Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 02.06.2010 11:59 

keegiveel kirjutas:
Debiilsed, öised, striitreisserid :twisted: Ükskord ühe kätte saan, siis pea löön lõhki. Kuidas mõni arengupeetusega juht aru ei saa, et vihmase ilmaga, pimedas, ärge välja ronige, kui täistulesi maha ei oska võtta mõne vastassuunas liikuva auto ajal :? Öösel oli vaja kord Läänemaalt-Tallinnasse sõita ja uuesti Tallinnast sõitu siiapoole alustades oli 50% jobusi, kes tulesi maha ei võta. Minul neelas ka märg asfalt enamuse valgusvihust, aga siiski võtsin tuled maha.

Öelge oma vanaisadele ka, et tropid on, kui ei näe armatuuris täistulede signaallampi ja tulede vilgutamisest aru ei saa!

PS! teisel 50% jobudel on vähemalt üks tuli aiateibaid näitama reguleeritud :twisted:

see on tegelt tõsine probleem,aga sellest jutust sain aru,et 100% autojuhte on jobud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 12:01 

vallo kirjutas:
Mõistuse osas on neil veel tõsiseid puudujääke küll :ouh
Lääne-Virumaal, suht suvalisel teejupil, Kadrina kandis.
Ei tõusnud käsi nende vastu, praeguse aja tatid on nii värdjad peast, et lõpuks oleks mina mendis istunud raudselt. Aga nende püss on minu käes, ja maksavad mulle tiiva värvimise kinni kui relva tagasi tahavad, ei tea palju opt. sihikuga õhupüssi käkid maksavad, suht kõva litaka paneb see raip.

sa said nad veel kätte,aga mul oli sama juhus enam vähem,krt raisad said jooksu,üks lasi püssist ja üks viskas mingi raudesemega,ainus mille kätte sain oligi see raudese :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 12:16 

JAWAmees kirjutas:
vallo kirjutas:
Ei tõusnud käsi nende vastu, praeguse aja tatid on nii värdjad peast, et lõpuks oleks mina mendis istunud raudselt. Aga nende püss on minu käes, ja maksavad mulle tiiva värvimise kinni kui relva tagasi tahavad, ei tea palju opt. sihikuga õhupüssi käkid maksavad, suht kõva litaka paneb see raip.

kui on mingi gamo püss, siis hind võib ulatuda kuskile 4kilo ringi koos sihikuga. Aga oleksid pidanud politsei kutsuma või veel parem vanematele helistama alguses.

Sihiku peal on küll jah gamo kirjas, ma tahtsin nendega koos vanemate juurde sõita kohe alguses aga nad ajasid oma kodu asukoha ja telefonide kohta segast juttu, ilmselt valetasid ja vanemaid ei pidavat kodus olema, võtsin püssi ära ja andsin enda numbri peale verbaalset tümitamist, et vanemad helistagu mulle homme. Saab nii noortele Eesti politsei teha ka midagi ?

Kätte saamise üle olen suht rõõmus ise küll :D hea oli näha kuidas mõlemil jalad värisesid ja hääl puterdas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 12:54 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
vallo kirjutas:

kui on mingi gamo püss, siis hind võib ulatuda kuskile 4kilo ringi koos sihikuga. Aga oleksid pidanud politsei kutsuma või veel parem vanematele helistama alguses.

Sihiku peal on küll jah gamo kirjas, ma tahtsin nendega koos vanemate juurde sõita kohe alguses aga nad ajasid oma kodu asukoha ja telefonide kohta segast juttu, ilmselt valetasid ja vanemaid ei pidavat kodus olema, võtsin püssi ära ja andsin enda numbri peale verbaalset tümitamist, et vanemad helistagu mulle homme. Saab nii noortele Eesti politsei teha ka midagi ?

Kätte saamise üle olen suht rõõmus ise küll :D hea oli näha kuidas mõlemil jalad värisesid ja hääl puterdas

muidugi saab politsei teha. Kui neile mitte, siis saavad vanemad trahvi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 13:58 
Kasutaja avatar

Telefonil fotokat polnud? Oleks võind ju väikestest värdjatest siia pildi panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 15:47 
Kasutaja avatar

jäin tööle 2 ja pool tundi hiljaks ja saan distsiplinaar karistuse. Arvatavasti kärbitakse niigi olematut palka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 18:46 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
vallo kirjutas:

Gamo püsside hinnad algavad 1700 kroonist umbes Handymannis, kui läbi pleki ei lasknud, siis on lahja püss :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 19:43 

Juhtus selline asi, et Lätis sai täitsa kogemata 50 alas 100-ga radarisse "lennatud" ja pääsetud trahvist :).Politsei veel pakkus suitsu ja ajas niisama maad ja ilma kokku.Alguses ütles küll, et 80 latti on minimaalne, mis teha saab ja selle jaoks vaja kaa Riiga tagasi uhada,et ülemuselt "armu paluda" aga....läks tunduvalt paremini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 20:51 

Lõpetasin kooli :). Nüüd vist tükk aega enam ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 23:22 

pool päeva otsin juba 1 toalist üürikorterit või elamispinda kehra või selle ümbrusse,no ei leia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 23:24 

k2rpman kirjutas:
käisin just poes ja mõtlesin et teen sõbra autole kingituse . ostan uued vägevad ja uhked raamita kojamehed , valisin oma 5 minutit ja mõõtsin , kuniks lõpuks leidsin .
kaup makstud ja sõidan koju ja hoovis hakkn siis kojamehi paikka panema , tra raisad ei sobi :angry
kinnitused teised :angry :angry
pläähamuhha rsk mahavisatud 50 €

Ole mureta, Soomes annab kõik asjad tagasi viia kui tsekk alles 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 00:13 
Kasutaja avatar

Päris hea,õhtul tehti meile eraviisline autode (uunikumide näitus),shelby gt 500 oli ainult ajutiselt ära kohapealt :rokib
Corvettesid,Viper,Jaguar ja masin mille nime ei oskagi öelda :rokib rida 8 mootoriga ja vana nagu muld(kõik autot perfektselt taastatud)
Oli ikka vaatepilt see..
Täpsemalt siis Jaguar mk2 3.8l 1960a
Corvette "Sting Ray"
Muhe muhk :D
jne

Viimati muutis Pohlamoos19, 03.06.2010 00:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 00:14 

Pohlamoos19 kirjutas:
Päris hea,õhtul tehti meile eraviisline autode (uunikumide näitus),shelby gt 500 oli ainult ajutiselt ära kohapealt :rokib
Corvettesid,Viper,Jaguar ja masin mille nime ei oskagi öelda :rokib rida 8 mootoriga ja vana nagu muld(kõik autot perfektselt taastatud)
Oli ikka vaatepilt see..

pilti ka ikka tegid w?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 00:26 
Kasutaja avatar

Tegin,aga arvan et ei lisa neid siia(autod siiski väärtuslikud ja eravaldusel mitte kuskil avalikus kohas.)
Netist mingid pildid.
corvett oli orig(kitsaste velgede& rehvidega) ja hõbedane.
http://corvette4pics.com/wp-content/upl ... y-1963.jpg
Ja jaguar selline.
http://bringatrailer.com/wp-content/upl ... _Front.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 00:54 
Kasutaja avatar

Pohlamoos19 kirjutas:
Tegin,aga arvan et ei lisa neid siia(autod siiski väärtuslikud ja eravaldusel mitte kuskil avalikus kohas.)
Netist mingid pildid.
corvett oli orig(kitsaste velgede& rehvidega) ja hõbedane.
http://corvette4pics.com/wp-content/upl ... y-1963.jpg
Ja jaguar selline.
http://bringatrailer.com/wp-content/upl ... _Front.jpg

Nägin täna linnas täiega kõva piffi, tegin pilti ka aga arvan, et ei lisa seda siia (naised siiski väärtuslikud ja võimalik, et eraomandis, mitte kuskil lõbumajas.)
umbes mingi siuke oli.
http://img.osobnosti.cz/foto/lenna-kuur ... -b1633.jpg

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis