Läksin teisipäeval Hiiumaale, tegin Haapsalu maanteel möödasõitu radarisse, 25üle, kehtiv kiiruseületamine all, öeldi et nüüd lähevad load ka kuskil kuuks ajaks, aga õnneks sain kaubelda kiirmenetluse 2400 eeki, väidetavalt vähem ei olnud võimalik teha

. Kell 17.00 hakkasime sõitma ja üle olime kella 3meks öösel.
Järgmine päev oli naine roolis ja ülejärgmine päev jälle ise ja kohe uuesti radarisse, seekord õnneks esimene lõige, 18 üle. Autodoke otsisin siis tuli pardakast eelmine tahv ka välja ja ment küsis, et noh sa oled juba saanud? Jalg on raske ?
Vastasin, et on jah natuke raske peab kergendama, ment siis küsib, et jalga v rahakotti?

Läksin siis autosse, tabeli järgi oleksin pidanud 2000 ringi kuskil saama, aga ment ütles, et kuna ma juba 2400 sain siis ei hakka mult kõige leiba ka laualt ära võtma. Ütles, et 1mene kord mul joppas et nad mulle kiireka tegid, kuna teine lõige oli ja mul kehtiv all. Igaljuhul tegi mulle 780 eeki ja ütles, et ta ei saa vähem teha kuna peab niigi selgitust andma miks ta üldse mulel tabeli järgi ei teinud. Mõlemad korrad sain vahtrakate eest noomida aga see, et neid polnud tundus neile suht suva olevat. Tundub, et vahtrakatest on üldse neil suht suva, pole 2a jooksul kordagi neid peale pannud ja olen üle 5 korra noomida saanud aga trahvi pole kordagi saanud.
Kolmapäeval jõin kuskil 10 õlut ja öösel sõbraga kahepeale poolese viina, magama läksin kell 5 hommikul, sõber jõi 4 õlut ja läks kell 1 magama. Hommikul 11aeg mõtlesin, et sõidame samas lähedal asuvasse poodi ja söön veitsa ja vedeleme päikse käes, et siis peaks jääknähud kindlalt läinud olema. Enne poodi oli puhumis reid, aga õnneks oli 0, sõber kes jõi 4õlut ja varem magama läks puhus 0.04.

+ stange sõitsin ka katki.
Aga muidu läks jaanipäev korda, midagi hullu kellegil ei juhtunud, ja trahvi sain ka ainult mina kuigi koguaeg sõitsime kolonnis

ja tagasi tulles ei pidanud praamijärtsus nii pikalt olema ka.