käisin täna autoregistrikeskuses... tahtsin autot oma nimele kirjutada... kohale jõudes oli sulgemiseni 1,5h aega... vana näss loivas ja lasi ankeedi täita, täitsin, läksin viisin sellele papile.... tahtis autot näha, näitasin.... hakkas ajama et sellel on passi peale "bensiin" järele K täht harilikuga tehtud, et kas on ka katalüsaator. vastasin, et ei ole uurinud. siis sain teada, et on aga lambdat pole ja passis olema ei pea. ta ütles et peab ja et ka paneb. nõustusin, sest aeg lendas papi venitamise peale... käskis riigilõivu tasuda, tasusin.... siis avastas, et on vana tüübi paberid ja on vaja ka teist poolt v. siis auto omanikku... auto omanikku sinna viia ei saanud ja siis avastasin et linnast 10 km kaugusel on ka teine pool olemas... aega oli veel pool h sulgemiseni. läksin siis sõna otseses mõttes kiiruga paberilipikut tooma.... jäädes 2 korda ummikusse kuradi jaanide pärast ning rikutud mitmeid eeskirju jne, mis tõid kaasa isegi naijuhtide keskmise sõrme näitamise ja palju muud, jõudsin lõpuks kohale ja kell oli autokella järgi nelja ning mobiili järgi kahe minuti pärast sulgemisaeg, siis mainin veel, et kõik andmed olid juba arvutisse sisestatud ja uksest sisenedes nägin kuidas papi pani kõik mu paberid letile.... sain aru, et jäin hiljaks ja ei hakanud enam midagi muud ütlema, kui küsisin veel VIISAKALT, et mis kell nad esmaspäeval avavad.... ütles kellaaja ja minu väljudes, tuli papi järele, et ust sulgeda ja mainis veel ukse vahelt, et VAHEPEAL VÕID JALGRATTAGA SÕITA!!!!.....

ja nii mu katus maha sõitiski....ülejäänud aja olen kirjunud ja vandunud.... Säh teile kainet grupijuhti 2010....