Blacku kirjutas:
Sõidetaks siis rivis ühtlase kiirusega... Enamasti on selle rivi alguses selline, kes ei suuda 10s kah ühte kiirust hoida, pidurdab iga kaamera ees 60 peale jne. Ning selle taga paar väriseva jalaga blondiini, kes ei julge mööda minna ning mõni rekka... ja siis see rivi tekibki.
Kui märk lubab 100km/h, siis ma ei näe põhjust, miks ma peaks sõitma 80km/h

"Tõmblengi" mööda ja kulgen rahulikult lubatu piires edasi, mitte ei jebi 20km/h aeglasemalt.
Ennast ajab kh see närvi kuna aja pikku tekivad just need väriseva jalaga blondiinid kes jõuavad aeglasema rekka vms taha ja siis ei julge mööda sõita ning siis kogunebki see rivi nii pikaks ,et pean ise hakkama pikk ja suure kiirusega mööda sõite tegema
ning siis muidugi eesti politse ütleb sulle aga sa ju ei tohi kiirust ületada mööda sõidul mis täiesti ebareaalne.
Ma ei julgeks isegi siis kiirust ületamata mööda sõita kui ees sõidetav sõidaks 70-80 :S
Eestis võiks kh olla mingi iga 10km väiksed laiendid tee ääres kus rekkad vms aeglased juhid saaksid koraks kõrvale keerama kuna antut situatsioonis keegi ju kes sõidab ala 70-80 110 alas hui lähebki sul paremale poole tee äärde vedelevad keset maanteed :S Väga harv juhus kui mõni aeglasem spetsjom selleks kõrvale tõmbab ,et enda taha kogunenud rivi mööda lasta :S