ei taht kedagi solvata selle Sparki koha pealt, lihtsalt aegade jooksul nõudmised on muutunud.
Ühe auto võin siia veel lisada - Toyota Auris.
Vana mudeli puhul ei meeldinud see kässar - vabastamiseks oli kässaril liugur ja peale tõmmates oli tükk tegu, et maha saada ja seetõttu on ka enamik Auriseid juba remondis/hoolduses käinud. Facelift mudel on tegelikult väga äge, välimus on tehtud nüüd uue Avensise ja Verso järgi. Samuti sai mootor veidi tuuni - 1.6 liitrit ja 97kW. Sai eile tehtud pikem ots - rahulikult 100ga sõites näitas kompu 4.9-5.2 vahel. Pole paha. Rool on alt kandiline ja summuti kuju on veidi teine, et pööret andes tundus hetkeks, et siin on 2.0 kone. Aga eih. Kässari kang on muudetud samuti - jumal võttis vist kuulda ning nüüd on see "õige" kang. Aga sellega ka asi piirdub. Olen 181cm pikk ning ütleme nii, et mugavat asendit on raske leida. Mitu korda jäin maanteel seisma, sättisin. Kuid ikka ei saanud käele tuge ning istmepatja reguleerida ei saa, iste liigub tervenisti nagu kiiktool.. See rikkus asja minu jaoks ära. Tagaistmel on vähe ruumi jalgadele ja pagassiruum on napp (olen harjunud väga vist universaalidega juba). Aga noorele perele hea auto kindlasti just väiksuse ja ökonoomsuse poolest.
PS. Teema on siiski ju, et millist autot ma ENDALE ei ostaks.