Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 649  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Käisin linnapeal
PostitusPostitatud: 17.06.2010 15:27 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
See sõna replica on vähe valesti kasutatud. St. nö originaal Eleanore toodab siiani Shelby enda tütarfirma, Classic Reacreations, kuid keegi ei keela neid ka mõnel teisel teha. St, kui ta pole CR-i poolt tehtud, on ta replica. LKFi andmeile toetudes on see auto Menora Motorsi poolt kokku pandud. Siin ka üks video selle kohta http://67mustangblog.com/2010/04/video- ... #more-3487

kui ta on ehitatud manure motorsi poolt siis miks tal kapotiall vin plate selline on
Pilt
edit: ülejäänud pildid ja video mis seal pärnu arki juures tehtud on on ka minu poolt telefoniga tehtud :D täitsa huvitav vaadata kuidas info on levinud
edit2: jube tüütu makk on sellel. niikui süüte sisse keerad teeb tidu-lidu-lit. ja kui ei taha käivituda alguses nagu antud korral oli siis aind tidu-lidu-lit käiski koguaeg. mingi sony makk oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 15:59 
Kasutaja avatar

mis puudub parkimist, see talv olin sunnitud parkida niivisi enda autot, kuna Magdaleena haigla juures on ebareaalne leida vaba parkimis koha, ja mõni parkivad nii, et aint distroofikud mahuvad vahele.. tegin pildi, et kui sõidetakse peegli maha, leiaks inimest kes seda tegi :) teie poolt oli nats rohkem ruumi, et ma saaks autost välja ronida, õnneks ma tol ajal olin 55kg, et suht õhuke vend :)

Pilt

aga see on kõige osavam parkija, mida olen näinud:

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 16:11 
Kasutaja avatar

[quote="Scorpio Ghia"]mis puudub parkimist, see talv olin sunnitud parkida niivisi enda autot, kuna Magdaleena haigla juures on ebareaalne leida vaba parkimis koha, ja mõni parkivad nii, et aint distroofikud mahuvad vahele.. tegin pildi, et kui sõidetakse peegli maha, leiaks inimest kes seda tegi :) teie poolt oli nats rohkem ruumi, et ma saaks autost välja ronida, õnneks ma tol ajal olin 55kg, et suht õhuke vend :)

Pilt

ma ei tea mind see parkimine kull ei häiriks nagu autojuht..
ma saan rooli taha istuda nii vasaku kui paremasse autoosee;)
ja kui keegi kõrval on siis sõidad välja ja istub teine;)

vot kui juba pargitakse nagu mul 1 kord oli et ei saanud rooli taha istudagi siis jah jama:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 16:35 

naised on süüdimatud, nad pargivad oma auto sinu auto kõrvale ja 90% käib litakas uksega, mitu korda olen samal ajal autoski istunud... haige suhtumine :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 16:36 

üks 786-st eile tammsaare teel
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 17:07 
Kasutaja avatar

kui see raev minu pihta käis, siis teadmiseks sulle - ma olin sinu poolt :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 18:43 

rutsik kirjutas:
E: ma ei raevunud eriti palju, ja see käis inimese pihta kellel endal ka samat värvi crx on.

Ma saaks aru kui ta oleks parkinud pool autot üle joone, aga 5 cm pole küll nüüd see koht, kus ärapanema minna..
Oled mees, siis mine ütle inimesele viisakalt, et teinekord võiks väheke täpsemalt.5 cm eksimuse korral oleks
minul muidugi iseenesest veidi piinlik midagi ütlema minna, sest probleemi tegelikult ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 19:11 

affmees kirjutas:
naised on süüdimatud, nad pargivad oma auto sinu auto kõrvale ja 90% käib litakas uksega, mitu korda olen samal ajal autoski istunud... haige suhtumine :kill

Päris tihti juhtub tõesti. Sestap pargingi auto tavaliselt teistest autodest eemale ning kui ruumi on tõesti palju, siis pargin ka keset kahte parkimiskohta - seda selle tõttu, et inimestel on mingi haiglane vajadus tühja parkla korral parkida ikkagi teise auto kõrvale, ole sa siis kustahes. Ma ei tea mis asi see alateadvuses sunnib neid nii tegema. Mitmeid kordi ala 22.40 Peterburi tee Maksimarketisse minnes on parklas parimal juhul üks auto peale minu oma (parklas on mitusada kohta), poes samuti üksi-kaksi. Tuleb kolmas inimene poodi, siis on enamvähem kindel laks, et minu auto kõrvale on tekkinud teine, olgugi, et ei parkinud uksele võimalikult lähedale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 19:30 
Kasutaja avatar

Mida te tuututate siin ?5cm või 10cm - kui on parkimiseks jooned välja mõeldud,siis on need kõigi jaoks kohustuslikud.Kui üks tainapea pargib 5cm joonele või üle joone eks sa proovi siis laps või turvahäll autost kätte saada.
Parkisid viltu või muudmoodi valest ,jumal küll aja nõks tagasi ja pargi uuesti(hull häbiasi äkki mõne jaoks?) ,ega pood jänes pole ei kao ta selle ajaga kuhugi.
Nende valgete joone asemel võiks üldse naelad püsti olla siis õpiks iga puupea ehk lõpuks normaalselt parkima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2010 19:48 

kaabakaz kirjutas:
rutsik kirjutas:
kui see skoda ennast parkis polnud mind veel saabunud. mingi blond naisterahvas ukerdas tükk aega ja niimoodi ta oma meistritöö sinna maha jättis. lootsin et ta enne mind selverist välja jõuab, aga kahjuks mitte.

Natuke imelik käitumine sinu poolt...
Kui seda CRX-i linnapeal näen, siis pargin "oma kasti" võimalikult joone lähedale, vaata ise kuidas sisse saad :kill

Aga selles ongi asi, et too Skoda on üle joone parkinud, oma asi et ta niimodi parkis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 10:58 
Kasutaja avatar

Aitab küll sellest offtopicust.
Paar pilti mis talvel tehtud ja lõpuks viitsisin telefonist välja meelitada:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 11:01 

indrek2 kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
rutsik kirjutas:
kui see skoda ennast parkis polnud mind veel saabunud. mingi blond naisterahvas ukerdas tükk aega ja niimoodi ta oma meistritöö sinna maha jättis. lootsin et ta enne mind selverist välja jõuab, aga kahjuks mitte.

Natuke imelik käitumine sinu poolt...
Kui seda CRX-i linnapeal näen, siis pargin "oma kasti" võimalikult joone lähedale, vaata ise kuidas sisse saad :kill

Aga selles ongi asi, et too Skoda on üle joone parkinud, oma asi et ta niimodi parkis.

Ei saa ka mina aru, miks siin CRX venda kirutakse. Kas ta oleks pidanud seepärast teiselpool parkiva auto kinni parkima, et skodat juhtinud naine ilusti sisse saaks? Tegi just õigesti ja parkis täpselt joone keskele, jättes mõlemale autole võrdse võimaluse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 11:10 
Kasutaja avatar

ma eeldan, et need volvo ja siis see suur asi on lehetus pildile saadud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 11:14 
Kasutaja avatar

Vist oli jah selle koha nimi lehetu.
Seal on autopededele ikka mitu tundi ilastamist.
Rämedad masinad on kokku aetud.

Kusjuures isegi üks Charger 8)

Selle koha omanik on väga muhe vend!!
Libistasin koos seal õlut temaga ja vahtisin masinaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 11:19 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
Vist oli jah selle koha nimi lehetu.
Seal on autopededele ikka mitu tundi ilastamist.
Rämedad masinad on kokku aetud.

Kusjuures isegi üks Charger 8)

Selle koha omanik on väga muhe vend!!
Libistasin koos seal õlut temaga ja vahtisin masinaid.

Omaniku poeg on mu klassivend, sai kah seal kah ikka paar tundi ringi nillitud ja igast huivitavaid asju vaadatud. Aga see charger pole nende oma, see lihtsalt on seal. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 649  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis