qpi kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
Mina käin hetkel iga päev tööle fjoord etskoordiga , tavaline 1,8 junn ja kärab küll. Täna hommik hakkasid mingid mimmid sellised ala 20 ohtu foori taga tuuritama oma issii või siis p---se trukkeri audi a6ga mingi uuem selline. Kuna mu etskoordil pole masu sunnil katust siis ma järgmise foori all vaatsin neid natuke pika pilguga ja siis tegin neile vaid selle nina ülesse punnitamise zesti, selle mis tähistab rullnokkasid. Siis hakkas igasugu sõrmi ja asju lendama ja lendasid veel kuraasikamalt minema. Tagajärg oli see et 100m pärast vöötrajal oleksid nad jeeli jeeeli isa koos väikse lapsega alla ajanud.....
DO YOU GET IT NOW?
Seega sinu käitumine oleks peaaegu viinud inimeste alla ajamiseni. Jutu järgi oled sa täpselt samasugune rullnokk.
Asi on siiski mõistuses ja mõtlemises kinni mitte vanuses. Enamustel on see juba 18 aastaselt kohal, mõnel natuke varem, natuke hiljem, aga on ka selliseid, kellel see kohale ei jõuagi.
Kuidas see taevane isa seda tõde siis sedapidi on paista lasknud?
Kui needsamad nõksutajad oleks mõne taevootiko-ga fooritaga oodanud, jäänuks kogu etteaste olemata. Kas neile näppu näidata või oleks tuvi kapotile kakanud või menstruaaltsükli ootamatu algus kinganina tembeldanud - no kas ei leia mistahes lolluse tegemiseks väljaspoolt süüdlast?
Mina olen sügavalt seda meelt, et ainuüksi silikooniomanikuna liikluses tõmmelda ei anna veel mingit immuunsust. Nii kiimas ja saamatu ei saa olla, et iga pragu oma vagiina sulle mütsina pähe tõmbab, lollusele peab ikka vastu astuma.