street-racer kirjutas:
aga kui otsite peakohtunikku siis olen nõus selleks hakkama.
Võta siis BHRA-ga ühendust, läbi koolitus ja tee endale vastav litsents.
Tsiteeri:
a mis siis kui Bugatti Veyron starti tuleb? See auto on PROJEKTEERITUD juba tehases üle 400km/h sõitma ilma tulekustutussüsteemita ja pidurdusvarjuta...need 2 nõuet on minumeelest täiseti absurdsed. Ja miks peaks rehv purunema? Kui on õiged rehvid, mis projekteeritud kiirustel üle 300km/h vastu pidama siis ei tohiks seda juhtuda. Üldjuhul, inimene, kes suudab ehitada 300+ väljasõitva auto suudab endale lubada ka korralike rehve. Ja kui kiirusindeks ei vasta või rehv liialt kulunud siis rajale ei lase
Tule Bugatti Veyroniga kohale, vaatame kas tehnilises kontrollis nõutakse pidurdusvarju või mitte. Kuna see auto on
projekteeritud kiiresti sõitma ja omab selleks ka vastavaid pidureid, rehve ja muid turvaelemente, siis lähenetakse sellele individuaalselt.
Paraku on ajalugu korduvalt näidanud, et ka need 300km/h+ klubi mehed ei jõua endale korraliku rehvi osta. Küll tahetakse ühel teljel m+s rehve kasutada, küll on rehvid liiga kulunud. Kui sa ise ühtegi võistlus korraldanud ja reaalselt nende asjadega kokku puutunud ei ole, siis ma väga ei võtaks siin sõna sellel teemal.
Tsiteeri:
See on absurd ju!!! kas Teie arust oleks parem kui selliste autode omanikud hakkaksid auto võimeid tavaliikluses proovima??? Pidusüsteemi järeleaitamise nõue on küll loogiline, kuid tänavaautolt pidurdusvarju nõuda

Absurd on see täpselt nii kaua kui midagi juhtuma peaks, kas Markeliga juhtunu Tartus
kilomeetrisõidul on juba meelest läinud? Seal oli küll palju tegureid ja mitmete asjaolude kokkusattumisi aga see ei muuda olematuks fakti, et pidurdusvari auto uuesti sirgeks tõmbas. Kui me räägime siin
tänavaautodest, siis miks nii mõnigi neist kiiretest treileril kohale tuuakse?
Minu jaoks on see teema on ennast ammendanud, kes tahtis aru saada, see sai ja kes ei tahtnud, jumal temaga.