Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 18:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 50 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: ARK ja sellega seonduv
PostitusPostitatud: 18.05.2010 12:59 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Sai ka täna ära proovitud :). Olin hommikul 8:45 ukse taga. Sain järjekorranumbri 017 kell 8:47. Tehing sai tehtud 1h hiljem, seejuures peab arvestama ju ka sellega et esimesed 6s said ju sisuliselt kohe jutule. Ehk siis 6 leti peale suudeti ühes tunnis 17 inimest rahuldada. See teeb heal juhul 3 inimest per teenindaja. Iga tahes nn tagumikutunde järgi ütleks küll, et oluliselt kauem võtab see aega. Vanasti käis naks-naks ja prinditi teh pass välja (kõigest omanikuvahetus-enamus andmeid ju sees). Kella 9 ajal oli see number juba ligi 060. Nii et need, kes kell 9 tulid said heal juhul 12 asjad korda :).

eile kell 1 võtsin järjekorra numbri, et enda mitsu ümberregada osta nimele, ja ees oli 108 inimest :) kella 4ks ma sain vahele, nägin tuttavat.. ei tea, kas mu järjekorra number sai üldse tol päeval letti või mitte :) ma andsin mingi suva inimesele ära, kellel oli kehvem järjekorra number :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 14:38 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Esitaks paar lolli ja laiskusest tingitud küsimust.
Tuues välismaalt auto, kui palju ARK raha nöörib? 2400.-?
Kui ma ostan välismaalt auto, kas pean transiit nr võtma või võin selle maa kohalike numbritega eestisse sõita.
Ühe võimalusena kaalusin samasuguse auto numbrid eestist kaasa võtta ja siis nendega tagasi sõita.

Seal vist ei pea midagi maksma, kui auto ära ostan?

Ei
1. Sõiduki (sõidukiks loetakse mootorsõidukit ja tema haagist) registreerimine (registreerimismärgita)* 1900
12. Registreerimismärgi väljastamine
-auto, buss üldkasutatav 900
* lisandub registreerimismärgi väljastamise lõiv (vt. punkt 10)
Ehk siis kokku 2800.

Peaksid saama ka kohalike numbritega sõita, iseasi kas sulle antakse. Siis ju kõik liiklustrahvid ja muu tuleb müüjale. Mina olen saksast ostes küll alati transiidid teinud. Ükskord läksid muidugi need ka müüja nimele, kuna ei saanud kindlustust teha, sest Eesti passis pole elukohta ja seda on kindlustuseks vaja. Osa kohad nõuavavad seda. Teist korda oli sama juhus, aga siis sain kõrval asuvas konkureerivas kindlustuses ikkagi ära teha.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 17:02 
Kasutaja avatar

jep, sõiduki arvele võtmine 2800 eeku, haagise oma 2300 eeku

mul oli selline seisund, et esmaspäeval oli tuttav leedus, ja võis minu präeguse jaguari ära tuua seal, kuid leedukas loobus enda numbridega auto müümist, tahtis, et meie võttaks kas transikad või arvelt maha.. selle pärast pidi teisipäeval ise järgi sõitma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 11:45 

keegi tallinna arki seisu teab täna? Kuidas järjekord on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 15:43 
Kasutaja avatar

biggo kirjutas:
keegi tallinna arki seisu teab täna? Kuidas järjekord on?

eelmine nädal oli suht vaikne.. see on suht tihe, präegu võtsin järjekorra nr, ees 51 inimest

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 50 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis