. :)
80-90ndate toodangust muidugi eelistaksin ise Audit, samas korralikku e30`t ja e32`e nähes hakkab samuti sees "kripeldama".
2000a ja üles tekivad juba komplikatsioonid, a`la viska münti.

Igapäevaautona olen vast omanud 12-15 Audit, aga siiski aksepteerin ka muid marke üle maailma.
Vajadusel omaksin alates Fiat Multipla`st kuni soomekelguni välja, peaasi et mind a`st b`sse viiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 21:37 

Minu enne öeldu oli lihtsalt tügamine, mitte nii väga bmw kaitsmine :D
Igal juhul jään ka järgmiste igapäevaautode ostmisel saksa neliku juurde: audi, bmw, mersu ja äärmisel juhul vw, kuna need on juba ma kvaliteediti minu jaoks tõestanud. Bmw on välja näidanud erilist sümpaatiat.

Igasuguseid Hyundai ja huinajaid kindlasti ei vaataks; mark, millega sõidan loeb ka minu jaoks midagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 22:06 
Kasutaja avatar

Mark selles mõttes, et mitu piffi Hollika eest rebida saab? Ma krt ka hyundaid ei tahaks, mõttetu lagunev peldik. Krt, mul juba aasta otsa ja 35tkm üks peesse all ja erakorralisele hooldusele on kulunud 600 eeku...krdi lagunev peldik...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 03:57 

uuena on iga auto hea.Aga 200k km läbi kimand saksa või jaapani pill on oma parimas vormis, aga 200kmi läbi kimand hyndai on reeglina lääpas, nagu Zilli uks :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 04:06 
Kasutaja avatar

Ise olen kõva audifänn,aga sõidan kolmese masuudipressiga. Rohkem pole midagi öelda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis